Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service! Altijd bereikbaar en ze kunnen zo goed met je meedenken en passende opties vinden echt een top bedrijf! Beste medewerker Jordi 👏 bedankt voor je geduld en samenwerking. Groetjes Ra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanvraag voor financial lease gedaan bij een 3-tal tussenpersonen waarbij we uiteindelijk hebben gekozen voor Autokan. Can Yilmaz heeft ons goed, rustig en correct geadviseerd en kwam zijn afspraken k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf dag 1 super service gehad met name jordi van autokan . toffe gozer!! , vriendelijk / behulpzaam / denkt met je mee / klantgericht... en neemt meteen contact met je op als er schot id zaak zit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

David Kersten bedank ik hierbij met alles. Top geholpen. 3 auto’s aangeschaft binnen 2 weken tijd. Hele goed geholpen van a tot z. Bedankt voor alles David. We houden nog zeker contact voor nog m... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Afspraken worden nagekomen

Wat een fijn bedrijf om een auto te leasen, alle afspraken die ze met je maken worden ook daadwerkelijk nagekomen, problemen zijn voor hun echt uitdagingen en daarom komt er altijd een passende oplossing.

16 de marzo de 2026

Fantastische organisatie! 🌟🌟🌟🌟🌟

Vanaf het begin tot het einde ben ik fantastisch geholpen en begeleid door het team van Autokan. Mijn complimenten voor het hele team maar in het bijzonder Ivan! Goed bezig jongens, blijf zeker terugkomen.
Groetjes, MC.
👍👍👍👍👍 🌟 🌟🌟🌟🌟

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service! Top ervaring Zeer tevreden Aanrader!

Uitstekende service! Alles is snel, duidelijk en professioneel geregeld. De communicatie is transparant en vriendelijk, en je wordt goed geholpen bij elke stap.
Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is de klantgerichtheid en het meedenken met de klant. Alles verloopt soepel en betrouwbaar.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camiel hielp me echt vlot

Camiel hielp me echt vlot. Waar andere partijen pushen. Denken de heren van Autokan echt mee wat voor je werkt. Alles was super snel geregeld en ze hadden snel de scherpste deal. Bij vragen kreeg ik ook gelijk helder antwoord. Bedankt toppers!🚗

18 de marzo de 2026

Quick response

Quick response, very well arranged.Im very satisfied with your service.
John is taking care of my requests, you can trust him with a good deal!
Thank you

17 de marzo de 2026

Goede Service

Goede service van Roy! Alles was duidelijk en er werd goed gecommuniceerd. Snelle reacties en wijzigingen snel aangepast. Top geregeld!

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn heel goed geholpen door Can…

Wij zijn heel goed geholpen door Can Yilmaz, lease adviseur. Hij had veel geduld en dacht echt met ons mee tijdens het proces. Als tussenpersoon van de bank voor het leasen stelde hij goede vragen, waardoor we de juiste keuze konden maken. Dat gaf ons veel vertrouwen. Bedankt voor de fijne begeleiding!

6 de marzo de 2026

Zeer goede ervaring met Autokan

Zeer goede ervaring met Autokan, en in het bijzonder met Camiel Greiving.
Camiel heeft mij echt goed geholpen tijdens het hele proces. Het duurde bij mij wat langer voordat ik de juiste auto had gevonden, en in die periode heeft hij meerdere keren offertes voor mij gemaakt. Hij had veel geduld en bleef altijd vriendelijk en behulpzaam.
Uiteindelijk hebben we samen een goede keuze kunnen maken. Daarom wil ik hem bedanken voor zijn hulp, geduld en professionele aanpak.
Zeker een aanrader om met hem samen te werken!

5 de marzo de 2026

Voortreffelijk!

Snel, doortastend en vriendelijk.
Camiel heeft ons uitstekend geholpen.
Alles was in een paar dagen rond, ook de verzekering was in een uurtje geregeld.
Niets dan lof, echte aanrader!

2 de marzo de 2026

Zeer tevreden met AutoKan

Beste lezers ,

Ben erg tevreden over de uitkomst van mijn wensen .

Carmel heeft mij onwijs goed bijgestaan met de zoektocht naar mijn bolide.

Zeer Zeer Geduldig transparant en Super klant vriendelijk.

Hartelijk Dank voor jullie tijd en medewerking.

Een zeer tevreden klant.

28 de febrero de 2026

100% top service en betrouwbaar

100% top service en betrouwbaar
Goeie communicatie, open en eerlijk snelle service. Altijd bereikbaar van a tot z geholpen. Geen vraag was te raar of teveel. Hun zoek toch is 10/10 tot het laatste moment goed op de hoogte gesteld.

20 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op zich was het contact goed

Op zich was het contact goed. Deze review gaat over meerdere contactmomenten. Je merkt wel dat de focus vooral ligt op de verkoop, aangezien er na de aankoop weinig contact meer is, behalve het verzoek om de review af te ronden.

Niet alle vragen konden direct beantwoord worden tijdens het zoeken naar een auto. Voor zaken zoals financiering en informatie over het autobedrijf moest ik zelf nog extra uitzoekwerk doen, omdat er meerdere partijen bij betrokken zijn. De financiering vind ik persoonlijk aan de hoge kant, maar Autokan heeft zich wel ingezet om de juiste auto te vinden en dat is uiteindelijk gelukt. Daar ben ik erg tevreden over.

Bij het regelen van de financiering ging er iets mis. Helaas werd ik daar niet direct van op de hoogte gebracht. De volgende dag was het gelukkig opgelost. Bij het autobedrijf zelf werd na goedkeuring van de financiering geen duidelijke afhaaldatum afgesproken, wat voor wat onduidelijkheid zorgde.

Met de auto zelf ben ik zeer tevreden en ik zal er met veel plezier in rijden.

28 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.