Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig. Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk kundeservice, raske til og svare og du får all den gode hjelpen du trenger. Spilleren virker helt etter boka. Medfølgende mikrofon er ikke helt på topp og har valgt å kjøpe mikrofon anbefal... Ver más
En fantastisk flott spiller som passet til bilen og helt klar til bruk,plug and play med ferdig oppsett til carplay og android auto. Meget hyggelige folk å handle med,god service under veis mens ordr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.
Información de contacto
Noruega
- azom.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Toppennöjd!
Toppennöjd!
Azom XBO PLUS till Adria Coral husbil.
Väldigt serviceinriktad dialog och vägledning, först vid val av produkt och sedan i samband med installation.
Azom XBO_Husbil
Beställning och leverans gick bra. Lätt att installera multimediaspelaren inkl gps (Azom XBO). Mycket hjälpsam och bra kundservice för följdfrågor.
Snabb leverans och hjälpsam personal
Snabb leverans och hjälpsam personal. Supernöjd! 👏🏼
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med media spilleren jeg bestilte til min Tiguan. Plug and play.
Fantastisk service av bedriften også.
De svarer kjapt på mail med alt av spørsmål man har!
24-timers service
24-timers service, meget hjelpsom med å få kjøper fornøyd. Svare alltid på henvendelser👍
100% fornøyd og litt til.
Et fantastisk bra produkt som langt overgår den originale VW enheten, Jeg fikk også god service fra Azom vedrørende installasjon og enheten har nå vært i daglig drift siden i fjor høst og er bare helt super, stemmestyring er digg og jeg har faktisk 3 forskjellige navigasjons plattformer inkl. google maps. Jeg kjøpte også med DAB+ enheten som jeg anbefaler. Kan varmt anbefale produktet til alle som vurderer bytte.
Kjempe service annbefales
Kjempe spiller fikk jeg og de fikset raskt opp da noe ikke var kommet med i pakken. Kan ikke få rost disse nok. Elsker disse Android spilleren de selger, og vil ikke tilbake til annen spiller når jeg bytter bil
Mottok spilleren raskt og Azom svarte…
Mottok spilleren raskt og Azom svarte veldig raskt på alle spørsmålene
Muito sensacional e inteligente …
Muito interessante o texto sobre oque fazemos no nosso dia a dia sobre roupas calçados alimentos faz nós refletirmos sobre nossas decisões muito obrigado por essa oportunidade
Ingenting bra å si om azom.no.
Ingenting bra å si om azom.no.
Bare surr og rør fra ende til annen.
Kjøpte desverre en spiller, dette var sorgens kapittel. Til og med i kina er denne billig. Rett og slett plastsøppel. De har også brukt over 2 mnd på refundering. Styr langt unna og bruk penga på noe bedre.
Ett mycket bra företag och snabb på att…
Ett mycket bra företag och snabb på att svara på mail.
Snabb leverans och går att lita på detta företag. De gör allt för kundens bästa.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.