Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit bedrijf heeft niet alleen makkelijk vindbare, duidelijke en goede leverings- en retourvoorwaarden, maar past ze ook verstandig toe. Door onoplettendheid mijnerzijds had ik een verkeerd artike... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luchtcompressor Air-150 gekocht. Ging snel kapot. Na een telefoontje werd toegezegd dat ik een nieuwe kreeg en die werd de volgende dag al geleverd. Deze functioneert goed. Wat een goede en snelle ser... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

recht door zee,voelt als zeer betrouwbaar,belangrijk in deze tijd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De inflator is een prima hulpmiddel als je lucht in de banden van de fiets wilt hebben. De driewieler heeft een autoband ventiel. Dankzij dit apparaat op spanning gebracht. Na contact met een medewerk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipamiento y accesorios para coches

Escrito por la empresa

AutoXtreme is dé specialist wanneer het gaat om betrouwbare jumpstarters en luchtcompressoren. Dit zijn producten waarmee je onderweg nooit voor verrassingen komt te staan. Of je nu een auto, motor, camper of fiets hebt: met onze oplossingen ben je voorbereid op een lege accu of een band die aandacht nodig heeft. Onze missie is helder: we zorgen voor een zorgeloze en veilige ervaring onderweg met innovatieve apparatuur die krachtig, duurzaam én gebruiksvriendelijk is. We selecteren onze producten zorgvuldig zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn van de startkabels tot ingebouwde compressors, en van krachtige piekamps tot slimme accessoires. Bij AutoXtreme vind je: - Een zorgvuldig uitgekozen assortiment jumpstarters en luchtcompressoren voor zowel particulier als professioneel gebruik. - Transparante service: bestel voor 17:00 uur en wij verzenden dezelfde werkdag. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren maken het plaatje compleet. - Klant staat centraal: we bieden heldere productinformatie, deskundig advies, en zorgen dat je met vertrouwen weer op weg kunt. Kortom: met AutoXtreme ga je niet alleen de weg op je gaat goed voorbereid, veilig en zonder zorgen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Goed product, leuk bedrijf

Mooi jong bedrijf, enthousiast en vakkundig. Goede voorlichting. Levert ook via de ANWB. Adviseert op basis van betrouwbare CCA waarde van de accu en niet op onzinnig hoge, vaak niet correcte, piekbelastingen.
Kan dit met veel overtuiging aanraden. Niet zoeken, gewoon hier bestellen!

13 de enero de 2026

Accu booster …

Ben uitermate tevreden over de goeie communicatie en de service.
Zo zou ieder bedrijf het eigenlijk moeten doen.
Bij Gijs kun je dus rustig iets bestellen,👍

17 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima booster en goede service

Zeer goede, positieve en snelle feedback.
Jump Starter boost mini geprobeerd. Werkt fantastisch. Kabels waren NET lang genoeg.
Begrepen dat vanaf Januari 2026 de boost mini met 10 cm langere kabels worden geleverd. En mogelijk is er in de toekomst een oplossing voor bezitters van de Boost mini. De helpdesk vertelde mij dat er waarschijnlijk tussen maart en april 2026 losse, langere, kabels in her assortiment kwamen. Ik hou mij aanbevolen.
Maar tot op heden geen spijt van de aankoop.

27 de noviembre de 2025

Uitstekend produkt

Heb vooraf info ingewonnen met een telefonisch gesprek,goed en vriendelijk geholpen. Het produkt heb ik gebruikt en ben er zeer tevreden over.Een minpunt is dat de kabels heel kort zijn zo kort dat ie in feite alleen op de accu kan liggen,door de stugge en korte kabels glijdt het makkelijk van de accu af als je de klemmen op de accu wilt klemmen. Moet maar even bedenken hoe ik dat zelf kan oplossen. Tijdens de jumpstart sloeg de auto meteen aan ,maar dat kostte wel 11 % van de accu van de 100% die erop stond. Maar produkt werkt fantastisch ,en materiaal is ook degelijk.

Vind het wel een aanrader!

21 de noviembre de 2025

Zeer goede service.

Ik heb de AutoXtreme Boost Mini -Jumpstarter gekocht waarover ik over de werking nog enkele aanvullende vragen had gesteld.
Deze werden bijzonder snel en vakkundig beantwoordt.
Het is een mooi product met een bijzonder handig tasje met daarin alle benodigde delen.
Bedankt Gijs voor je snelle reactie en antwoorden.

19 de noviembre de 2025

Super service

Ik had een probleem met een artikel gemeld. Dit werd dezelfde dag nog behandeld. De dag daarna kreeg ik al een nieuw exemplaar opgestuurd.
Super service.
Zeer vriendelijk te woord gestaan.

4 de noviembre de 2025

Zeer fijn bedrijf

Snelle levering, snelle service en snel geregeld.
Binnen 24 uur geleverd .
Alles duidelijk vermeld .
Fijn om zaken mee te doen.

30 de octubre de 2025

Beste Jerry,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Geleverd op koopdag zelf

Batterij 's nachts om vijf uur gekocht, dezelfde dag (!) om drie uur 's middags door Trunkrs.nl geleverd. Ongelooflijk :-D Ook gaf de informatie op de site goed aan dat het exacte type van mijn 8 jaar oude batterij in mijn Sprinter buscamper een opvolger gekregen had. Dus ik was zeker welke accu ik moest kiezen. Van belang, want voor een camper (waar je soms lange tijd niet in rijdt) is het type 'dual use' aanbevolen. Kortom, Autoxtreme moet je hebben :-D

2 de octubre de 2025

Beste Huub,

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat leuk om te lezen dat de jumpstarter nog dezelfde dag geleverd werd, dat blijft ook voor ons bijzonder om te zien hoe snel dat soms gaat.

Veel veilige en zorgeloze kilometers gewenst en bedankt voor je vertrouwen in AutoXtreme!

Ongelofelijke goede en snelle service

Ongelofelijke goede en snelle service
Heb werkelijk zelden zo’n snelle en goede service genoten.
Bedankt nog Gijs.
Mvg Henk van der Vlist

10 de octubre de 2025

Beste Henk,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service.

Wij zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product en hele goede service

Snelle, vriendelijke, persoonlijke, goede communicatie en service van AutoXtreme. Heb eerder een Air 200 compressor gekocht waarover ik zeer tevreden ben en recent een extra lange slang. Helaas was deze door mijn eigen fout niet geschikt maar dit is heel keurig opgelost door AutoXtreme. Kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

3 de octubre de 2025

Beste Remco,

Hartelijk dank voor je prachtige review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!

We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen met de compressor en de slang, en waarderen het dat je onze service zo positief benoemt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens advies over willen, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar!

AutoXtreme Air-300

Na enkele miskopen in winkels in mijn buurt, heb ik met de AutoXtreme eindelijk een goede bandenpomp.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Bedankt voor de positieve feedback en fijn dat de Air-300 goed bevalt!

Mocht je hulp of vragen hebben over de compressor, dan staan wij voor je klaar!

De hulp was goed

De hulp was goed, ik beveel dit bedrijf aan een ieder aan. Contact was goed.

Groetjes van Jozef Krind

30 de agosto de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Bedankt voor de positieve feedback en fijn dat het contact als prettig is ervaren!

Mocht je hulp of vragen hebben over de jumpstarter, dan staan wij voor je klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima product en snel geleverd

19 de agosto de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Bedankt voor de positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste indruk is goed,op tijd…

Mijn eerste indruk is goed,op tijd geleverd ,maar ik heb de compressor nog niet goed kunnen testen,een fietsband helemaal opgepompt,daar had hij toch eerlijk veel energie voor nodig,morgen ga ik een autoband proberen.

17 de agosto de 2025

Beste Dona Theo,

Bedankt voor je review en je eerste indruk! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. We zijn benieuwd naar je ervaring met het oppompen van de autoband en horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen!

AutoXtreme Succes Manager

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over AutoXtreme

Ik ben zeer tevreden over AutoXtreme! De klantenservice is goed bereikbaar en belt ook daadwerkelijk terug als dat wordt beloofd. Een probleem (probleem veroorzaakt door PostNL) wordt snel en vakkundig opgelost. Werkten alle bedrijven maar zo…
De bestelde jumpstarter doet het overigens prima. Mijn auto rijdt weer!

26 de julio de 2025

Beste John,

Bedankt voor je begrip in deze situatie. Het doet ons goed om te horen dat de geboden oplossing naar tevredenheid is!

Ook fijn om te vernemen dat de jumpstarter goed bevalt.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar!

AutoXtreme Succes Manager

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede snelle levering. ..

Goede snelle levering, gelukkig nog niet gebruikt, dus geen pech gehad.

8 de julio de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Beste Ruud, Bedankt voor de positieve feedback! Hopelijk heb je de jumpstarter niet vaak nodig, maar je bent nu in elk geval goed voorbereid!

Snel geleverd.

Snel geleverd in de ochtend besteld in de avond ontvangen. Product netjes verpakt en volledig opgeladen klaar om gebruikt te worden. Caravan banden waren snel opgepompt.
Goede communicatie vragen snel beantwoord zowel telefonisch als mail contact

7 de julio de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Beste Hanneke, Bedankt voor de positieve review! Je positieve feedback wordt gewaardeerd!

Na mijn vragen snel antwoord gekregen

Na mijn vragen snel antwoord gekregen

24 de abril de 2025

Respuesta de AutoXtreme

Bedankt voor de positieve review! Je positieve feedback wordt gewaardeerd!

AutoXtreme succes manager

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.