Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adr... Ver más

La empresa ha respondido
Jste super firma já jsem moc spokojený dily které sem si objednal jsou kontamibilni s mým vozem doba doručení je super komunikace z vaše strany taky takže můžu jenom doporučit i pro ostatní zákazníky... Ver más
La empresa ha respondido
Po mém zjištění, že mám nulový diferenční tlak, hlášený mým 15 let starým tenzometrickým snímačem OE Nr.1865A184 pro Mitsu ASX 1.8 DiD jsem hledal náhrad a vybral jsem si zde RIDEX 4272S0045, který je... Ver más
La empresa ha respondido
Vše perfektní, bál jsem se skrz recenze na tržiště a e-shop, ale email s potvrzením a informacemi průběžnými o stavu objednávky chodily a dokonce přišlo dříve než jsem čekal. Z Německa to šlo přes dvě... Ver más
Escrito por la empresa
AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.
Autodoc AppČím jsme známí:
Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.
Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.
Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.
Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.
Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.
Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.
Kontaktujte násRepública Checa
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dobrý den.
Jsem moc spokojen. Kupoval jsem od Autodoc, zadní brzdový třmen na Citroën C6 a vše v pořádku.
Za tři dny jsem produkt dostal a je už namontován.Super.
Děkuji.

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Náhradní díl byl dobře zabalen.
Objednávka byla rychle vyřízena.

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Vše co jsem objednal bylo podle očekávání a k mému typu vozidla

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Товар пришел очень быстро. Я полностью доволен. Получил то что нужно и за низкую цену. Качество суппер

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Zboží dorazilo rychle . Při převzetí jsem zjistil že je porušený obal . Zboží bylo v pořádku. Je to možná chyba doručovací služby.

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Perfektní služby, velice rychlé doručení, vhodná by byla i možnost telefonického kontaktu 👍👍👍

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Nebyli součástí stěračů náhradní adaptéry pro uchycení do ramínka, takže musel jsem si je objednat dodatečně.
Přitom ukázal jsem model auta,ročník, a ostatní údaje pro správný výběr!

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
I didn’t like this experience because your parts catalog doesn’t work correctly. First, the thermostat I received didn’t match the one installed in my car, and then I received a radiator intended for the diesel version of my vehicle, even though I specified in the settings that my car is petrol-powered.

Respuesta de AUTODOC - Czech Republic
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.