Det er en fornøjelse at besøge Audi - Servicepartner Randers (J.A.C Randers). Min bil kommer ind til tiden (den aftalte) - og 2 mand springer på opgaven - 4 Vinterdæk skiftet til rengjorte sommerfæ... Ver más
Jeg blev virkelig godt hjulpet i en noget svær situation
La empresa ha respondido
rep. omhandled en veteran ( 1993) værkstedet fandt en medarbej. med erfaring alt blev lavet til tilfredshed og hurtigt indleveret om morgen færdig til fyraften
La empresa ha respondido
Jeg kom med min 1 uge gamle Q8 etron, der havde en tydelig mislyd fra klimapumpen. Som en lidt hakkende dieselmotor - og ikke en lyd man forbinder med en spritny dyr elbil. Servicemedarbejderen og en... Ver más
La empresa ha respondido
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Grenaavej 14-16, 8960, Randers SØ, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg blev virkelig godt hjulpet i en noget svær situation

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Rigtig god service dygtige kompetent medarbejdere aftaler bliver overholdt

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Som gammel kunde ved Audi vil jeg kun anbefale JAC til alle

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Dækskifte udført som aftalt til aftalt pris, god oplevelse

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Alt var som aftalt og JAC fortjener den bedste anbefaling herfra

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Jeg modtager altid en seriøs og professionel behandling hos Audi service partner i Randers.

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Alt fungerede fra bestilling af tid til aflevering af min bil på min arbejdsplads. Super god kommunikation og venlig personale.

Respuesta de Audi - Servicepartner Randers
Más información sobre otros tipos de reseñas.