Ik bestelde een pop die niet geleverd werd. Het probleem lag bij PostNL. Ik bestelde een nieuwe die vlot geleverd werd. Toen het pakketje uiteindelijk terecht kwam verliep de retour zending perfect. Z... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onze tweede Luladoll gekocht bij Babyforest. Deze keer de lilac-versie. De Luladoll is inmiddels verbeterd, met onder andere een volumeknop en je kunt hem nu ook ophangen aan een ledikant of box. Heel... Ver más
Artikel is top! Alleen betalen via de telefoon gaat wat moeizaam. Het bleek uiteindelijk in een spatie bij de postcode te zitten, het waardoor ik niet bij de betaling uitkwam.
La empresa ha respondido
De Lulladoll besteld voor mijn zoontje van toen 10 maanden. Beste aankoop die ik gedaan heb. Hij slaapt zoveel beter! Heeft zelfs al een paar nachten doorgeslapen!! Dat ik hem bestelde bij babyfor... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Bijsterhuizen 2414, 6604LL, Wijchen, Holanda
- 0651720751 (Whatsapp)
- info@babyforest.nl
- babyforest.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Keurig en snel geholpen toen ik het…
Keurig en snel geholpen toen ik het pakketje toch op een ander adres wilde laten bezorgen.
Hele goeie service en communicatie!
Prima, netjes verzorgt.
Prima, netjes gecommuniceerd over vertraging. Wat opzich al gewaardeerd is ipv niks laten horen, en daarboven op zelfs compensatie gegeven.
Hele goede service
Hele goede service! Mijn bestelling werd vanuit de leverancier wat vertraagd, ik werd heel goed op de hoogte gehouden. Absoluut een aanrader!
Keurige service!
Het is niet mogelijk om een lulla doll te bestellen!!!
Het is niet mogelijk om te bestellen!!!

Fijn en snel!
Duidelijke site, goede prijs en snelle levering!
Super de vokgende dag geleverd
super snelle service en bezorging :-)
super snelle service en bezorging :-)
en wat een lieve pop :-) scottie gaat er steeds meer aan wennen
Zeer snelle en persoonlijke reactie
Zeer snelle en persoonlijke reactie. Babyforest toonde oprecht interesse in mijn vraag en de levering was keurig op tijd. Niets op aan te merken! Top! 👍🏻Dankjewel!

Super service.
Muah voor 65 euro had ik meer verwacht
Muah voor 65 euro had ik meer verwacht. Het hielp in ieder geval niet. Uiteraard kan t bij andere wel werken. Webshop is wel 5 sterren waard want de levering was snel.

Respuesta de Babyforest
De Lulladoll besteld voor mijn zoontje…
Dat ik hem bestelde bij babyforest dacht ik dat hij nog op voorraad was, echter na 4 dagen nog niets binnen, dus heb babyforest een mail gestuurd. Kreeg snel een reactie terug, dat ze niet leverbaar waren en dat ze de week erop verzonden zouden worden, of dit snel genoeg was anders konden ze een andere kleur wel gelijk leveren. Echt een super communicatie en service. Dankjulliewel voor deze top ervaring!

Respuesta de Babyforest
Bijzondere gepersonaliseerde baby cadeau's!
Leuke, bijzondere en grappige gepersonaliseerde cadeau's! Altijd mijn vaste website voor cadeau's voor baby's!

Artikel is top