The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... Ver más
La empresa ha respondido
Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... Ver más
La empresa ha respondido
Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... Ver más
La empresa ha respondido
AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.
Niels Bohrs Vej 12B, 6000, Kolding, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækkert produkt.
Det er en rigtig flot og elegant drikkeflaske, og den er mere end almindeligt god til at holde på varmen eller kulden.
Vi havde været uheldige med misfarvning af flaskerne ved en maskinopvask, og det blev næsten fuldstændigt fikset med kogende vand.
Da det var flere flasker det handlede om, var vi kede af det, men vi fik stor hjælp af AYA&IDA først til at fikse det der kunne og siden stor hjælp til at udskifte den flaske, der ikke stod til at redde.
Fantastisk service.
Vi er fortsat trofaste kunder.

Respuesta de AYA&IDA
Har flere af deres produkter og er glad for dem - og rigtig god kundeservice ved den ene fejl på et enkelt produkt som viste sig. Bare i orden :)

Respuesta de AYA&IDA
Vi har alle en drikkeflaske fra Aya&Ida i familien, og er vild med at man kan bestille reservedele til dem, så de holder i mange mange år.

Respuesta de AYA&IDA
Som altid er jeg super glad for mine produkter fra AYA& IDA🌸 hurtig levering og god service 🤩

Respuesta de AYA&IDA
Virkelig fede termokrus (Cup2go)
Lækkert design og super funktionalitet!
Kundeservice helt i top!!

Respuesta de AYA&IDA
Rigtig god service, at de tilbyder reservedele til deres produkter, så de kan holde næsten evigt🙏

Respuesta de AYA&IDA
Kundeservice er i top og deres drikkeflasker er af virkelig god kvalitet. En af mine Aya&Ida vandflasker trængte til et nyt låg og jeg købte et nyt på hjemmesiden.
Jeg modtog pakken med et nyt låg, men det passede ikke til drikkeflasken, da det var defekt. Deres søde kundeservice var hurtig til at svare og de fik løst problemet og sendte et nyt låg. Super god stil. Fem stjerner her fra

Respuesta de AYA&IDA
Rigtig gode og flotte produkter - har alt i serien ! God service - hurtige svar!

Respuesta de AYA&IDA
Elsker deres produkter. De holder så godt!

Fantastisk god service. Hurtig og imødekommende. Her vil man gerne handle 😊👌

Respuesta de AYA&IDA
Produkter af god kvalitet og virkelig kundeservice

Respuesta de AYA&IDA
Elsker elsker dem, jeg har 2 termokopper, 2 forskelig str. jeg har ikke brugt anden siden jeg købt dem. Ikke engang almindelig tekopper. Bruger dem hverdag. Kan stærkt anbefale dem. Det er de bedste termoopper du kan købe

Respuesta de AYA&IDA
Har anvendt deres TO2GO kop i flere år hver dag, og de er super til morgen kaffen. Har også skrevet til dem og de svar hurtigt og dybtgående på min henvendelse, præcis som det skal være.

Respuesta de AYA&IDA
Fantastisk firma, og super produkter.
Kan 100% anbefale at købe Aya&Ida produkter, de holder hvad de lover.

Respuesta de AYA&IDA
Fantastisk god service ☺️🤩Jeg lavede en reklamation, fik hurtigt tilbagemelding og info vedr. produktet og tilmed to nye kopper tilsendt. Super kommunikation 🌸
Og fantastiske produkter✨

Respuesta de AYA&IDA
Lækre og praktiske produkter, som vi dagligt anvender og er glade for hjemme hos mig. Desuden en hurtig og hjælpsom kundeservice.

Respuesta de AYA&IDA
Skønne produkter og god service.
Kaffekopperne holder varmen næsten hele dagen og termoflasken holder vandet køligt.

Respuesta de AYA&IDA
Great products that really keep drinks cool for ages.
They have great customer service too. I needed some parts, after losing them when hiking, and they were super helpful and supportive.