Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostępne wysyłka w jeden dzień, zapłaciłam paypo. Oczywiście po 4 dniach anulowałam bo nie zostało wysłane a zamówiłam szybciej na allegro. Zero odze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramat. Baza przyszła uszkodzona. Po 3tygodniach łaskawie wysłali kuriera by wymienić na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponują bazę dwa razy droższa twierdząc że tamtej nie mają już na stanie.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupiłem słuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali że dostawa się opóźni o tydzień po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po cz... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłam na stronie fotelik, który miał być wysłany w ciągu 48 h. Minął ponad tydzień a fotelika brak, zarówno żadnej wiadomości w tej sprawie. Po długim oczekiwaniu na kontakt dowiedziałam się, że f... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie zrealizowane zamówienie przez miesiąc

Zrobiłam zamówienie 8 stycznia na śpiworek cozy beige cybex. Dziś jest 5 luty , zamówienie za pierwszym razem zostało odrzucone po czym po kilku dniach dostałam maila z informacją i nowym numerem zamówienia , to był dzień 12 lub 14 styczeń . Co tydzień dzwoniłam , zaznaczę co wtorek, kiedy otrzymam śpiworek , co tydzień to samo zdanie za tydzień będzie dostawa i za tydzień zostanie wysłane . Dziś to samo - wczoraj miałam dostać maila co się dzieje z przesyłką , nie dostałam maila dziś zadzwonilam i odpowiedz że za tydzień . Na stronie widnieje informacja że produkt dostępny , dostawa w 4 dni - i tak przez cały prawie miesiąc.
Nie polecam. Jestem bardzo nie zadowolona z tego jak zostałam potraktowana.

5 de febrero de 2026

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Sprzedawca zapewniał, że hulajnoga zostanie wysłana w ciągu maksymalnie 2 dni — była to nieprawda. Czas oczekiwania był bardzo długi, dlatego jasno poinformowałam, że nie odbiorę przesyłki.
Mimo to paczka została wysłana bez uzgodnienia. Do tego dochodzi długi i problematyczny zwrot pieniędzy. Brak szacunku do klienta, brak rzetelności i słaba obsługa. Zakupów u tego sprzedawcy nie powtórzę.

8 de enero de 2026

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu. Zamówienie złożone w listopadzie 2025 do dnia dzisiejszego niezrealizowane mamy 4 luty 2026. Nawet jeden raz sklep nie raczył się skontaktować w celu przekazania informacji o opóźnieniu dostawy . Dziś po moim telefonie do sklepu otrzymałam informację że producent przekazał informacje że zamówiony towar będzie dopiero w kwietniu . Jest to kłamstwo, ponieważ w poniedziałek ( 2 dni temu) inny sklep otrzymał dostawę dokładnie tego samego towaru który zamówiłam w babyhit. Sugeruje zmianę nazwy sklepu na :baby KIT

4 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Odradzam zakupy w tym sklepie

Odradzam zakupy w tym sklepie, szczególnie rodzicom.
Zamówienie na foteliki złożone 4 stycznia (wysyłka miała być 5 stycznia) było wielokrotnie opóźniane. Kilka razy otrzymywałem zapewnienia telefoniczne i mailowe o „pewnej” wysyłce, które nie zostały dotrzymane.

Mimo ogromnej cierpliwości i zgody na przedłużenie terminu do 27 stycznia, zamówienie nie zostało wysłane. Wtedy też wysłałem odstąpienie od umowy, co znacząco przyspieszyło jednak wysyłkę fotelików a nie zwrot pieniędzy. Ostatecznie po MIESIĄCU czasu otrzymałem zamówione foteliki

Przy produktach związanych z bezpieczeństwem dziecka takie traktowanie klienta jest niedopuszczalne.

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłam zestaw wozek 2w1 plus…

Zamówiłam zestaw wozek 2w1 plus fotelik. Informacja na stronie wskazywała, ze wysyłka będzie w 24h. No i tu sie zaczęło, minęło kilka dni i napisałam do.sklepu maila, kiedy zostanie wysłane zamówienie. Dostałam informację, ze najpierw mogą wysłać fotelik, a dopiero później wozek, bo czekają na dostawę. Zgodziłam sie, po dwóch tygodniach wciąż wózka nie bylo, pisałam mnóstwo maili i dostawałam odpowiedź, ze jest w drodze na magazyn, i tak codziennie. W końcu ktoś do mnie zadzwonił i zaproponował, ze inny kolor będzie szybciej, także sie zgodziłam. Jednak zamówienie nie bylo.kompletne, brakuje uchwytu na kubek i od 3 dni nie.odpisują co i jak. Mieli tez wysłać gratis za długie czekanie i też nic nie dostałam. Sklep dla ludzi o mocnych nerwach.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam tego sklepu internetowego.

Nie polecam tego sklepu internetowego.
Dwa razy kupiłem towar i za każdym razem musiałem czekać prawie 2 miesiące na wysyłkę. Produktu ciągle nie było na stanie, mimo że infolinia regularnie zapewniała, że „od przyszłego tygodnia będzie dostępny”. Ta sama obietnica była powtarzana za każdym razem. Brak rzetelnej informacji, brak profesjonalizmu i ogromna strata czasu. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

30 de enero de 2026

Nie polecam !!!!!

Podobnie jak prawie 90% osób wystawiających tutaj opinie, gdybym mogła dałabym 0 lub -1 gwiazdkę. Ten sklep to jedna wielka ściema i mydlenie oczu że wysyłka 24h która na początku miała status w przygotowaniu po czym zmiana że nagle oczekują na dostawę towaru i powtarzanie w kółko tej samej regułki że mają opóźnienia z dostawą i przesuwają ją o kolejne 2-3 dni co wiadomo nie ma żadnego pokrycia.. i jescze wmawianie mi że opinie innych osób nie mają pokrycia z sytuacja bo ktoś chce im zaszkodzić, a na chwilę obecną sami sobie najbardziej szkodzą.
Żałuję że wcześniej nie sprawdziłam opinii o sklepie, oszczędziłabym sobie czasu i nerwów. Sprawa nadaje się do UOKIK 🤯

30 de enero de 2026

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Obietnice wysyłki powtarzane w kółko nijak mają się do faktów. Zamówienie złożone w poniedziałek z zapewnieniem, że przyjdzie do piątku. Po telefonie w środę obietnica że zamówienie dotrze kolejnego dnia. Kolejnego dnia dowiaduje się, że dzisiaj będzie dostawa. Słysząc te tłumaczenia poprosiłam o anulowanie zamówienia. Dodatkowo usuwane są negatywne komentarze na fb. To po prostu oszukiwanie klientów.

29 de enero de 2026

UWAGA, NIE KUPUJ TU ‼️

Stanowczo odradzam i przestrzegam przed zakupami w Babyhit!!! Opłacone zamówienie na ponad 600 zł nie zostało zrealizowane, firma nie odpowiada na wiadomości. Przekazywane informacje dotyczące realizacji zamówienia były nieprawdziwe. Zdecydowanie nie warto ryzykować zakupów w tym sklepie po zapłacie towaru nie zobaczycie!

28 de enero de 2026

NIE POLECAM

NIE POLECAM! zamówienie złożone, w informacji termin realizacji podany jako 3 dni, oczywiście w tym terminie zamówienie nie zostało zrealizowane. Po kontakcie mailowym przekonują, że już jutro zamówienie zostanie wysłane. Po 2 tygodniach czekania wysłałam mailowo prośbę o anulację zamówienia i zwrot pieniędzy. Koniec końców pieniądze zwrócili ale trwało to dłguo i trzeba się było upominać

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam zakupów w tym sklepie

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Finalnie zrezygnowałam z mojego zamówienia po ponad 2 miesiącach oczekiwania na wysyłkę towaru. Sklep wprowadza kupujących w błąd bo na stronie widnieje informacja, że produkt jest dostępny i wysyłka następuje w ciągu 7 dni.

W listopadzie otrzymałam informację, że produkt zostanie wysłany po 28 grudnia bo czekają na dostawę. Następnie po kolejnym kontakcie w styczniu zapewnienie że za 10 dni jest przewidziana dostawa. Po upływie tego terminu na infolinii Pani zapewniła że w poniedziałek (26.01) jest dostawa i wyślą zamówienie. Dzisiaj na infolinii znowu informacja, że produkt ma być dostarczony do końca tygodnia.
Zrezygnowałam z zamówienia. Na plus jedynie to, że od razu wysłali maila z anulowaniem i potwierdzeniem zwrotu środków.

Ta firma to jakiś żart

Ta firma to jakiś żart. Nie otrzymałam w terminie zwrotu środków. Musiałam dzwonić codziennie i ich ponaglać. Pani na infolinii zapewniała, że interweniuje. Domyślam się, że faktycznie to robiła, bo jednak słucha wściekłych klientów, więc faktycznie ma w interesie żeby klient był zadowolony. Natomiast to, że było to cały czas ignorowane przechodzi ludzkie pojęcie. Faktycznie maila o zwrocie środków dostałam dopiero gdy zadzwoniłam z informacją, że albo dzisiaj dostaję pieniądze albo jeszcze tego samego dnia przekazuję sprawę do sądu. Faktycznie sprawę do sądu bym przekazała, gdybym nie otrzymała tego dnia zwrotu. Nie otrzymałam narzuconych przeze mnie na nich odsetek za zwłokę (jest to zgodne z prawem), jedynie sumę za zwracany produkt. Nie chce mi się już z nimi kłócić o te kilka złotych.
Patrząc po opiniach - sklep ma problemy finansowe. Nie otrzymuje dostaw od producentów zapewne dlatego, że nie opłaca zamówień, więc jest na czarnej liście klientów i przed wysłaniem dostawy musi opłacić fakturę. Dlatego ludzie czekają miesiącami na towar, który zamówili. Każdy kto pracuje w firmie, gdzie jest się dostawcą, wie jak to działa, bo zapewne każda firma ma w swojej historii takie gagatka.
Dlaczego zwracałam produkt - przyszedł powystawowy lub po zwrocie, a takiej informacji nie było na stronie. Do tego produkt zapakowany byle jak, bo wrzucony luzem wózek w dużo za duży karton, do dopełnienia powrzucane luzem wypraski z innego produktu, które absolutnie nie chroniły wózka. Nic nie ucierpiało w transporcie bo karton był za duży i za ciężki żeby nim dowolnie rzucać na sortowni. Przez to musiałam również ponieść koszty zwrotu towaru i to niemałe ze względu na ogromny karton, ale sama nie miałam nic innego w co mogłabym go lepiej zapakować. Zamówiłam ten sam wózek ale drożej, w sklepie gdzie dostawa była faktycznie od ręki, wózek przyszedł nowy i mam dodatkowo pewność, że w razie jakiejkolwiek reklamacji mam wsparcie sklepu, bo już wiele razy robiłam u nich zakupy ale raz zdradziłam ich skuszona dobrą ceną w babyhit.

26 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie kupujcie w tym sklepie!!!

Nie polecam zakupów na babyhit.pl. zakupionego towaru nie ma na magazynie, pomimo informacji o jego dostępności na stronie internetowej. Podczas rozmow telefonicznych jest zbywanie klienta. Czekam i czekam na zamówiony produkt.

26 de enero de 2026

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu, zamówiłam od nich produkt, po tygodniu napisałam maila z pytaniem kiedy mogę spodziewać się wysyłki, otrzymałam informację, że w następnym tygodniu nastąpi wysyłka. Po tygodniu dostałam maila, że z powodu braku na stanie mogę wymienić produkt na podoby, ale z innej firmy - zgodziłam się. Różnica w cenie została mi zwrócona.
Po kolejnych dwóch tygodniach zapytałam czy zamówienie wreszcie zostanie zrealizowane, nie dostałam żadnej odpowiedzi, anulowali tylko moje zamówienie.

24 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zdecydowanie NIE polecam tej firmy.

Zdecydowanie NIE polecam tej firmy.
Zamówienie na fotelik samochodowy dla dziecka złożyłam 14 grudnia 2025 r. Do dziś nie otrzymałam ani zamówienia, ani jakichkolwiek wiarygodnych informacji o jego realizacji.
Zero kontaktu ze strony firmy. Gdybym sama nie dzwoniła, nie dowiedziałabym się absolutnie niczego. W zeszłym tygodniu zostałam telefonicznie zapewniona, że przesyłka zostanie wysłana w bieżącym tygodniu — oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Brak potwierdzenia nadania, brak informacji od kuriera, brak jakiejkolwiek wiadomości.
Podczas dzisiejszej rozmowy dowiedziałam się, że firma rzekomo czeka na dostawę od producenta, a zamówionego przeze mnie fotelika w ogóle nie ma na stanie. Klient jest wprowadzany w błąd i zwodzony kolejnymi obietnicami.
Skrajnie nieprofesjonalne podejście, brak odpowiedzialności i lekceważenie klienta — tym bardziej oburzające, że chodzi o produkt związany z bezpieczeństwem dziecka. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.

23 de enero de 2026

Fatalny sklep

Fatalny sklep , NIE POLECAM ZAKUPÓW , oszuści , kłamcy , krętacze . Bardzo niemiła rozmowa telefoniczna z jedną z Pań , obsługa za każdym razem kłamie z terminem realizacji , a jedyna propozycją po 2 m-cach niezrealizowanego zamówienia jest zwrot środków . ŻENADA pod każdym względem !!!!

22 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oferują towar, którego nie mają

Firma nie posiada towaru, który oferuje w sklepie internetowym. Na stronie widnieje informacja, że towar jest na magazynie, wysyłka do 8 dni. Fotelik zamówiłem 04.01.2026. Odpowiedzieli tylko na jednego maila, później kontaktowałem się z nimi telefonicznie. Za każdym razem ta sama formułka: "mamy opóźnienie z dostawą, do końca tygodnia zamówienie zostanie wysłane". Po kolejnym telefonie informacja: "W przyszłym tygodniu będzie dostawa od producenta. Niestety nie będzie tam Pana fotelika". Wysłałem rezygnację z zakupu, zobaczymy ile czasu zajmie im zwrot pieniędzy.

22 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.