Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de artículos para estanques
  5. Servicio de reparación de piscinas
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

249 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skimmer gekocht

Skimmer gekocht, was de verkeerde dit per email gemeld en via appcontact. Direct tel. contact vervolgens totaal geen reactie meer, gevraagd per email om retourticket, wil geld graag retour. Geen reactie zowel niet op email of app....Waardeloos

16 de octubre de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw terugkoppeling.

Wij vinden het vervelend dat het retourproces bij u langer heeft geduurd dan gewenst. Dit kwam doordat wij tijdelijk problemen hebben gehad met het ontvangen van meldingen bij retouraanvragen, waardoor sommige aanvragen niet direct in behandeling zijn genomen.

Zodra wij dit hebben opgemerkt, hebben wij de retour alsnog zo snel mogelijk voor u opgepakt en afgehandeld.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die dit heeft veroorzaakt. We nemen deze feedback mee om onze systemen hierin verder te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Defect product, uitblijvende service en dreigende taal

Ik heb een defect product geleverd gekregen. Bij contact zoeken met de verkoper lukt het alleen om steeds gebeld te worden en niets wordt schriftelijk door de verkoper gedaan. Telefonisch wordt gezegd dat hij zijn best gaat doen om iets vervangends op te sturen maar 1,5 week later nog niets ontvangen. Ondertussen krijg ik als verassing een toezegging van Paypal dat ik mijn aankoopbedrag terug krijg en met dat gegeven verwacht ik bericht van de verkoper dat hij de defecte spullen terug zal halen. Maar in plaats daarvan krijg ik via de app berichtjes met dreigende taal, dat er iets opgestuurd is en dreigen met een incassobureau. Dit bedrijf komt op mij niet klantvriendelijk over. de appjes blijven op dit moment binnenkomen met zoals het lijkt een betalingsverzoek. Bijzonder, want de al defecte en geleverde spullen zijn 100% betaald en verder is er niks ontvangen en heb ook nooit bericht gehad dat er een pakket onderweg is en met welke vervoerder. Dat was bij de 1e levering wel het geval. Ik zal in ieder geval geen zake meer doen met dit bedrijf.

(12-4-26) ruim 5 maanden na het plaatsten van deze review heb ik een excuses gekregen. dat is op zich netjes maar dan denk ik wel, waarom daar 5+ maanden mee wachten. Het defecte product is in ieder geval opgehaald en het betaalde bedrag is via een PAYPAL geschil volledig teruggestort.

30 de octubre de 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Allereerst vinden wij het vervelend om te horen dat u een defect product heeft ontvangen en dat de communicatie daarna als onduidelijk en onprettig is ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses daarvoor.

Wij begrijpen uw frustratie over het uitblijven van een schriftelijke bevestiging en de vertraging in het toezenden van een vervangend product. Telefonisch is inderdaad aangegeven dat wij ons best zouden doen om een passende oplossing te sturen, maar dit had ook schriftelijk beter bevestigd moeten worden.

Wat betreft de berichten via de app: deze zijn bedoeld om u te informeren over de status van de zending en niet om druk uit te oefenen of als dreiging over te komen. Als dit zo is ervaren, dan vinden wij dat uiteraard zeer vervelend en nemen wij dat mee ter verbetering van onze communicatie.

Wij willen benadrukken dat onze intentie altijd is om een passende oplossing te bieden bij defecte leveringen. Ook in situaties waar er een PayPal-geschil loopt, blijven wij proberen het proces correct af te handelen.

Wij betreuren het dat uw ervaring zo negatief is verlopen en dat dit heeft geleid tot verlies van vertrouwen in ons bedrijf.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd...
Het product is uiteindelijk geleverd, maar zeer gebrekkige communicatie.

11 de octubre de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij vinden het vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen op moment van schrijven van deze beoordeling en dat u geen reactie heeft ervaren op uw e-mails. Onze excuses hiervoor.

In dit geval is de levering inderdaad langer onderweg geweest dan gebruikelijk door later verstuurd vanwege fout in de voorraad wat voor vertraging heeft gezorgd in de bezorging. Wij begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer u geen duidelijke updates heeft ontvangen.

Wij nemen uw feedback over de communicatie serieus mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelde is niet geleverd.

Bestelde is niet geleverd.
Ook op herhaalde email verzoeken word er niet gereageerd.

Zeker geen aanrader dit bedrijf , zeer onbetrouwbaar!

11 de octubre de 2025

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hebben uw bestelling gewoon verwerkt en verzonden. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de levering door de vervoerder langer onderweg is geweest dan de standaardtermijn, waardoor er vertraging ontstaat in de bezorging.

Zonder bestelnummer kunnen wij dit helaas niet inhoudelijk verder controleren, maar op basis van onze orders gewoon verstuurd.

Wij vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een negatieve beoordeling, aangezien de bestelling in principe is geleverd, zij het met vertraging. Wij blijven uiteraard bereid om dit samen met u verder uit te zoeken indien u alsnog uw gegevens doorstuurt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Attention, site pas fiable et possiblement frauduleux.

Attention, site à éviter. Commande à plus de 300 euro non reçue après 1 semaine ( livraison normalement en 1 à 2 jours ouvrable ). Malgré une extrême difficulté à contacter le service client ( jamais de réponse par mail, et répond une fois sur 20 au téléphone ), j’arrive à les avoir au téléphone et ils me disent que l’article a déjà été livré! Mais ne peuvent pas me dire qui était le transporteur ni me donner un numéro de suivi, et me raccrochent au nez.
Ensuite ils annulent ma commande, sans me rembourser, quand j’arrive à les avoir au téléphone, ils me raccrochent au nez en disant que j’ai déjà été remboursé!! Après une menace de plainte en justice, je suis finalement remboursé après 15 jours.
Cela s’apparente à une tentative d’arnaque. Faites attentions!

5 de octubre de 2025

Bonjour,

Merci pour votre retour.

Nous sommes sincèrement désolés pour la situation que vous décrivez et comprenons votre mécontentement concernant ce retard et le manque de communication perçu. Ce n’est absolument pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Après vérification, il s’agissait d’une situation complexe où le transporteur a malheureusement égaré le colis. Nous avons également rencontré des difficultés avec notre fournisseur concernant le remboursement initial

Dans ce cas, nous vous avons accordé le bénéfice du doute et procédé au remboursement le 13 octobre, dès que cela a été possible, afin de ne pas prolonger davantage la situation.

Nous notons que votre avis a été publié après réception du remboursement, ce que nous regrettons, mais nous respectons bien entendu votre droit à partager votre expérience.

Nous restons à votre disposition si vous souhaitez en discuter plus en détail.

Cordialement,

Mooi product

Mooi product heb het gebruikt voor mijn collage hobby. Product was alleen in USA te koop… maar nu gelukkig ook in Nederland… TOP!

Beste,

Hartelijk dank voor uw leuke review!

Fijn om te horen dat het product goed van pas komt voor uw collage hobby. Leuk dat het zo creatief wordt gebruikt!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bestelling goed ontvangen en…

Super bestelling goed ontvangen en betaalbaar

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat uw bestelling goed is ontvangen en dat u tevreden bent over de prijs. Daar doen we het voor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Missing parts of my order have never been sent!

We literally gave up to contact the distributors, my first bad review I have deleted as I finally got in contact with the seller, even though it was not a pleasant experience as we have actually being accused that we lied and the conversation did not went well, but we were promised that missing parts of our jacuzzi will be delivered. But it’s been weeks and we did not get anything meanwhile emailing the distributors. We already were ready to pay for missing parts on our own as we just simply want to use the purchase we made.

We will try to find a solution somewhere else.

But this is the worst experience ever. If you accused us of lies, now I can highlight that the liars are here only distributors.

You are lucky if your order arrived complete as otherwise the issue will not be solved.

I do not recommend to order anything from here as there is a chance you will face the same situation as us.

The order was delivered in August now it’s almost November.

1 de agosto de 2025

Dear,

Thank you for your message and your feedback.

We are sorry to hear that you experienced the situation this way. We understand your frustration, especially regarding the missing parts and the delay in resolving this.

Your original order was delivered quickly, and once the missing part was reported, we immediately requested this from the supplier and arranged for it to be sent directly from them. Unfortunately, in such cases we are dependent on the supplier’s handling and delivery times, which can sometimes take longer than expected.

We regret that the communication during this process has not met your expectations and that the experience has been unpleasant for you. That is certainly not our intention.

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en gekregen wat…

Snelle levering en gekregen wat verwacht. Prijs viel supergoed mee

8 de octubre de 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel was, dat u precies heeft gekregen wat u verwachtte en dat de prijs goed is meegevallen. Daar doen we het voor.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hele matige communicatie over levering

Hele matige communicatie over levering. Klantonvriendelijk telefonisch gesprek waarin werd beweerd dat er contact zou zijn opgenomen. Meerdere emails onbeantwoord en beloftes over terugbellen niet nagekomen. Room 4 improvement….

15 de octubre de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u de communicatie rondom de levering als matig en het telefonisch contact als onprettig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses hiervoor.

Het kan voorkomen dat er in drukke periodes vertraging ontstaat in het beantwoorden van e-mails of het terugbellen, maar wij begrijpen dat dit voor u als klant niet wenselijk is. Uw opmerkingen over de communicatie en opvolging nemen wij dan ook serieus mee om onze service te verbeteren.

Dank voor uw feedback en het aangeven van deze verbeterpunten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Abus sur délai de livraison

FUIR cette entreprise.
Le délai de livraison donnés (1 à 2 jours ouvrables) a été dépassé et aucune info n'était disponible. Ça m'a valu 2 communications pour la Belgique et un raccrochage au nez par un petit employé impoli. Je précise que je suis resté critique en face de son arrogance mais jamais emporté.FUYEZ LES.

10 de octubre de 2025

Bonjour,

Merci pour votre retour.

Nous sommes désolés d’apprendre que le délai de livraison n’a pas été respecté et que vous n’avez pas reçu les informations attendues. Nous comprenons que cela soit frustrant.

Nous regrettons également que le contact téléphonique n’ait pas été à la hauteur de vos attentes. Ce n’est absolument pas le niveau de service que nous souhaitons offrir.

Il peut arriver que des retards surviennent en fonction de la disponibilité ou du transport, mais la communication à ce sujet aurait dû être plus claire de notre côté. Nous prenons votre remarque très au sérieux.

Cordialement,

Smoby Friends House

Ik heb hier het Smoby Friends House gekocht voor mijn zoontje. Erg tevreden over de levering en de communicatie! Bedankt! Mvg

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de communicatie. We hopen dat uw zoontje veel plezier heeft met het Smoby Friends House!

Snelle levering / verzending ,

Snelle levering / verzending ,
De producten voldoen boven verwachting goed .
Zeker een volgende keer weer via Azzura pool 👍

13 de octubre de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat de producten zelfs boven verwachting goed bevallen. Geweldig om te lezen dat u een volgende keer opnieuw voor Azzura Pool zou kiezen.

We waarderen uw vertrouwen enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs en juiste levering en…

Goede prijs en juiste levering en bezorging in de afgesproken tijd.

30 de septiembre de 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor.

30 de septiembre de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

er wordt mij toegezegd dat producten…

er wordt mij toegezegd dat producten geleverd worden, er volgt tig keer telefonisch contact en op afspraak zou ik gisteravond nog contact hebben. Ik bel en er wordt gewoon niet voldaan aan de gemaakte afspraak.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Azzurapool.com

ik heb altijd eerlijk gecommuniceerd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overzichtelijke website en prima prijzen , supersnelle levering

Overzichtelijke website, prima prijzen en supersnelle levering

8 de octubre de 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt, tevreden bent over de prijzen en dat de levering zo snel is verlopen. Daar doen we het voor.

Snelle levering en juiste communicatie

Snelle levering en juiste communicatie

27 de septiembre de 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat de communicatie naar wens was. Daar doen we het voor.

Isolerende cover voor Jacuzzi

Goed contact en goed advies. Direct worden vragen gereageerd.

29 de septiembre de 2025

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact en het advies, en dat uw vragen snel werden beantwoord. Daar doen we het voor.

Azzura BV

8 consejos para escribir buenas reseñas.