Dag nr 1 etter jeg kjøpte bilen fra forhandler sluttet start motor å virke. Fikk bilen satt på Mekonomen og de konkluderte start motor må byttes, de sendte søknad til Auto Concept som sa dette var dek... Ver más

La empresa ha respondido
Veldig fornøyd med hjelpen fra Claudio Cianciolo. Fikk god hjelp tidligere med en feil på bilen, og nå igjen i forbindelse med en ny sak og godkjenning. Rask respons, tydelig kommunikasjon og profes... Ver más
La empresa ha respondido
Rask behandling av saken. God informasjon både på telefon og på mail. Etter behandling av saken skulle det vært en informasjon mail om hva man må sende inn av opplysninger. Ringte selv for å finne ut... Ver más
La empresa ha respondido
AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele løste seg på beste vis for oss som hadde problem med at en dør på bilen ikke lenger låste seg. Saksbehandler hos AutoC... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 års erfaring innen kjøretøyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde løsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktør på det nordiske markedet. Våre produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus – for å gi deg solid dekning og beskyttelse når du trenger det mest.
Postboks 16, 1324, Lysaker, Noruega
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg kjøpte med 12 mnd gull + forsikring. Men gikk over til sølv etter noen mnd pga alder på bil. Noe jeg ikke ble fortalt. Webasto røk og ble da ikke dekket. En mnd etter kjøp av bil fant vi ut at det var noe galt med girkasse. Og om det ikke blir fikset så kan dette føre til girkassehavari. Men de nekter å dekke dette da de mener at dette ikke er en plutselig skade. Og pga at det er en lekkasje inni kassa så dekker de ikke dette. Jeg kjøpte garanti for å være sikret mot slikt. Og vet at andre garantiforsikringer hadde dekket dette.
At verkstedet og Autoconsept sammen vurderte skaden og oppgjøret.
At det er kr 0 i egenandel.
Rask, hyggelig og god behandling i skadesak. Anbefales på det sterkeste!
Kjapp og positiv tilbakemelding via Bavaria.
Fikk den hjelpa jeg trengte da det oppsto motorfeil :)
Har kjøpt bil og de fulgte opp skadene som var defekte som spiral fjær og vifte som bråket mye. Dette ble gjort uten diskusjon meget godt fornøyd.
Mvh Ole Petter Rieger august
AutoConcept var i direkte kontakt med verkstedet slik at jeg som bruker fikk en bra opplevelse. Slapp å fungere som mellomledd mellom AutoConcept og verkstedet mitt.
Raskt svar til verkstedet kunne starte reparasjonen.
We added Xtra garanti Gull when we bought our new second hand car. Unfortunately the car gave us an error message after some months. This was potentially an expensive repair. We contacted Auto Concept and the repair was covered and the service was great. Would advise to add this garanti, maybe you don’t need it but comforting feeling in case anything happens!
Forsikringen dekker "alt av mekaniske og elektriske komponenter" med forbehold. Med press på forbehold. Måtte gjennom klageombudet for å få igjennom at brudd som følge av design-svakhet skulle dekkes. Skulle gjerne sluppet de 2 ekstra ukene der.
Leverte bil for sjekk av feilmelding var en turbo feil,dette ble fikset av Dahle auto Halden
Rydding og grei tilbakemelding på hva vi hadde krav på. Rask oppgjør ved de problemene vi fikk med bilen.
Rask respons og håndtering av skade på min bil. Meget fornøyd med service og behandling.
Leverte bilen på verksted som førte all direkte dialog med AutoConcept, og jeg fikk utlevert bilen etter et par dager: ferdig fikset, ingen papirmølle og ingen egenandel. Veldig fornøyd!
Fikk kjapp tilbakemelding etter jeg meldte inn skaden. Fikk beskjed om å levere bil på verksted. Etter konstatering av feil så ble saken godkjent og dekket fult ut av Autoconcept. Jeg hadde XtraGaranti Gull+ forsikring. Var advart av andre om at Autoconsept var vanskelig, men denne saken viser at det finnes nyanser. Nøkkelen til riktig skadesaksbehandling tenker jeg er ligger hos verkstedene. Riktig og velutredet skade gjør saksbehandling enklere.
Fornøy med saksgangen rundt min skadesak👍🏻
Enkelt og greit å forholde seg til.
Hyggelig saksbehandler.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.