Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min mor. 83 år. Hade bokat sedan flera månader. Hon skulle åka från Gotland med resa och logistiken kring att hjälpa henne, innefatta semester och schema förändringar. Då ringer dom och avbokar!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

För första gången visade en audionom intresse för att jag, sedan slutet på 80-talet, har tinnitus. Amelia på Audionova, varmt tack! Professionellt omhändertagande, kunniga och intresserade av att g... Ver más

1. Tienda de audífonos
  2. Servicio de reparación de audífonos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

AudioNova finns på flera ställen i Sverige. Hos oss möter du yrkesskickliga audionomer som ger dig personlig vägledning i alla frågor som rör din hörsel.

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,8

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Urusel kundservice hos AudioNova i Globen i Stockholm

Jag besökte idag 19.augusti på eftermiddagen AudioNova i Globen i Stockholm för att få hjälp med att byta filter i mina hörapparater. Jag har gjort det många gånger utan problem. Denna gången möttes jag av beskedet att de bara hjälpte till med hörapparaterna mellan kl 0930 och 1100. Vilken urusel kundservice!! Hur gör vi som av skilda orsaker inte kan besöka butiken på förmiddagen? Skall vi beställa tid för ett byte som hos receptionisten tar fem minuter?
Skärpning! Se till att kunder som behöver hjälp kan få det under butikens öppettider
Enrico Lundin

19 de agosto de 2026

MALMÖ AudioNova.

MALMÖ AudioNova.
Så lurad man kan bli! Undvik detta ställe som lurar dig på pengar.
Läs vad som skrivs på trustpilot om dem! Vilket jag inte gjorde tyvärr.
Jag var på hörseltest och var berättigad till hörapparat med subvention via Region Skåne. I mitt fall då jag ämnar flytta utomlands ville jag ha ett extra par om jag skulle tappa eller få fel på en av snäckorna, vilket den som utförde testet tyckte var smart och vi diskuterade mitt nya hemland etc. Pris uppgiften jag fick var 500 kr st för hörapparaterna och 1000 kr för utprovningen så totalt 2000 kr. Nu hade de slut på låneapparater så han skulle beställa fler, så jag fick en ny tid att komma dit och hämta dem.
Jag hämtade upp en hörapparat ca: en vecka senare och skrev då på ett papper att jag ansvarar för den låneapparaten.
Det är tyvärr inte alltid man luslöser all text , man förväntar sig inte att ett av regionens utvalda skall dribbla med det man skriver under. Vilket man får skylla sig själva.
När jag kommer för att hämta och ställa in apparaterna visar det sig att låneapparaten är den jag skall ha?? Jaha..det var inget fel på den iof men var är den andra? Ja skall du ha en till så kostar den 18000 kr! Va!! Det var ju inte den informationen jag fick. Då det var en annan audionom idag så kallades den jag träffat först in och då tog denne tillbaka allt han sagt.
Då jag inte var nöjd fick jag prata med ekonomichefen, och det hela gick ut på att jag missförstått allt. Nej sa jag, det var fel information. Svaret var att du har skrivit på så betala!
Som kund känner jag absolut inget förtroende för detta företag utan vill varna andra.

7 de agosto de 2026

Malmö

Malmö. Lämnade in en del av min farmors hörapparat för en månad sen. Den skulle repareras och hon fick en tid för att testa ut en helt ny till andra örat.

När det närmar sig den bokade tiden ringer de och avbokar och säger att audionomen blivit sjuk. Hon fick en ny tid i augusti, alltså 2 månader senare. Min farmor hör ingenting utan hörapparat och ska alltså gå utan så länge. Helt begränsad. Jag påtalade detta.

Efter två veckor ringde jag och frågade om repetitionen var klar av den del vi lämnat in, så hon kan få höra på ena örat. Det var den inte. Jag ringde veckan efter och frågade igen. De sa att de skulle ringa upp mig, vilket de inte gjorde. Jag ringde tillbaka efter två dagar och då fick jag bara svar att den inte var klar. Jag påtalade återigen hur begränsad min farmor var av att inte höra. Att hon inte ens vågar gå utanför hemmet utan apparat. De skulle ringa tillbaka när de visste mer.

Igår ringde jag igen. Fick som svar att de inte kunde se något om den i systemet. Att de skulle kika vidare på det. Idag ringde de och sade att de hade slarvat bort den. Med viss irritation förklarade jag att vi inte kommer gå till dem i Malmö igen. Vi fick en tid till nästa vecka i Lund för att nu prova ut två apparater.

Alltså katastrof!!! Klåpare. Hoppas Lund är bättre. Välj inte Malmö!!!

10 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Audionova debiterar 300 kror i avgift…

Audionova debiterar 300 kror i avgift om man avbokar tid inom 24 timmar före avtalat besök. Nu har Audionova avbokat två gånger inom den tidsramen. Senast idag ringde man och avbokade mindre än en timme före avtalat besök. Undrar om jag får 300 kronor per avbokat besök?

1 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avboka pga dålig planering.

Då ringer dom och avbokar! Med förklaring om påsklov och ledighet för deras personal!!!!!

Bara att börja om och planera. Så sjukt jä** dåligt.

30 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen uppföljning trots att audionomen…

Ingen uppföljning trots att audionomen skulle höra av sig 6 månader efter jag fått mina nya hörapparater för se hur det fungerade.
Nu 3 år senare ringer jag och får då ett otrevligt svar att man blir kallad var 4 år och ingen typ skulle återkoppla efter 6 månader enligt hon i telefon hon struntade totalt i att jag inte kan använda hörapparaterna
Sa då att jag får byta hörselklinik då kunde jag plötsligt få en tid i morgon vilket inte passade mej fick då svaret att det var upp till mej
Nej ingen vidare bra bemötande hade jag bemött mina kunder på det sättet hade jag fått sparken

2 de febrero de 2026

Sono arcistufa di…

Sono arcistufa di ricevereccomunicazioni da Audio Nova viale Marconi ad Imola.Il mio udito è PERFETTO È INUTILE CHE MI PRENDIATE APPUNTAMENTI NON RICHIESTI LO TROVO OLTRAGGIOSO DA PARTE VOSTRA E,IN NETTA VIOLAZIONE DELLA MIA PRIVACY.

20 de diciembre de 2025

Stop med at sende mig mails - TAK

I har spammet min firmamail i 14 dage med tilbud - man kan ikke besvare mailen med kun deltage i et tilbud om et gratis møde. Jeg har deltaget i tilbudet og fandt frem til en mail - og har skrevet til jer at i bliver faktureret 250,00 plus moms pr. mail i sender fra d.d. Mvh
Steen Ptak - art-oriental.dk

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

audionova är det största skämtet sedan…

audionova är det största skämtet sedan stenåldern har man hörapparater så måste man vänta på en tid för att lämna in en trasig del sen dom som lagar är så långsamma så alla lagningar har en tid på 3-6 veckor man kanske skulle anställa mer personal så det går lite fortare med detta är typiskt audionova dom vill bara tjäna pengar ingen service gå aldrig till dom bojkotta

25 de noviembre de 2025

Helhetstänk i omhändertagandet

Amelia på Audionova, varmt tack!
Professionellt omhändertagande, kunniga och intresserade av att ge kunskap och förståelse till oss patienter, det kännetecknar Audionovas personal.

14 de agosto de 2025

Oärliga

Jag fick veta att om jag väntade 10 månader skulle jag få hörapparater av betydligt bättre kvalitet än de (Phonak) jag hade nu, för då skulle region Stockholm ha en ny upphandling. Om jag tar dem idag då? Nej, det blir samma som kvalitet du har idag, så det blir inte bättre. Så kom de nya, Unitron. Jag hörde nästan ingenting med dem. Det berodde på att jag inte var van, sa man på Audionova. Tills jag blev arg och sa att det kändes som en kinesisk leksak av sämsta kvalitet. Då nickade de instämmande och sa att de var betydligt billigare än de gamla, men sa fortfarande att det berodde på vad jag var van vid. Det är vad vi kan erbjuda idag. Vill du ha bättre så kostar det.... (allt från 5000 Kr per apparat till ???). Så grundlurad. De var oärliga på Audionova. De kan väl inte hjälpa vad som upphandlas av regionen, men så lurad jag blev. Och behandlad som en idiot!

21 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom förbi butiken på Odengatan i…

Kom förbi butiken på Odengatan i Stockholm utan att bokat tid.
Det fanns en lucka i bokningen så jag fick hjälp direkt av en mycket trevlig och kunnig tjej med en mindre service på mina hörapparater.
Kundvård på högsta nivå!
Stort tack!

7 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

AudioNova är ett företag som …

AudioNova är ett företag som inte har någon service. Återkommande problem med Phonak och söker man hjälp som måste bokas är väntetiden mellan tre veckor till två månader.
Detta gäller Nackamottagningen. Förut kunde man kunna komma under ord.öppettider och få hjälp men nu endast speciella dagar någon timma. Möts av en snorkig dam i receptionen som inte verkar jobba ihjäl sig. Min audionom är trevlig men yrkeskunskapen känner jag inte till. Den första jag kom till för några år sedan (en turk tjej) försökte lura på mig de dyraste för över 20’ kronor och var inte den skarpaste kniven i lådan. Hon fick nog sluta. Ska dit i september igen och får dom inte ordning på hörapparaterna och ser till att mina krav uppfylls så tackar jag för mig. Det finns andra företag som säljer hörapparater.

11 de agosto de 2025

Audionova bluffar.

Audionova bluffar.
Som kund hos Audionova i Malmö, med hörselproblem, är det viktigt att du kan kontakta Audionova i Malmö. Är du kund i Ängelholm, Audionova i Ängelholm, o.s.v.
Audionova ger sken av att det går att kontakta/ringa den lokala butiken. Varje lokal butik har ett eget lokalt telefonnummer, Malmö-butiken 040-649481, Ängelholms-butiken 0431-491323, Stockholm 08-42500400, o.s.v. , men försöker du ringa svarar alltid (samma ?) Call-center, som vägrar koppla samtalet vidare. "Vi har inte det systemet?" De "skickar ett mail" till butiken, "som ska ringa upp" - ett mail som butiken kanske läser, kanske inte.
Vi ringer "Malmö"..och ska bli uppringda. Fem timmar senare blir vi uppringda..från Nacka. "Jaså, det blev fel - vi skickar ett mail, till Malmö". Ingen ringer. Nästa dag börjar vi om.
Jag förstår att det är rationellt att inte svara i telefon, men är det den service du vill ha ? Innan du bestämmer dig för att välja leverantör, prova om de svarar i telefon. (Hur svårt kan det vara att passa telefonen, i alla fall dagligen, någon timme, eventuellt med telefonkö? Apropå service-nivå. Det gick förr.)

26 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oerhört nonchalant bemötande av…

Oerhört nonchalant bemötande av kvinnlig audionom i Vällingby.
Har lämnat in en insats för slipning för en.månad sedan o vid samtal.med audionomen bett om att få besked om.när jag kan få den tillbaka.Fick svaret att hon skulle kolla det OM hon fick tid. Bad om.telnr till det företag som insatsen sänts till för att kunna kolla själv. Fick svaret att hon inte hade det!! Kundservice är tydligen något som hon inte anser sig ha tid med! Efter flera samtal till Vällingby där de sällan svarar i telefon har jag nu fått besked om att den kommer att sändas nästa vecka.
Det tog tyvärr ännu längre tid (6 veckor) . Den slipade insatsen blev tyvärr ännu sämre för nu ger den hela tiden ett pipande ljud ifrån sig!

Undvik Audionova Vällingby!

15 de mayo de 2025

Usel hjälp

Usel hjälp! Dropin i Täby C två korta tider i veckan. Behöver förnya/köpa plupparna som ska bytas regelbundet i domen. Behövde alltså inte träffa någon audionom. Lång kö. Men måste ändå vänta på min ’tur’. Hur ska jag göra??? Byta från Sonova!!

6 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.