AYA&IDA Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The kids straw bottle is very popular in my son’s vuggestue, I believe more than half of the children in his class use one. I appreciate the brand offers spare parts instead of expecting customer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med kommunikationen og produkterne Aya & Ida forhandler. Fik også prøvet deres koncept med reservedele, hvilket gør det muligt ikke at skulle kassere eller bestille nye produkter for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og professional support. Super hurtig levering. Skønne produkter som holder hvad de lover - 12 timer varmt og 24 koldt. Har både drikkeflaskerne i flere str. lunch boxes, termocups og f... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uundværlige produkter

Uundværlige produkter af super kvalitet og lækkert design! Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

7 de diciembre de 2024

Kære Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚

Bedste kundeservice

Fantastiske produkter og uden tvivl en af de bedste kundeservice der findes 🤩

18 de noviembre de 2024

Kære Simone,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om både vores produkter og kundeservice. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚
Ønsker dig en dejlig dag ☺️

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering

23 de octubre de 2024

Kære Line,
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Ønsker dig en skøn dag 💫

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, det eneste jeg har prøvet der er fuldstændig tæt med alle væsker. Både drikkedunk og termokop. De har holdt i en del år nu uden nogle problemer. Fantastisk kundeservice, med hurtige svar og lyttende medarbejdere

19 de septiembre de 2024

Kære Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord om os. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚
Ønsker dig en dejlig dag ☺️

Den bedste kvalitet👏👏👏

Den bedste kvalitet! Har flasker med alm. og med sportslåg - genialt! Har også købt en shaker som holder tæt - det er der ikke mange der gør. Næste køb er en thermokop så jeg kan få kaffe eller grød to-go👌👌

19 de septiembre de 2024

Kære Vibeke,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkter. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin oplevelse og altid gode…

Rigtig fin oplevelse og altid gode produkter fra Aya og Ida.

Kære Mia,
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for 💚

Dejlig oplevelse

Jeg vandt en konkurrence på et socialt medie, og fik tilsendt en “bottle shaker”. Rigtig flot farve, og meget venlighed fra personalet - de spurgte sågar ind til hvordan jeg helst ønskede forsendelsen.

Kære Anna,
Tusind tak for din anmeldelse. Så dejligt at høre, at du er glad for din præmie 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter som vi bruger…

Fantastiske produkter som vi bruger hver eneste dag

Kære Mette,

Super kvalitet

Super kvalitet og altid frisk koldt vand med på farten. Kun kæmpe anbefaling herfra.

27 de julio de 2024

Kære Lone,
Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 💚

Kæmpe anbefaling af Aya&Ida

Kæmpe anbefaling af drikkeflaskerne fra Aya&Ida. Forud for vores sommerferie i år købte jeg Aya&Ida drikkeflasker til hele familien. I hver sin fine farve, så alle kan genkende deres egen flaske, og trods virkelig varme dage har vi haft dejligt koldt vand med os - også når flaskerne har ligget i en brandvarm bil i flere timer, og når vi har gået rundt en hel dag i en storby i 37-38 grader. Super nemt at købe afkølet vand i butikkerne og fylde flaskerne op på længere ture og fortsat have iskoldt vand.

Nu har jeg lige bestilt sportslåg for at gøre det lettere at drikke af flaskerne i bilen, og har tilgode at prøve dem, men lynhurtig levering dagen efter bestilling.

21 de julio de 2024

Kære Stine,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os så glade, at du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse til os, og så dejligt at høre, at flaskerne har været gode for jer på jeres ferie 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bestilte drikke dunk kom hurtigt

Den bestilte drikke dunk kom hurtigt, den var forsvarligt pakket ind, så ingen skader buler eller ridser

20 de junio de 2024

Kære Annette,
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for! 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

varen var hjemme- så jeg fik hurtigt…

varen var hjemme- så jeg fik hurtigt min bestilte varer.
gode varer - perfekt indpakning så varen ikke tog skade ved forsendelse.

21 de junio de 2024

Kære Kirsten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne man informere mere om den miljørigtige produktion?

Opdateret...
Tak til AYA&IDA for fyldestgørende svar 👌

Jeg synes at tingene er pæne, og vi vil gerne leve bæredygtigt og miljømæssigt forsvarligt. Jeg ved naturligvis, at stål er mere bæredygtigt end plastik, men mangler information om hvorvidt produktionen er miljørigtig. Jeg ville give en stjerne mere, hvis hjemmesiden kunne fortælle lidt om produktionen :-)

18 de junio de 2024

Kære Liv,
Tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du synes om vores produkter og for din interesse for vores produktion af produkterne 🤍

På vores FAQ side på hjemmesiden beskriver vi blandt andet vores materialevalg, at vores produkter er BPA-frie samt om vores produktion og hvor den finder sted. Du finder informationerne via linket her: https://ayaandida.dk/pages/faq

Skulle du have andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på mail: info@ayaandida.dk

Ønsker dig en dejlig dag ☀️

God kvalitet

Hurtig levering og gode kvalitetsprodukter.

17 de junio de 2024

Kære Karina,
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Ønsker dig en skøn dag ☀️

Levering

Hurtig levering👍👍

24 de mayo de 2024

Kære Fru Hansen,
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for 😊
Ønsker dig en skøn dag ☀️

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.