Banner for AUTODOC - Czech Republic

AUTODOC - Czech Republic Opiniones 338

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jste super firma já jsem moc spokojený dily které sem si objednal jsou kontamibilni s mým vozem doba doručení je super komunikace z vaše strany taky takže můžu jenom doporučit i pro ostatní zákazníky... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Po mém zjištění, že mám nulový diferenční tlak, hlášený mým 15 let starým tenzometrickým snímačem OE Nr.1865A184 pro Mitsu ASX 1.8 DiD jsem hledal náhrad a vybral jsem si zde RIDEX 4272S0045, který je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vše perfektní, bál jsem se skrz recenze na tržiště a e-shop, ale email s potvrzením a informacemi průběžnými o stavu objednávky chodily a dokonce přišlo dříve než jsem čekal. Z Německa to šlo přes dvě... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Sobre AUTODOC - Czech Republic

Escrito por la empresa

AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.

Autodoc App Autodoc Site Autodoc Club YouTube

Čím jsme známí:

Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.

Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.

Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.

Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.

Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.

Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.

Kontaktujte nás FAQ

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vše v pořádku doručeno.

Vše v pořádku doručeno.
Dekuji.

1 de junio de 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 💬 Záleží nám na tom, aby každá objednávka byla pro naše zákazníky příjemným zážitkem✨🚗

Všechno bylo skvělé

Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adresu. Nakonec se mi podařilo ji přesměrovat do AlzaBoxu. Z nějakého důvodu jsem hned nenašla možnost doručení do AlzaBoxu. Ale nakonec se to podařilo a jsem velmi spokojená!

29 de mayo de 2026

Dobrý den, Svitlana!
Děkujeme Vám za milá slova 🌟
I nadále Vás budeme těšit kvalitními službami.
tým AUTODOC 🚗

Ok!!!!!!

Ok super práce

26 de mayo de 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu 🙌 Váš názor je pro nás velmi důležitý a jsme rádi, že objednávka splnila Vaše očekávání 📦✅

Valorada con 3 estrellas sobre 5

My second experience with the store.

Hello. I ordered a set of two front axle arms, the price in the basket was increased by thirty percent, as if I had ordered each separately. I find this rude.
Although the parts were marked as in stock, it took five days to pack and hand over to the carrier.

14 de mayo de 2026

Hello Ajfel,
Thanks for your feedback.
Please be informed that the price changes every day depending on currency exchange rate, supply terms and promotions. If the goods of one supplier are no longer available, similar products of our other partner are sold. However, supplier prices may vary.
We are sorry for the delay with processing your order.
We hope that parts will serve you well!
If you have any questions you can contact us at trust@autodoc.eu

Cool thanks

Cool thanks

24 de mayo de 2026

Hello,
Thanks for your trust and positive feedback! We always strive to achieve the highest standards of service and quality 🔍✅

Komunikace dobrý

Komunikace dobrý
cena přijemna

22 de mayo de 2026

Dobrý den,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení 🧡 Děláme vše pro to, aby každý zákazník obdržel kvalitní produkty a měl hladký průběh nákupu 🚚✨

Vše funguje jak má.

Vše funguje jak má.

Zdravíme!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 🙌 Jsme rádi, že doručení a kvalita produktu splnily Vaše očekávání 🚚✅ Věříme, že Vám budeme moci být nápomocni i v budoucnu!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Není vidět ve vaší aplikaci kde se…

Není vidět ve vaší aplikaci kde se aktuálně nachází objednané zboží.Nervy rvoucí komunikace s vaší AI a složité dovolání živého člověka.Ačkoli napíšete že se díl hodí k vozidlu,není to vždy pravda.Za poslední dobu zhoršení o 80procent.

Vážený pane Luděku,

Velmi nás mrzí, že naše služby nesplnily Vaše očekávání — děkujeme Vám za upozornění na tyto nedostatky, protože jsou pro naše neustálé zlepšování klíčové.

Aktivně pracujeme na vylepšení chatu a úpravě bota, aby poskytoval přesnější odpovědi. V tomto konkrétním případě Vás bude brzy kontaktovat náš manažer kontroly kvality, aby Vám pomohl najít řešení.

Doufáme, že se nám podaří celou situaci rychle vyřešit a obnovit Vaši důvěru.

Tým AUTODOC

rychlé doručení

rychlé doručení, Vše ok

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic

Dobrý den, vážená zákaznice, vážený zákazníku!
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení ⭐ Snažíme se, abyste vždy snadno a rychle mohl/a najít ty správné díly 🔍📦

Rychle dodání

Rychle dodání, vše OK.

18 de mayo de 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 💬 Na Vašem názoru nám záleží a jsme rádi, že jsme Vám mohli poskytnout ty správné autodíly 🔧📦✨

Spokojenost

18 de mayo de 2026

Dobrý den,
děkujeme za Vaši důvěru a pozitivní zpětnou vazbu! Naším cílem je neustále dosahovat nejvyšší úrovně služeb a kvality 🔍✅

Brzdové destičky

Opět rychlost dodání super, vynikající cena

Vážená zákaznice, vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení ⭐ Záleží nám na tom, abyste potřebné díly dostal/a včas a bez jakýchkoli potíží 🔧🧰

Rychlé dodání.

7 de mayo de 2026

Rychlost doručení

Rychlost doručení

14 de mayo de 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 😊 Těší nás, že jste s objednávkou spokojen/a. Jsme vždy připraveni Vám pomoci vybrat ty správné díly 🧭🔧

Rychlost

Rychlost a cena výrobku, velký výběr výrobků

11 de mayo de 2026

Dobrý den!
Mockrát děkujeme za Vaše kladné hodnocení ⭐ Jsme velmi rádi, že jste s nákupem a našimi službami spokojen/a. Rádi Vám kdykoli pomůžeme najít ty správné autodíly 🚗💨

Good Service.

Hello,

Spokojenost

Široká nabídka k požadovaným dílům, zajímavé ceny, rychlé doručení, rychlá reakce na dotazy ke kompatibilitě dílů s daným vozem. Dosud vždy vše funkční dle očekávání.

All ok thanks

All ok thank you.....

12 de mayo de 2026

Dear customer,
Thank you for your positive rating 🌟 We’re happy to know that you’re pleased with your purchase and our service. May every journey be safe and comfortable 🚗💨

Skvělý obchod

Skvělý obchod, vše funguje OK, slušná cena a včasné dodání. Děkuji.

11 de mayo de 2026

Ok Ok

Ok celková spokojenost

6 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.