Avisfordele Opiniones 730

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende person, der løste mit problem med det samme. Har købt flere ting gennem avisfordele, altid med godt resultat, efter denne oplevelse er jeg bestemt i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte varer hos PlusLED gennem JFM. De blev returneret i April måned og har intet hørt fra dem siden. Jeg rykkede igen i onsdags og de vil svare inden for 24 timer, men nu mandag efter har jeg in... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg var i panik over ikke at ha modtaget billetter til et arrangement, jeg skulle til samme aften. Ringede tre gange om formiddagen, der var ingen ud over en robot!!! der tog telefonen. Over mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Editor de diarios
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Tienda de artículos relacionados con Internet
  4. Agregador de viajes

Escrito por la empresa

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Billet til Odense…garnfestival

Jeg købte billet til Odense garnfestival Selve købet af billet var uproblematisk men garnfestivalen var en katastrofe

25 de marzo de 2024

Hej Margit

Det ærgrer os selvfølgelig, at garnfestivalen ikke levede op til dine forventninger. Vi håber, at du kan finde en anden oplevelse hos os, som kan skabe glæde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en vare den 24/3 og den er…

Jeg bestilte en vare den 24/3 og den er ikke leveret endnu.
M.v.h.

Eli Jæger

25 de marzo de 2024

Hej Eli

Jeg har undersøgt sagen og kan forstå, at du ikke har fået afhentet varen i pakkeshoppen inden for tidsfristen, og den er derfor returneret til leverandøren.

Varen er nu udsolgt, så dit køb refunderes.

Hurtig behandling.

Hurtig behandling.
God service og hjælp.

Mvh
Kaj Sørensen

5 de abril de 2024

Hej Kaj

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi meget glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt at få svar på mit spørgsmål og…

Dejligt at få svar på mit spørgsmål og problemet er løst

31 de marzo de 2024

Hej Birthe

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, og det glæder os, at du tog fat i os for at få svar på dit spørgsmål.

Øv! Ca 60 kr pr 100 gr det er bare dyrt

Ca 60 kr pr 100 gr det er bare dyrt! En hatteæske!!! Den er så lille at der ikke kan være en hat i den! Sikke en skuffelse!!!

9 de marzo de 2024

Hej Dorte

Det ærgrer os meget, at du er skuffet over dit køb.

Hatteæskens indhold samt pris fremgår tydeligt af tilbuddet. Vi håber dog alligevel, at du har nydt lækkerierne.

Avisfordele

Jeg har nu for 10. gang bedt jer om at slette mig af listen. Ved "Avisfordele" forstår jeg, at man sparer penge. Det er bestemt ikke altid tilfældet. Brug i stedet jeres kræfter på at nedbringe udgifterne på JydskeVestkysten, således at man kan betale en fornuftig pris for et abonnement.

20 de febrero de 2024

Hej Anette

Abonnementspriser kan vi ikke påvirke hos os i Avisfordele. Vi tilbyder derimod fordelagtige priser for vores abonnenter på et stort udvalg af oplevelser og produkter på Avisfordele.dk.

Jeg har undersøgt sagen vedr. afmelding med mine kollegaer og vores kundeservice og kan forstå, at I har været tilmeldt nyhedsbrevet på flere mailadresser, hvorfor nyhedsbrevet fortsat er blevet fremsendt. Jeg kan hermed bekræfte, at begge mailadresser er slettet fra listen.

Beklager ulejligheden.

Hurtig ekspedition

Fin service. Hurtig ekspedition. Valuta for pengene

26 de enero de 2024

Hej Nicolai

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.

Fortid/ Nutid

Vores tilbud om at besøge Kongernes Jelling lyder spændende

8 de febrero de 2024

Hej Gerda

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har sjældent oplevet så hurtig reaktion…

Har sjældent oplevet så hurtig reaktion når det drejer sig om et produkt der var gået i stykker under transporten. Jeg ville nok vælge en anden transportør, da det var et under, at varen ikke var gået i stykker igen. Den indretning der holdt vare fast var gået i stykker.

23 de enero de 2024

Hej Svend Aage

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du hurtigt rakte ud til os, så vi kunne tage hånd om sagen. Vi sætter pris på dit input.

Avisfordele?

Her få dage efter vi har købt rejsen kan vi købe den 1000 kr billiger pr rejse og vi kan ikke annuller den og det bliver kaldt avisfordele

25 de enero de 2024

Hej Erling

Jeg har undersøgt sagen og kan forstå, du også har været i kontakt med vores kundeservice, som har informeret, at der er tale om to forskellige afgange fra to forskellige udbydere, med forskelligt indhold inkluderet i prisen. Derfor kan der være prisforskel på rejserne.

Super

Det var sådan en dejlig oplevelse; at når man skriver til jer om et eller andet, så får man hurtig besked. Det er bare skønt.

24 de enero de 2024

Hej Bitten

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Den er vi meget glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for hurtig og positiv hjælp

Mange tak for Jeres hurtige svar og tilbagebetaling af penge. Det var mig, der havde foretaget en fejl da jeg bestilte og betalte en deal. Endnu en gang tak for positiv omsorg.
Mvh Kirsten Forsstrøm

22 de enero de 2024

Hej Kirsten

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det virker hver gang! Endnu en gang har det været nemt og…

Endnu en gang har det været nemt og hurtigt at bestille via Avisfordele. Igen og igen virker det, og laver man en tastefejl, er det let at få telefonisk kontakt.

28 de diciembre de 2023

Hej Preben

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, og det glæder os, at du ikke tøver med at tage kontakt, hvis der er sket en tastefejl i forbindelse med dit køb. Vi er altid klar til at hjælpe.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der var ikke nogen oplevelse.

Der var ikke nogen oplevelse. Jeg blev snydt for 5.000 kr., da jeg afbestilte Cirkusrevyen 2023, da min datter døde.

28 de diciembre de 2023

Hej Tove

Vi vil gerne starte med at kondolere for dit tab. Det gør os meget ondt.

Vi kan desværre ikke tilbyde udvidet fortrydelsesret på dit køb.
Vi må holde os til gældende handelsbetingelser herunder fortrydelsesret og returnering.
Dog vil vi anbefale, at du kontakter din forsikring, da de måske kan hjælpe dig med at få dækket beløbet.
Vi har vedhæftet vores handelsbetingelser her, hvis du har behov for at genlæse dem:

Du skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail@avisfordele.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Gode ting de har

26 de diciembre de 2023

Hej Gert

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.