Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig. Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Et fantastisk bra produkt som langt overgår den originale VW enheten, Jeg fikk også god service fra Azom vedrørende installasjon og enheten har nå vært i daglig drift siden i fjor høst og er bare helt... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.
Información de contacto
Noruega
- azom.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Veldig seriøst firma
Veldig seriøst firma, med ypperlig service og rask leverering 👍😉
Jeg har installert Azom MX5 i min BMW…
Jeg har installert Azom MX5 i min BMW F20, 2012. Alt fungerer utmerket, og lydkvaliteten er helt fantastisk. Jeg bruker equalizeren for å justere lyden etter min egen smak.
Navigasjonen fungerer også svært bra og varsler på forhånd om kø, trafikkproblemer og hindringer på veien.
Jeg er veldig fornøyd med både spilleren og servicen.
Kundeservice er bra
Kundeservice er bra, men spilleren er en billig Kina produksjon som er overpriset. Ikke verd pengene.
Ford Focus ecoboost 2013
Ford Focus ecoboost 2013
Produkt kom veldig raskt! Det passet perfekt til min bil,godt innpakket å levert på døren👍
En veldig pent oppgradering av bilen,klar å god lyd i forsterker.
Jeg vil handle flere produkter her da alt var helt supert fra bestilling til levering👌
Anbefaler dette til alle som er ute etter noe spesielt til sin bil!!!
Trots lång leveranstid pga förseningar…
Trots lång leveranstid pga förseningar rekommenderar jag ett köp här. Superbra feedback från supporten. Snabba svar vid frågor. Lättmonterade produkter och fungerar klockrent.
Super veiledning i forhold til valg av…
Super veiledning i forhold til valg av spiller og ryggekamera. Bestillingen gikk raskt og AZOM kommuniserte hele veien om valgene jeg gjorde.
Har vel ikke opplevd så tett oppfølging i noen tidligere nettkjøp jeg har gjort
Kjøpte android spiller +++
Kjøpte android spiller inkludert trådløs ryggekamera til min VW Toguan 2014. Alt fungerer som det skal og nå kjører jeg trådløs Android Auto og navigasjon med satellittbilder. Utrolig fornøyd! Veldig god service og masse medfølgende monteringsbeskrivelser.
Riktigt bra spelare
Riktigt bra spelare, nu till ett riktigt bra pris . Jag har kört min i snart ett år. Plug and play men också en suverän support! Rekommenderas!
Rask levering
Rask levering, utrolig bra kundeservice og. Veldig gode produkter. Skal kjøpe spiller her igjen
Spelaren har allt och mer därtill
Spelaren har allt och mer därtill. Kan varmt rekommenderas. Beställ med minst 4GB Ram.
Lite knepigt beställa till en viss biltyp (i mitt fall en AMAROK) med alla adaptrar som ska till.
Supporten är otroligt bra och trots flera mejls så blev det inte helt rätt i alla fall. Car-Audio Center Solna fick bygga om lite. Skärmen ett stort lyft!
På ljudsidan finns bland annat surround vilket är häftigt. Spelaren har mycket bra ljud och Car-Audio Center satte in JBL-högtalare så ljudet det är riktigt riktigt bra.
Det finns försumbara minus.
Den kopplar inte per automatik sig åter på WIFI-delningen/biltelefon. Man får slå av och på delningen.
Handsfree lirar inte alltid. Kan vara att även BT inte kopplar sig med automatik heller mellan spelaren och mobiltelefonen. VOICE funktionen har jag inte fått att funka och den saknar jag.
P-sensor fram är enbart akustiskt (ingen visuell solfjäder) finns endast bak. Kanske oviktigt för de flesta men med en Pick-Up i trånga garage vore det önskvärt.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, raske til og svare og du får all den gode hjelpen du trenger. Spilleren virker helt etter boka. Medfølgende mikrofon er ikke helt på topp og har valgt å kjøpe mikrofon anbefalt av dem. Venter nå bare på modeltilpasset ryggekamera så er alt på stell. Igjen vil jeg si at dette er kundeservice i særklasse.
Mangelfull vare.
Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig.
Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikke på noen måte å finne dab funksjon på enheten, på all kommunikasjon sto det dab +, og fikk beskjed om å kjøpe dab antenne som tilleggsutstyr så da burde man forvente at man fikk en dab radio,men den gang ei.
Attpåtil veldig lang leveringstid.
XBO spelare till husbil
Har köpt XBO spelare till husbil. Verkar vara en bra och trevlig spelare med stabila funktioner.
Jag hade lite problem med installationen då instruktionerna för installation kunde varit lite mer organiserade, dock fick jag mycket snabb och entusiastisk hjälp redan dagen efter mina sena kvällsmail så jag känner att det kompenserade bra för det.
Det verkar också som om de har rätt bra kännedom om olika husbilar och kan ge tips om hur man bör koppla för att det ska fungera på just den typen av bil.
Fantastisk kundeservice – virkelig til å anbefale!
Jeg mottok en superfin spiller, og da en del manglet i pakken ordnet de det umiddelbart.Utrolig profesjonelle og hjelpsomme.Jeg er blitt helt avhengig av denne Azom Android-spilleren de selger, og kommer aldri til å gå tilbake til noe annet når jeg bytter bil.
Rask frakt
Rask frakt, rask hjelp og gode instruksjoner. Spilleren og kameraet var enkle og sette opp. Imponert over servicen via e-post fra Azom.
Meget bra spillere og kundesupporten er…
Meget bra spillere og kundesupporten er fantastisk!
De kan hvis de vil!
Var meget misfornøyd med den første spilleren jeg kjøpte hos Azom, den var rett og slett elendig. Etter å ha ytret min misnøye ble jeg kontaktet av en hyggelig ansatt som tilbydde meg en ny spiller, den har jeg nå fått og installert. Den nye er et helt annet produkt som virker til å være den gode kvaliteten jeg burde ha fått første gang, derfor bare nesten høyeste score. Takk for god service.
En fantastisk flott spiller som passet…
En fantastisk flott spiller som passet til bilen og helt klar til bruk,plug and play med ferdig oppsett til carplay og android auto. Meget hyggelige folk å handle med,god service under veis mens ordren var i behandling.
Anbefaler azom
Anbefale ikke bestill fra her sia
Sjokkert over kor my kundeservice på her plassn går te frontal angrep om du gi dem negativ omtale anbefale tenk dokk om æ e sjokert.får kjøpt samme spillern på temu.den kjem direkte fra kina.å.æ kjøpt samme å 0 forsel
Raskt og proft
Svarer raskt og profesjonelt og virker som de vet hva de snakker om! :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.