La empresa ha respondido
Købte super velholdt Golf Variant highline hos PKR biler. Sælger Claes var inde i alle deltaljer omkring den specifikke model. Aftalte at jeg selv betalte en brugtbils test hos FDM ind... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har indtil videre haft en god oplevelse med PKR biler. Jeg handlede bil med Claes som er en stille, rolig og flink sælger. Vi fandt en god samlet byttepris på vores biler. Intet er perfekt og d... Ver más
Tog turen fra Sjælland til Silkeborg for at hente en VW Passat. Alt kommunikation indtil købsdagen foregik over mail og telefon uden problemer. Fik tilbud på byttebil indenfor 1,5 time da... Ver más
La empresa ha respondido
Det er nemt at købe en bil - vi gør det blot nemmere, mere overskueligt og helt personligt. Vi har over 25 års erfaring med biler. Vi gør meget ud af, at bilerne skal være populære, af en god kvalitet og til de rigtige priser. Husk: Vi tager alle biler i bytte uanset; alder, stand og km-tal.
Dinamarca
Vi havde en super god oplevelse hos PKR Biler Silkeborg, hvor vi købte vores Skoda Octavia. Claes leverer en ærlig og kanongod service hele vejen igennem. Han var hjælpsom, svarede på alle spørgsmål og sørgede for, at vi som førstegangs-bilkøbere følte os trygge ved handlen.
Stor anbefaling herfra!

Respuesta de pkrbiler.dk
Købte super velholdt Golf Variant highline hos PKR biler.
Sælger Claes var inde i alle deltaljer omkring den specifikke model.
Aftalte at jeg selv betalte en brugtbils test hos FDM inden køb. PKR biler ville så udbedre eventuelle fejl.
De små fejl der blev fundet under test blev tilføjet slutseddel inden underskrift om køb og udbedret efterfølgende.
Havde kontakt til både Claes og Peter under købsprocessen.
Mit indtryk af PKR biler er helt klart et hæderligt firma med styr på tingene. Aftaler overholdes både skriftligt og mundtligt.
Kan klart anbefale at købe brugtbil der. Deres biler er generelt meget velholdte.
Henrik
8260 Viby J.

Respuesta de pkrbiler.dk
Jeg havde en super god oplevelse hos PKR Biler Silkeborg, hvor jeg købte min Polo. Claes gav en rigtig god og ærlig service hele vejen igennem. Han var hjælpsom, svarede på alle mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg ved handlen.
Alt gik nemt og hurtigt, og jeg er virkelig glad for min bil. Klart 5 stjerner herfra – kan varmt anbefales!

Respuesta de pkrbiler.dk
Fornøjelse at lave en handel med Claes, flink og rar fyr
Har kun positive ting at sige. De to vi snakkede med var imødekommende og professionelle fra start til slut. Der blev svaret venligt og uddybende på samtlige af vores utallige spørgsmål.

Respuesta de pkrbiler.dk
Super god service! Jeg blev betjent af Claes og han sørgede for, at bilen var klar til tiden med både service og godkendt syn. 5 Stjerner :-D

Respuesta de pkrbiler.dk
Jeg har aldrig mødt behageligere bil sælgere. Jeg købte en brugt Octavia af Peter, og fra første gang man gik ind. Fik man rådgivning, hjælp og svar på alle de spørgsmål man havde, gode som dumme. Han var ikke bleg for man bare skulle ud og prøve nogle af dem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil her, hvis den rigtige bil er der.
Iforhold til pris, var han helt med på markedet, også i forhold til hvad private solgte samme model til.

Respuesta de pkrbiler.dk
En helt igennem god oplevelse. Jeg købte en dejlig Golf 7.5 D.1 august 2025. Uheldigvis på hjemturen kom bilen med en fejl. Jeg ringede straks til Claes som solgte mig bilen og han tog bare action.
Den fejl jeg havde var en meget usædvanlig en af slagsen, Ikke engang en som VW ville have fikset. Reservedelen kunne ikke skaffes hjem fra diverse leverandører. Dog alligevel fik Claes, Peter og deres gode mekaniker fikset det.
De problemer jeg har haft med bilen er de stået ved og ikke tøvet om. Hvilket giver os som køber, virkeligt ro i maven ved et bil køb.
Kan 100% anbefale alle at handle bil ved PKR. Det er ærlige og søde mennesker der driver god forretning.
Stor tak til dem :)

Respuesta de pkrbiler.dk
Tog turen fra Sjælland til Silkeborg for at hente en VW Passat.
Alt kommunikation indtil købsdagen foregik over mail og telefon uden problemer.
Fik tilbud på byttebil indenfor 1,5 time da jeg sendte billeder.
Claes svarede hurtigt og professionelt på alle spørgsmål, og koordinerede endda også med banken ift. finansiering.
Bilen stod præcis så flot som angivet på hjemmesiden, klargjort og med alle papirene i orden.
Alt i alt en tryg og positiv oplevelse. Næste gang jeg skal købe brugt bil vil jeg starte med at se hvad pkr har på lager! 😊

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi blev anbefalet at kigge efter vores nye bil hos PKR Biler og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi købte i første omgang en Skoda Octavia hos Claes, hvor han ovenikøbet tilbød en rigtig fornuftig byttepris for vores lille Citroen C1. Claes var meget behagelig og yderst professionel under hele handlen. Vi havde efterfølgende 2 reklamationer på Octaviaen, som PKR biler løste uden det mindste bøvl.
Servicen var så god at vi vendte tilbage da vi fik brug for en bil nr 2. Her havde PKR dog ikke lige den rigtige på lager, men det fik Claes hurtigt løst, da han fik købt en bil hjem til os, som passede lige til vores behov. Vi kunne derfor handle med Claes ubekymret endnu en gang.
Kort tid efter opstod dog en mindre reklamation på denne bil også, endnu engang løste PKR problemet uden at blinke.
Alt i alt, fremragende oplevelse og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af PKR biler, Peter og Claes

Respuesta de pkrbiler.dk
Købte en VW Golf 7 variant hos dem. Der var lige en knirke lyd ved instrumentbrættet, som vi aftalte skulle væk, det fik de klaret. Jeg har nu fået bilen, alt er gået fint. De er nogle rare og behagelige mennesker. Kan godt give dem min anbefaling.
Claus 😉👍

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi tog vejen fra Kolding op til PKR biler for at kigge på en VW Touran, her blev vi mødt af en fremragende service og en imødekommende sælger ved Claes. Vi fandt den rette bil og ville virkelige gerne have haft den med, med det samme. Der kunne dog ikke komme på tale, da Claes ikke ville sende den afsted uden at have skiftet bremserne og lavet service på bilen. Vi måtte dog hente den et par dage senere. Den samlede oplevelse, service og handel med bil gjorde at vi med glæde tog turen 2 gange og kunne absolut finde på at tage turen igen ved potentielle fremtidige bilkøb 🔥

Respuesta de pkrbiler.dk
Det var en stor fornøjelse at blive betjent af unge Claes. Der var ellers run på den mandag sidst på eftermiddagen. Men Claes tog sig godt af os. Vi fik prøvekørt de to biler, vi havde kig på, og hvoraf den ene nu holder herhjemme efter at handlen kom godt i hus i fredags.

Respuesta de pkrbiler.dk
utrolig god service. meget flinke og rare gutter.
og hyggelig rolig atmosfære, i butikken.
vender helt sikkert tilbage.

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi skulle opgradere vores bil til noget nyere og jeg fald over en pæn VW hos PKR biler. Da vi bor på Sjælland foregik alt telefonisk og sms.
Jeg havde en super god dialog med Claes og vi fandt hurtigt en god løsning ift. vores gamle byttebil og levering / klargøring af den nye bil.
Jeg fik en kollega til at prøve bilen, inden jeg besluttede mig for at købe den.
Jeg blev løbende opdateret ift klargøringen af den nye bil. Vi aftalte en dag og vores nye bil stod klar til os, få dage efter. Servicen og kvaliteten i top hos PKR biler. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle hos dem 👍

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi fik rigtig god hjælp og en fair aftale på en bil. Da så banken gav os problemer med et lån var pkrbiler både tålmodige og hjælpsomme imens vi redte det ud. Den slags service er guld værd når man, som kunde, ikke forstår sig særlig meget på biler. En rigtig god oplevelse.

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi besøgte PKR Biler 18. Maj 2025. Vi havde set deres udvalg af biler på Bilbasen og udset os et par biler, vi ville se nærmere på. Vi blev modtaget af Peter, som på en meget venlig og lyttende måde satte sig ind i, hvad vi kiggede efter. Peter tilbød hurtigt, at vi kunne prøvekøre og inden besøget var forbi, var vi blevet enige om en handel. Bilen afhentede vi en uge senere, hvor Claes tog mindst lige så pænt imod os og hjalp os trygt gennem overdragelse af bilen. Tak til jer begge, for en samlet god oplevelse, hvor I så positivt skiller jer ud på den måde jeres biler fremstår flot klargjorte. Og tusinde tak for at hjælpe med nye hjul og ikke mindst opdatering af den “lille indvendige feature” - begge dele som var afgørende for, at fruen også synes, at en sort Skoda er en god løsning :-)

Respuesta de pkrbiler.dk
Vi havde en rigtig god købsoplevelse hos pkr biler i februar, hvor vi købte vores Skoda igennem Claes, vi følte os trygge igennem hele processen, hvor vi også oplevede god service. Vi er glade for vores nye bil - Så gode anmeldelser herfra :-)
Hilsen Anne-Sofie og Simon

God oplevelse.
PKR Biler tilbød en fornuftig pris. Jeg aflevererede bilen og de kørte mig hjem efterfølgende.

Respuesta de pkrbiler.dk
Virkelig god service, det er 3 bil jeg køber her og det bliver ikke den sidste.

Respuesta de pkrbiler.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.