Onbetrouwbare praktijken
Ik raad ten strengste af om dit product te kopen. Het product dat je ontvangt na ca. 20 dagen wachten wordt verscheept uit China en komt aan in een vacuüm gezogen rijstzak. Op de website word een heel ander product gereclameerd en de twee komen niet eens overeen met wat je daadwerkelijk ontvangt. In het retourbeleid vragen zij overigens dingen zoals een originele verpakking (welke onbruikbaar is en waar het product niet in past) en dat de klant de retourkosten zelf betaald. De verpakking kunnen ze overigens al niet eisen aldus consumentenhulp en de retourkosten zouden gepast zijn als je überhaupt het product zou krijgen waarvoor je betaald hebt. Ik heb binnen een dag na ontvangst contact opgenomen met de verkoper om tot een oplossing te komen. Hierbij krijg ik chat gpt gegenereerde antwoorden terug, waarbij ze steeds met een korting aan komen zetten voor het product. De kortingen worden steeds gekker, maar retour wordt niet geaccepteerd of besproken. Het enige bericht dat je krijgt luid steeds hetzelfde:
“Na een nadere beoordeling en met inachtneming van uw feedback, zijn we verheugd u een verbeterde oplossing aan te bieden:
Ontvang 70% van het aankoopbedrag terug én behoud het product.
Wij geloven dat dit aanbod een eerlijke balans biedt—het erkent uw zorgen en biedt tegelijkertijd een snelle en gemakkelijke oplossing. Door voor deze optie te kiezen, voorkomt u het ongemak van retourneren, bespaart u tijd, en helpt u mee aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. En het belangrijkste: u kunt nog steeds profiteren van het product dat u heeft aangeschaft.”
Elke mail die terug wordt gestuurd vanuit de klantenservice heeft deze exacte tekst met een steeds hoger kortingsbedrag.
Nogmaals koop dit product niet!