Jedna gwiazdka za obsługę klienta, Pani bardzo cierpliwa i miła. Zamówiłam produkt, który na stronie internetowej miał informację, że wysyłka jest w 24 h. W czwarty dzień roboczy zadzwoniłam, aby dowi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Realizacja zamówienia trwała trzy miesiące, na stronie miało być do 14 dni. W ciągu tych trzech miesięcy kilkanaście razy dzwoniłem na infolinię, nigdy nie wiadomo było co z dostawą, żadnych konkretó... Ver más
Zamówiłam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostępne wysyłka w jeden dzień, zapłaciłam paypo. Oczywiście po 4 dniach anulowałam bo nie zostało wysłane a zamówiłam szybciej na allegro. Zero odze... Ver más
Dramat. Baza przyszła uszkodzona. Po 3tygodniach łaskawie wysłali kuriera by wymienić na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponują bazę dwa razy droższa twierdząc że tamtej nie mają już na stanie.... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tragedia
Tragedia, nie polecam. Nie doczekałam się na dostawę fotelika, czas oczekiwania na stronie to 6 dni, natomiast po 3 tyg gdy zadzwoniłam, najpierw słyszałam śpiewkę, że towar jest już na przyjęciu i jutro wysyłka, natomiast parę dni później pan oznajmił, że nie mają tego towaru na stanie i czekają na dostawę. Sklep oczywiście sam nie dał znać o żadnym opóźnieniu, wystawiają na sprzedaż coś, czego faktycznie nie mają. Nie polecam.
UWAŻAJCIE
Dzień dobry, fotelik samochodowy zamówiony 03.11.2025. Na stronie informacja, że dostawa w 24h. Po kilku dniach @ kiedy mogę spodziewać się dostawy, zero i.zwrotnej. Po wykonaniu telefonu, pozytywna informacja, że już nadają paczkę - będzie w poniedziałek. OK, czekam. W środę 12.11 kolejny telefon, pracownik informuje mnie, że zapyta magazyn czy paczkę wyślą. Zapewnia że dzisiaj wyjdzie na 100%. Na moje obiekcje że już deklarowała wysyłkę wcześniej, odpowiedziała że nie daje gwarancji że paczka dotrze do mnie następnego dnia. Czekam do końca dnia czy status wysyłki się zmieni, bezskutecznie. Zrobiłem odstąpienie od zakupu. Dawno nie spotkałem się z takim traktowaniem klienta, kłamstwa i manipulacja. Brak towaru na magazynie. Opinie które zbierają świadczą o jakości obsługi. Uważajcie i unikajcie. Szkoda nerwów. NIE POLECAM!!!
Rozczarowanie – produkt w porządku, ale obsługa i komunikacja katastrofalne
Zamówienie złożyłam 11 października 2025 r. na stronie BabyHit. Na stronie produktu widniała informacja, że przesyłka zostanie dostarczona w ciągu 9 dni.
Tymczasem 17 października moje zamówienie zostało bez mojej zgody podzielone na dwie części, a do tego momentu nie otrzymałam żadnej paczki.
21 października skontaktowałam się telefonicznie ze sklepem – powiedziano mi, że przesyłka zostanie wysłana jeszcze tego samego dnia. Wieczorem jednak w systemie GLS nie było żadnego śladu po paczce, więc ta informacja okazała się nieprawdziwa. Na czacie sklepowym usłyszałam kolejną wersję – że paczka zostanie wysłana następnego dnia.
22 października przesyłka faktycznie została zarejestrowana w GLS, ale już 23 października została anulowana przez sprzedawcę. Po kolejnym telefonie usłyszałam, że GLS „odmówił przyjęcia paczki, bo była za mała”. Tego samego dnia zarejestrowano nową przesyłkę, a pracownica sklepu zagwarantowała, że produkt dotrze do końca tygodnia. Gdy zapytałam o konsekwencje, jeśli tak się nie stanie – odwołała swoje słowa. Wieczorem status zamówienia na stronie nadal nie był zaktualizowany.
24 października otrzymałam tylko część zamówienia. Sam produkt był w porządku, zgodny z opisem, ale cała obsługa była fatalna.
Okazało się, że sklep podzielił zamówienie na trzy osobne paczki, a w systemie panuje całkowity chaos – błędne statusy, brak spójnych informacji i wciąż nowe obietnice bez pokrycia.
Dodatkowo, numery przesyłek GLS widoczne na stronie sklepu nigdy nie pokrywały się z rzeczywistymi numerami nadanymi w systemie GLS, co sprawiało, że śledzenie paczek było praktycznie niemożliwe.
27 października podczas kolejnej rozmowy telefonicznej pracownica zaprzeczyła wcześniejszym zapewnieniom, twierdząc, że ostatni produkt może dotrzeć 29 października, ale już bez żadnej gwarancji.
Jak można się było spodziewać – 29 października minął, a przesyłka nadal nie została wysłana.
Dopiero w piątek wieczorem otrzymałam wiadomość e-mail od sklepu z informacją o opóźnieniu i propozycją dwóch opcji:
– albo czekać dalej, bez podania konkretnego terminu,
– albo przyjąć zwrot w wysokości 487,37 zł, mimo że ten sam brakujący produkt na ich stronie kosztuje 689 zł.
Oznacza to, że sklep zaniżył wartość produktu o ponad 200 zł, co jest absolutnie nieuczciwe i nieakceptowalne.
Po mojej odpowiedzi z żądaniem uczciwego wyjaśnienia i rekompensaty, dopiero 5 listopada przesyłka została zarejestrowana do wysyłki, czyli prawie miesiąc po złożeniu zamówienia. Najprawdopodobniej dotrze 6 listopada.
Co więcej, ku mojemu zdziwieniu paczka została wysłana nie bezpośrednio przez BabyHit, ale przez inny sklep o nazwie „U Kubusia”, który – jak się okazuje – jest magazynem BabyHit i działa pod kilkoma różnymi nazwami handlowymi.
Warto więc uważać, od kogo faktycznie zamawiają Państwo produkt, ponieważ sklep nie jest transparentny w tej kwestii.
Mam nadzieję, że produkt, który w końcu do mnie dotrze, będzie działał prawidłowo, ale z całą pewnością nigdy więcej nie zamówię nic w tym sklepie.
Komunikacja była nierzetelna, obsługa chaotyczna i sprzeczna, a czas oczekiwania skrajnie nieakceptowalny.
Jedyny plus to fakt, że wcześniej dostarczony produkt był „okej”, ale żaden produkt nie jest wart takiego poziomu stresu, frustracji i straty czasu.
Półtora miesiąca czekania na paczkę
Półtora miesiąca czekania na paczkę, zero odzewu ze strony firmy, niby czekanie na produkty a na stronie produkty nadal z dopiskiem „dostępne”. Żadnego przepraszam, żadnej informacji, plusik za bezproblemową anulację zamówienia.
Gdyby było 0 gwiazdek dałabym 0
Gdyby było 0 gwiazdek dałabym 0. Wózek zamówiony 06.08.2025 na stronie informacja, że dostawa trwa 5 dni. Na czacie napisałam do nich czy napewno dostawa trwa 5 dni. Pani odpisała, że tak napewno do 5 dni będzie u nas. Po tygodniu napisałam jak wygląda status zamówienia. Dostałam informację, że już jedzie do nich i będzie do końca tygodnia. Takie okłamywali mnie przez następne 3 tygodnie. 20.08.2025 urodziłam syna i zostałam bez wózka. Dobrze, że nie zamówiłam fotelika bo musiałabym kupować drugi. W konsekwencji 01.09.2025 anulowałam zamówienie gdyż Pan z działu zamówień przekazał mi informację, że wózek będzie u nich napewno 03.09.2025 już w te brednie nie uwierzyłam. Sprawę zgłosiłam do uokik i innym oszukanym również polecam zgłosić aby w końcu ktoś zrobił z tymi oszustami porządek. Sklep nie posiada na stanie oferowanych rzeczy i oszukuje klientów co do terminów. Jeżeli ktoś chce mieć spokojną końcówkę ciąży i początek macierzyństwa, szczególnie w połogu.. omijać szerokim łukiem.
Firma typu Januszex
Tragedia,
Naciągacze korzystający z nieuczciwych praktyk wysyłający wybrakowane zamówienia. Brak dotrzymania terminów wysyłek oraz niesłowne zachowanie względem wcześniej ustalonych warunków. Dodatkowo dramatycznie wolna obsługa zamówień.
Omijać z daleka ten sklep i zakupy w nim
Jak większość nie polecam. Kupiłam wózek w niedzielę, bo była informacja że we wtorek będzie u mnie. Zależało mi na czasie ze względu na wylot na wakacje w piątek. W środę zadzwoniłam, Pani przeprosiła i poinformowała mnie, że wózka, którego kupiłam nie produkują i oni go nie mają. Zapewniła jednak, że w tej samej cenie dostanę wózek ten sam tylko z nowej kolekcji. Powiedzialam, ze w piątek wózek musi u mnie być, bo wylatuje na wakacje. Obiecała, że jeszcze dzisiaj wózek będzie wysłany i ona tego dopilnuje. W czwartek rano zero informacji o jakiejkolwiek wysyłce. Dzwonię po 8 rano, Pani przeprasza i znowu obiecuje, że jeszcze dzisiaj do 12 wózek wyjdzie i jutro (w piątek) będzie u mnie. Dla pewności zadzwoniłam o 13, tym razem Pan obiecał, że zaraz wszystkiego dopilnuje i oddzwoni z potwierdzeniem, że wózek wysłany. Oczywiście nie zadzwonił, sama zadzwoniłam po 14 i usłyszałam, że no niestety ale dzisiaj się już nie uda, wózek wyślą jutro 😡😡😡 wymusiłam przesyłkę ekspres i dostawę w sobotę, Pan tak zrobił. Przesyłka wyszła z magazynu w piątek, ale oczywiście pomimo dostawy w sobotę, nie dotarła do mnie w sobotę. Tak więc, zostałam bez wózka dla maluszka na wakacje samolotem… W środę mogła mnie już Pani poinformować, że nie dostarcza mi tego wózka do piątku, zamówiłabym gdzieś indziej. Zaoszczędziłoby mi to dużo stresu i nerwów przed urlopem. Nie polecam, ta firma powinna przestać istnieć. Mam zamiar zadziałać formalnie ze skargą na ten sklep.
Niestety nie ma takiej opcji
Niestety nie ma takiej opcji, aby wystawić 0 gwiazdek.. Sklep sprzedaje towar, którego nie ma i nie będzie.. i uwaga! Gdyby nie kontakt z mojej strony kiedy otrzymam towar, podejrzewam, że nigdy bym nie dostala odpowiedzi, że już go wcale nie produkują.. Stanowczo odradzam! Prawie 4 miesiące minęły i ponad tysiąc złotych nadal nie zwrócono.
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem. Szybciej dziecko nauczy się chodzić niż dostanie wózek. Sprzedają towar którego nie mają , wysyłka do 6 dni a w rzeczywistości po miesiącu nadal nie mają produktu do wysłania.
Jestem zadowolona !
Mimo negatywnych opinii zdecydowałam się na zakup wózka w tym sklepie i osobiście jestem zadowolona . Kontakt telefoniczny z obsługą wzorowy , pani zarówno tak jak pan bardzo mili , uprzejmi , a wydzwaniałam podpytać o realizację często :) płatność do sklepu wpłynęła 5.07 a wózek będzie u mnie w całości jutro :) tapicerka dotarła po 3 dniach .
W trakcie realizacji okazało się , że stelaż który wybrałam nie jest dostępny na stanie i musiałabym na niego czekać , ale obsługa szybko ogarnęła temat i zaproponowała stelaż w innym kolorze który szybko wysłali :)
Ja serdecznie polecam i napewno nie raz jeszcze skorzystam !
Ps.w regulaminie sklepu ujęte jest jasno , że mają od 5-90 dni na realizację zamówienia . Zamiast po tygodniu braku realizacji pisać negatywy w internecie polecam zapoznać się z regulaminem i skontaktować z obsługą , ogarniają temat w przeciągu dnia .
Co parę dni piszą
Co parę dni piszą, źe wyslą za parę dni. Załosa polityka sklepu
Nie polecam zamówiłem smoczek
Nie polecam zamówiłem smoczek, przy czym patrzę, że zamówienie wstrzymane, sam musiałem zadzwonić i się dopytać, a oni, że nie mają na stanie, sklep niekompetentny, a na oceneo wyłączyli możliwość komentowania, widocznie za dużo skarg było.
To już kolejny raz… najgorszy sklep
To już kolejny raz kiedy ani jedno zamówienie z tego sklepu do mnie nie dotarło! Po tygodniu czasu sama musiałam pisać co z moim zamówieniem. Pisali, że wtedy i wtedy wyślą. Nie prawda. Po czym po kilku dniach okazywało się, że pomyłka i nie wyślą! Masa straconego czasu!!! Wogole nie polecam!!!
Polecam! Pomimo negatywach komentarzy zdecydowaliśmy się na zakup wózka z babyhit! Pani na infolinii bardzo pomocna, przesyłka została wysłana tego samego dnia, wózek w super cenie! Bardzo polecam!
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam!
Opóźnione zamówienie, zero kontaktu ze strony sklepu, o wszystko samemu trzeba się dopytywać. Zero pomysłów na rozwiązanie sytuacji! Nigdy więcej!
Jeśli chcecie otrzymać swoje zamówienie na czas - radzę unikać!
Brak zamówienia i komunikacji
Niestety jestem bardzo zawiedziona. 3 miesiace czekam na opóźnione zamówienie żeby na końcu powiedzieli że jednak nie ma i czy mają wysłać zwrot. O wszystko trzeba sie samemu dopytywać, bo inaczej nie ma zadnego kontaktu, żadnej i formacji o opóźnieniu. No i na Google nie widać tych opinii, bo sa różne sklepy i dopiero jak sa sie zawiodłam to widzę ze inni też mają takie doswiadczenia. Szkoda, że nie da sie tego zobaczyć wcześniej. Nie wiem o co chodzi w tej firmie ale bardzo dziwnie funkcjonuje i nie spotkałam sie z czymś takim nigdzie indziej. Totalnie nie polecam.
Najgorszy sklep jaki spotkałam w życiu
Najgorszy sklep jaki spotkałam w życiu. Opóźnienie przesyłki, zero informacji. Córka w czwartek ma urodziny i może zapomnieć o wymarzonym prezencie. Jakbym wiedziała o przeczytala opinie to nigdy w życiu bym tu nic nie kupiła. Nie polecam !!!
Na maila zero odpowiedzi dopiero odpisali na kolejnego maila a te wcześniejsze mają w dupie jak i klientów...
Bad bad bad
I deeply regret shopping from this brand without checking this site first. From what I understand, they sell items that are actually out of stock, and even though the product could normally arrive the day after it’s shipped, it might take over two weeks to be delivered. What’s worse, I received no update or communication about the item after waiting for a whole week. When I contacted customer service, they casually told me I could just cancel the order. I may get my money back, but can I get back the time I lost because of your dishonest practices? Time is more valuable than anything
W sobotę zamówiłam w tym sklepie wózek…
W sobotę zamówiłam w tym sklepie wózek z outletu. W niedzielę nie można było wejść na stronę, pojawiał się jakiś dziwny komunikat, wystraszyłam się że zostałam oszukana i napisałam do sklepu na fb. Kolejnego dnia otrzymałam wiadomość, że strona już działa a wózek wyjedzie najpóźniej we wtorek. Po przeczytaniu wszystkich opinii byłam przerażona, bałam się że utopiłam pieniądze. Co prawda musiałam interweniować 2 razy co do terminu wysyłki (we wtorek z zapytaniem czy wysyłka wyjdzie i w środę kiedy ta wysyłka w końcu wyjedzie, bo wg odpowiedzi magazyn miał dużo zamówień i stąd opóźnienia). Ostatecznie wózek dotarł do nas w piątek (na stronie info, że będzie we wtorek). Po obejrzeniu wózka z outletu wycenionego z 2500 na 1500 wszystkie złe odczucia co do sklepu wyparowały. Wózek jest przepiękny, ślady użytkowania przez które został wyceniony są tak znikome, że naprawdę zatarły mi wszystkie początkowe negatywne odczucia. Dodatkowo nie wiem czy tak miało być czy nie ale dostałam w zestawie adaptery do wózka, które miałam w planie kupić a zastała mnie taka niespodzianka. Ja jestem mega zadowolona mimo początkowych schodów jakie się pojawiły. Mogę polecić, jeśli tak jak ja jeszcze Panie mają chwilę do porodu i mogą te parę dni zapasu dać ;) jedna gwiazdka zabrana właśnie za ten czas wysyłki, który codziennie był inny.
Kłamcy !Ludzie pracujący w tej firmie to łgarze…
Ludzie pracujący w tej firmie to krętacze i łgarze jeszcze się z czymś takim nie spotkałam mówią co innego robią co innego. Na stronie pisze wysyłka na drugi dzień co się mija całkowicie z prawdą ! Dzwoniąc tam ciągle przez prawie 3 tyg ten sam tekst ’’ paczka spakowana i dziś kurier paczke dla Państwa zabiera’’ ! Nie polecam zakupów na tej stronie bo to porażka szkoda czasu o nerwów!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.