avh-outdoor.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Groot assortiment , dus veel keuze. Zeer goede kwaliteit van de producten. Online bestellen en betalen. De producten worden snel geleverd. Ook mogelijk om de showroom te bezoeken waar alles uitgestald... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze tweede tuinset hier nu vandaan. De eerste was al top en hoge verwachtingen van de tweede. Eerste set ging lang mee maar na vele jaren genieten van een netjes afgeleverde tweede set. Zijn bij Verk... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aardige mensen Goed aanbod van het assortiment Goede oplossing m.b.t. aankoop parasol met kleine beschadiging. I.o.m Alicia een alternatief aangeboden gekregen om de parasol om te ruilen als de n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín
  2. también en la categoría
  3. Tienda de muebles de exterior

Sobre avh-outdoor.nl

Escrito por la empresa

AVH Outdoor Tuinmeubelen is dé specialist op het gebied van kwalitatieve tuinmeubelen en buitenleven. Al jaren helpen we onze klanten om van hun tuin, balkon of terras een sfeervolle plek te maken waar je optimaal kunt genieten. Ons assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 2800 producten, van complete loungesets tot stijlvolle tuintafels en praktische accessoires. Met een team van meer dan 20 gedreven medewerkers staan we dagelijks klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies en service. Dankzij onze royale showroom van maar liefst 3000 m² ben je altijd welkom om de collectie zelf te ervaren.

Onze categorieën

• BBQ’S – van compacte barbecues tot luxe buitenkeukens voor de ultieme grillervaring.
  • Beschermhoezen – verleng de levensduur van je tuinmeubelen met sterke en waterdichte hoezen.
  • Loungesets – van moderne hoeksets tot comfortabele loungesets met verstelbare rugleuningen.
  • Terrasverwarming – geniet ook op koelere avonden van je terras met stijlvolle heaters en vuurtafels.
  • Parasols – van zweefparasols tot stokparasols, in diverse maten en kleuren.
  • Tuinbanken – sfeervol en praktisch, ideaal voor een gezellige zithoek in de tuin.
  • Tuinsets – complete eetsets voor buiten, perfect om samen te dineren of te borrelen.
  • Tuinstoelen – stapelbaar, verstelbaar of loungestoelen: altijd comfort en kwaliteit.
  • Tuintafels – van kleine bistrotafels tot robuuste tafels van wel 400 cm lang.
  • Bijzettafels – handig en stijlvol voor naast je loungeset of ligbed.
  • Ligbedden – optimaal ontspannen met verstelbare ligbedden voor in de zon of bij het zwembad.
  • Voetenbanken – combineer comfort en luxe, ideaal als aanvulling bij je loungeset.

Waarom kiezen voor AVH Outdoor?

Onze AVH-Collectie is ons eigen merk en wordt rechtstreeks geïmporteerd. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden en tegelijkertijd hoge kwaliteit garanderen. We bieden standaard minimaal 2 jaar garantie op al onze producten, zoals bescherming tegen breuk, verkleuring en defecte naden van kussens.

Ruim aanbod tuintafels en boomstamtafels

Binnen ons assortiment vind je een grote keuze aan tuintafels. Of je nu gaat voor een compacte tafel op je balkon, een ronde tafel voor gezellige diners of een robuuste boomstamtafel met een blad van 6–8 cm dik: bij AVH Outdoor is er altijd een passende optie. We bieden materialen zoals teak, aluminium, graniet en vlechtwerk die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Showrooms en service

Naast onze webshop kun je onze collectie bekijken in onze megastores in Numansdorp, Leiderdorp, Nijkerk en Lochristi (BE). Zo kun je zelf het zitcomfort ervaren, materialen vergelijken en inspiratie opdoen voor je tuin of terras. Bovendien profiteer je bij AVH Outdoor altijd van gratis verzending binnen Nederland en België, snelle levering én bezorging op zaterdag.

Tuin inspiratie en onderhoudstips

In onze blog en adviessectie vind je handige tips over het kiezen van de juiste tuinmeubelen, onderhoud van materialen zoals teak en vlechtwerk en de laatste trends op het gebied van buitenleven. Zo geniet je niet alleen van een prachtige inrichting van je tuin, maar ook van jarenlang plezier en comfort.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 8% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

1896 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stoelen fantastisch, levertijd bizar lang

De stoelen zijn fantastisch. Ik heb er meteen 2 bij besteld toen de eerste twee na drie maanden kwamen. De levertijd is bizar lang en er komt heel weinig communicatie over. Raar om een review te vragen terwijl ik geen idee heb wanneer de stoelen geleverd gaan worden.

10 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Continue vragen om reviews.

Continue vragen om reviews.

De bestelling ging goed, het maken van een afspraak ging goed, de levering ging goed. De bestelling is in orde, de kwaliteit is goed.

Maar vervolgens wordt je bestookt met vragen om een review te plaatsen.

14 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toppers

Toppers. Communicatie mag wat beter, maa verder; top!

6 de septiembre de 2026

Prima winkel

Prima winkel bij verkoop alles ging goed
Bij levering waren er twee stoelen niet goed geen probleem werden direct weer meegenomen door de vrouwelijke aardige chauffeur contact gehad met de service afdeling werd goed geholpen stoelen zijn geleverd alles prima gegaan aardige bezorger wij zijn blij er mee top

9 de septiembre de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Je krijgt ineens een e-mail dat je iets…

Je krijgt ineens een e-mail dat je iets gekocht hebt wat helemaal niet zo is. Dan bel je erover dat ze dit moeten crediteren en dat gebeurt niet. Je krijgt ook geen terug koppeling hierover. Ook het aanpassen van het zakelijke adres was erg moeilijk.

2 de septiembre de 2026

Prettige winkel en service

Tijdens de showroom in Numansdorp door Julian erg prettig geholpen, alle tijd en moeite werd genomen om een juiste keuze te maken. Zelfs stoelen uit de showroom werden meegenomen maar het magazijn om te kijken of deze onder de gewenste tafel paste.

Ook de aflevering verliep prima volgens planning, chauffeur was keurig op tijd. Tijdens de aflevering werd er geconstateerd dat er iets transportschade was, na overleg met de klantenservice (per mail zeer snel reactie) is dit ook naar tevredenheid opgelost.

Kortom; een absolute aanrader voor het uitzoeken en aankopen van tuinmeubilair bij AVH-Outdoor.

5 de septiembre de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.