Audi - Servicepartner Skanderborg Opiniones 86

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Dronning Sophies Allé 110, 8660 Skanderborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige været på værksted hos Dirksen, Audi service partner i Skanderborg for montering af Dash cam i min nye Audi Q8 e-tron Sportback. Det var første gang værkstedet skulle montere dette udstyr, så... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bilen kom med alarm for start/stop, og gik i nødprogram. Dette skete tirsdag middag, og bilen blev kørt på værksted(Dirksen i Skanderborg). De havde ingen tider og vi skulle på ferie torsdag morgen. D... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin modtagelse og service, men hold lige øje med at bilen ikke udleveres før fakturaen er betalt, det har jeg ALDRIG oplevet før. Normalt betaler jeg via netbank inden for 2 uger.

Información sobre la empresa

Información de contacto

• Dronning Sophies Allé 110, 8660, Skanderborg, Dinamarca

• 86520988

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et rigtig godt værksted med et venligt…

Et rigtig godt værksted med et venligt og professionelt personale.

18 de febrero de 2026

Hej Frank

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige personale på værkstedet. Tak for din anmeldelse!

Mathias, Audi Danmark

Alt gik godt som altid

4 de febrero de 2026

Hej Anders
Vi er glade for, at alt forløb godt for dig. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Venlig og professionel betjening

Altid venlig betjening hos Audi servicepartner i Skanderborg. Aftaler om tidspunkt for afhentning af bil overholdes altid : )

24 de enero de 2026

Kære Tina

Vi er glade for at høre, at du altid oplever venlig betjening og at aftaler overholdes hos vores servicepartner i Skanderborg.

Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Meget tilfredsstillende

God info, alt udført som aftalt, intet at påtale. Fint stykke arbejde

22 de enero de 2026

Hej Florian

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med informationen og det udførte arbejde.

Tak for din feedback.

9 de enero de 2026

Hej Marianne.

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre i oplever god service, når i kommer til service med jeres Audi.

Bedste hilsner Mette // Audi Servicepartner Skanderborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Behagelig personale. God tone i huset.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Audi - Servicepartner Skanderborg

Tak for de 5 stjerner og fine ord. Dejligt at høre, det har været en god oplevelse at komme i huset.

Bedste hilsner Mette/Audi Servicepartner Skanderborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin behandling både mig og min bil

13 de noviembre de 2025

Hej Ove.
Vi er glade for, at både du og din bil fik en god behandling.

Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Bedste hilsner Mette / Audi Servicepartner Skanderborg

Fantastisk service

Fantastisk service. Jane, fantastisk kvinde, ben i næsen, på den gode måde. Jeg fik sågår er opkald fra Chefen selv, da der opstod nogle udfordringer i forbindelse med mit besøg. Men det blev løst uden at blinke med øjnene. Kæmpe Ja tak til Dirksen herfra.

24 de octubre de 2025

Hej Daniel.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den service, du har modtaget, og vi er taknemmelige for, at du deler din oplevelse. Tak for din anmeldelse - De bedste hilsner Mette//Audi Servicepartner Skanderborg

Hjælpsom

Hjælpsom, tydelig og præcis i deres arbejde, hjælp og kommunikation.

29 de octubre de 2025

Hej Jesper.
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores arbejde, hjælp og kommunikation som hjælpsom, tydelig og præcis. Mange tak for din positive feedback!

Bedste hilsner Mette//Audi Skanderborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og nemt at komme i kontakt med værkstedet.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Audi - Servicepartner Skanderborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og nem kontakt til vores værksted. Vi sætter pris på din feedback. Bedste hilsner Mette//Audi Servicepartner Skanderborg

Perfekt oplevelse.

Perfekt oplevelse.
alt blev gjort 100% som vi havde aftalt, og jeg kunne hente bilen udenfor åbningstiden

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Audi - Servicepartner Skanderborg

Hej Casper. Vi er glade for at høre, at du havde en perfekt oplevelse. Vi er taknemmelige for din positive feedback og glade for, at alt forløb som aftalt, og at du kunne hente bilen udenfor åbningstiden. Bedste hilsner Mette// Audi Servicepartner Skanderborg

Fin service.

Normalt betaler jeg via netbank inden for 2 uger.

17 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.