Audi - Odense Opiniones 433

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Middelfartvej 50, 5200 Odense, Odense V, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse at få overdraget den nye Q4. Super fin gennemgang af bilen og sælgeren hjalp med at få oprettet app og konto. Der var nogen problemer med selve kontraktforløbet, idet Semple... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks bedste salgteam kan kun opleves ved Audi i Odense. Det er vores anden bil som vi har fået leveret ved Audi Odense. Alexander levere bare service, informere og overholder alle aftaler 100%.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Audi Odense, både med vores Q2 og nu vores nye Q4, og oplevelsen har været i top hele vejen igennem. Særligt vil vi fremhæve Mathias Alnor, som har gjort... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen. Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS f... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

• Middelfartvej 50, 5200, Odense, Odense V, Dinamarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Seriøs og kompetent sælger

Seriøs og kompetent sælger

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores sælger.

Vi ønsker dig en god dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Næste alt perfekt

Næste alt perfekt, men værkstedet glemte at indlæse dæktrykkene efter dæk skifte.

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi beklager, at dæktrykkene ikke blev indlæst korrekt efter dækskiftet - vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på det.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Altid god service

Altid god service - samt færdig til aftalt tid

Hej Lars,

God levering

18 de septiembre de 2024

Hej Palle og Ulla,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk behandling og skøn bil Audi…

Fantastisk behandling og skøn bil Audi q2

21 de septiembre de 2024

Hej Linda,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse og er tilfreds med Audi Q2. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi ønsker dig en god dag og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtig forhandler og omfattende…

Dygtig forhandler og omfattende introduktion til bilen ved udlevering. Man følte sig i centrum af seancen. Det var en rigtig god oplevelse.

13 de septiembre de 2024

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Og et stort tillykke med din nye Audi.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hold fast i god service.

12 de septiembre de 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Audi Odense er professionel

Dejlig butik, professionelt personale og servicen er i top.

23 de agosto de 2024

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service😊

Super god service

Super god service.
Altid.

21 de agosto de 2024

Hej Annette,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umuligt at komme igennem på telefonen…

Umuligt at komme igennem på telefonen til Audi Odense - opgav efter en times venten.

20 de agosto de 2024

Hej,

Vi oplever desværre en del travlhed på værkstedet i øjeblikket, men vi vil meget gerne se om vi kan hjælpe yderligere. Derfor må du meget gerne sende dit telefonnummer og evt. registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Handlet med Audi Odense 3 gange

Handlet med Audi Odense 3 gange , fået super fin personlig behandling af Mads Schulz Jensen og alle aftaler overholdt

13 de agosto de 2024

Hej Carsten,

Fantastisk service og rådgivning

Fantastisk service og rådgivning fra vi satte foden indenfor hos Audi Odense.

Vi blev mødt af en enormt imødekommende og empatisk salgsrådgiver, som forstod at lytte og opfylde de behov vi havde for valg af bil - vi vil helt klart anbefale at stikke snuden forbi Audi Odense og tage en snak med Mathias, hvis man er på udkig efter ny bil.

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sender dine roser videre til Mathias.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin oplevelse af både…

Rigtig fin oplevelse af både salgsproces, køb og efterfølgende udlevering. Og også fin opfølgning.

Hej Kristian,

Audi Odense har kompetent

Audi Odense har kompetent, venligt og lyttende personale. Audi Q4 45 e-tron

Hej John,

Tak for de fine ord om vores rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en skøn dag 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Audi Odense har er meget højt…

Audi Odense har er meget højt serviceniveau. Alt spiller og medarbejderne er meget serviceminded

Hej Bjarne,

Rigtigt go værksted

Rigtigt go værksted
Med rigtigt søde/go personale
Haft en fantastisk oplevelse ved Audi Odense
1000 tak for hjælpen

19 de julio de 2024

Hej Willem,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super oplevelse!

Vi glæder os til at se dig igen.

Professionel firma

Professionel firma. God klima og tone på salgsstedet.

19 de julio de 2024

Hej Heino,

Tak for de fine ord - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en skøn dag!

Serviceaftale

Fået bilen tilbage fra service (på serviceaftale) og alt er fikset.
Nye bagbremser og andre ting fikset på aftalen uden ekstra omkostninger for mig.

Eneste jeg kan “klage” over er at lånebilen var meget federe en min egen. Det frister 😁

8 de julio de 2024

Hej Lars

Vi er glade for at du kunne lide lånebilen og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe med en opgradering, når du er klar til det. 😊

Mange tak for den fine anmeldelse – vi er glade for at du har haft en god oplevelse og sætter stor pris på at du har taget dig tiden til at skrive.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og en rigtig god sommer!

Ahmet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var som altid en god oplevelse at…

Det var som altid en god oplevelse at besøge Audi Odense værkstedet, behagelige, venlige og professionelle ansatte, så jeg kommer selvfølgelig igen.

13 de julio de 2024

Hej Susanne

Tusind tak for den fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. 😊

Rigtig god dag – og god sommer!

Anders

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.