Dit bedrijf heeft niet alleen makkelijk vindbare, duidelijke en goede leverings- en retourvoorwaarden, maar past ze ook verstandig toe. Door onoplettendheid mijnerzijds had ik een verkeerd artike... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Luchtcompressor Air-150 gekocht. Ging snel kapot. Na een telefoontje werd toegezegd dat ik een nieuwe kreeg en die werd de volgende dag al geleverd. Deze functioneert goed. Wat een goede en snelle ser... Ver más
recht door zee,voelt als zeer betrouwbaar,belangrijk in deze tijd
De inflator is een prima hulpmiddel als je lucht in de banden van de fiets wilt hebben. De driewieler heeft een autoband ventiel. Dankzij dit apparaat op spanning gebracht. Na contact met een medewerk... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AutoXtreme is dé specialist wanneer het gaat om betrouwbare jumpstarters en luchtcompressoren. Dit zijn producten waarmee je onderweg nooit voor verrassingen komt te staan. Of je nu een auto, motor, camper of fiets hebt: met onze oplossingen ben je voorbereid op een lege accu of een band die aandacht nodig heeft. Onze missie is helder: we zorgen voor een zorgeloze en veilige ervaring onderweg met innovatieve apparatuur die krachtig, duurzaam én gebruiksvriendelijk is. We selecteren onze producten zorgvuldig zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn van de startkabels tot ingebouwde compressors, en van krachtige piekamps tot slimme accessoires. Bij AutoXtreme vind je: - Een zorgvuldig uitgekozen assortiment jumpstarters en luchtcompressoren voor zowel particulier als professioneel gebruik. - Transparante service: bestel voor 17:00 uur en wij verzenden dezelfde werkdag. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd én gratis retourneren maken het plaatje compleet. - Klant staat centraal: we bieden heldere productinformatie, deskundig advies, en zorgen dat je met vertrouwen weer op weg kunt. Kortom: met AutoXtreme ga je niet alleen de weg op je gaat goed voorbereid, veilig en zonder zorgen.
Información de contacto
La gente también ha visto
Na ontvangst van de AX start jumper en…
Na ontvangst van de AX start jumper en de beschrijving goed heb doorgelezen is het volgens mij een goede aankoop, onze auto is een hybride en ik had de lichten aan gelaten en de accu was empty.
Gelukkig had de buurman een start jumper en dat werkte perfect, dus daarom heb ik deze gekocht de tijd zal het uitwijzen hoe vaak ik het ga gebruiken.

Respuesta de AutoXtreme
Prima compressor en vlot bezorgd.
De volgende dag al in huis. Prima compressor. Goed en degelijk product.

Respuesta de AutoXtreme
Más información sobre otros tipos de reseñas.