Har købt en bagagerumsbakke hos Autopro. Modtager en vare som er sammenrullet. Den passer ikke i bilen. Derudover retter den sig aldrig ud. Jeg beder kundeservice om en retur anmodning. Men får ald... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering og hurtigt svar da jeg ville returnere varen, dog røg deres mails i spam indbakken…
La empresa ha respondido
Jeg har for nylig købt AutoGlym bilplejeprodukter hos Autopro, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Priserne var rigtig billige, og hele købsprocessen var super hurtig og nem. Leveringen var hurtig,... Ver más
Bestilte en radioramme og forskellige småting til vedligeholdelse af min bil. Det kom hurtigt uden problemer. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.
La empresa ha respondido
Autopro.dk - Din danske webshop med alt til bilen. Velkommen til Autopro.dk, din foretrukne danske webshop for biludstyr, reservedele og tilbehør. Vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet til priser, der er til at betale, og vi gør det med et smil. Hos os finder du alt, hvad du har brug for til din bil, uanset om det drejer sig om reservedele, styling, plejeprodukter eller elektronik. Vi har et kæmpe udvalg af produkter fra velrenommerede mærker, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet hver gang. Vi ved, at hurtig levering er vigtig for vores kunder. Derfor har vi vores varer på lager i Danmark, hvilket betyder, at vi kan sende din ordre afsted med det samme. Vi stræber altid efter at levere dine varer inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dine nye bilprodukter. Vores effektive logistik sikrer, at du får dine produkter i topstand og til tiden, uanset hvor i landet du bor. Hos Autopro.dk er vi mere end bare en webshop. Vi er bilentusiaster, der brænder for at hjælpe vores kunder med at finde de rigtige løsninger til deres biler. Vores kundeservice er altid klar til at svare på dine spørgsmål og give dig den vejledning, du har brug for. Vi går op i at skabe gode oplevelser for vores kunder, og vi arbejder konstant på at forbedre vores sortiment og service. Vi er stolte af at være en dansk virksomhed, og vi gør vores yderste for at støtte det danske marked ved at samarbejde med lokale leverandører og tilbyde dansk kundeservice. Når du handler hos os, handler du lokalt, og du kan være sikker på, at vi står inde for kvaliteten af de produkter, vi sælger. Så hvis du leder efter et sted, hvor du kan få gode priser, et stort udvalg og hurtig levering, så er Autopro.dk det rette valg for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med alt, hvad du behøver til din bil!
Amtmandsvej 1, 4300, Holbæk, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fandt Soft 99 12 Months bilvoks mv. billigere end andre steder. Så godt tilfreds. Kender produktet i forvejen.
Rigtig god service og hurtig venlig kommunikation og lyn hurtig levering
Jeg bange få jeg ik få 15.000 kr tilbage fra dem i fredags sagde de min pakke vil være her senest mandag nu det tirsdag og så som jeg kan forstår er min pakke ik send i nu …. Jeg står og overvejer om jeg skal pak min bil og køre fra Midtjylland ud til deres hovede kontor
Hurtig levering og den rigtige vare perfekt 👍

Respuesta de Autopro
Hurtig levering og alt det bestilte svarede til beskrivelsen og mine forventninger. Handler her igen i fremtiden.
Jeg købte en magnetisk tavlespray. Desværre er den slet ikke magnetisk, så det er ikke muligt at hænge magneter op. Autopro besvarer ikke mine henvendelser, og derfor får de kun én stjerne.
De modtog min ordre og behandlede den lige så snart de kunne og jeg modtog varene et par dage efter jeg havde bestilt. Super god service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.