Backbone Customer Service Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werken nu al heel wat maanden samen. Veel stress weggenomen, super meedenkend en hierdoor samen kunnen werken voor een geweldig staande back-end. Super blij met de samenwerking!

Información sobre la empresa

1. Empresa BPO
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Wij zijn Backbone Customer Service (BCS) en nemen de klantenservice van je webshop volledig uit handen. Op elk kanaal krijgen je klanten snel antwoord van echte mensen, met slimme AI-ondersteuning waar dat sneller kan. Je merk blijft beschermd, je klanten blijven loyaal.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

21 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

The best!

Really good customer service. They think with you, and they helped me grow for the last 12 months. I really appreciate that. Thank you, guys. This is more than only customer service. This is almost a business partner.

29 de agosto de 2026

Hi Vinod,

Thank you, we really appreciate this.

A full year of growing together and being seen as more than customer service, is what it's all about for us. Thinking along with you is exactly how we like to work. On to the next year.

Warm regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij werken nu een half jaartje met de…

Wij werken nu een half jaartje met de toppers van Backbone. Onze service is omhoog gegaan en klanten hebben een goede ervaring met ons dankjj Backbone, ze denken ook mee in het bedrijf buiten het klantenservice om! Voor iedereen zeker een aanrader!

29 de agosto de 2026

Hi Or,

Dank je wel, wat een fijne review!

Hogere service en klanten met een goede ervaring, precies waar we samen naartoe werken. En dat we ook buiten de klantenservice meedenken, doen we met graag. Op naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking!

Super back-end

23 de agosto de 2026

Hoi Twan,

Bedankt voor je mooie review!

Stress wegnemen en samen bouwen aan een back-end die staat, daar draait het om. Fijn dat je het meedenken zo waardeert. We blijven de succesvolle samenwerking doorzetten!

top agency!!

top agency!!

inmiddels met Backbone gekoppeld aan 3 stores ben echt super tevreden met de samenwerking, alles word vlot en kwalitatief opgepakt

23 de agosto de 2026

Hi Okan,

Drie stores en op naar meer! Fijn dat de samenwerking zo goed bevalt en dat alles vlot en kwalitatief wordt opgepakt. Daar doen we het voor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne partij om mee te werken.

Fijne partij om mee te werken.

Hi Tim,

Fijn dat de samenwerking zo bevalt. Op naar een voortzetting hervan!

Wij zijn erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Backbone CS. De communicatie is snel, duidelijk en prettig, waardoor we altijd goed op de hoogte blijven. Daarnaast zien we dat er continu wordt ontwikkeld en verbeterd, wat veel vertrouwen geeft. Een fijne en betrouwbare partner voor onze klantenservice!

Hi Franny,

Dat je de communicatie als snel, duidelijk en prettig ervaart, betekent veel voor ons, want daar valt of staat een goede samenwerking mee. Je opmerking over het continu ontwikkelen en verbeteren raakt precies onze werkwijze: stilstaan is geen optie, en het vertrouwen dat jullie ons daarin geven waarderen we enorm.

Op naar nog een fijne periode samen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzorgt in de dagelijkse klantenservice

We werken inmiddels ongeveer een jaar samen met Backbone voor onze klantenservice en zijn erg tevreden over de samenwerking. Ze schakelen snel, handelen klantvragen professioneel en zorgvuldig af en houden ons met duidelijke rapportages goed op de hoogte. Een betrouwbare partij die ons echt ontzorgt in de dagelijkse klantenservice.

Hi Olaf,

Bedankt voor je fijne review, Olaf.

Na bijna een jaar samenwerken is het mooi om te lezen dat het snelle schakelen en de zorgvuldige afhandeling zich in de praktijk bewijzen. Juist de combinatie van snelheid en kwaliteit is waar we elke dag aan werken. De heldere rapportages horen daar wat ons betreft onlosmakelijk bij. Fijn dat we jullie écht kunnen ontzorgen in de dagelijkse klantenservice.

We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

BCS as our exclusive partner

Great experience with BCS as our premium partner for Customer Service and other related services.

For anyone in doubt or trying to find a source of truth, this is all you need to know. We've met the team behind it and I can tell that all the individuals are skilled in what they do. Their knowledge and experience is from the highest level and their systems are built insanely smart, leveraging the perfect combination between AI and Human.

I would definitely recommend their services to anyone that wants to scale their front end without having to look one single minute at their backend.

2 de julio de 2026

Hi Sherwin,

Thank you for these kind words.

It means a lot coming from a partner who has seen up close how we work, met the people behind the systems, and understands what goes into building them. The combination of AI and human handling is something we have invested heavily in, and hearing it recognised by someone with your perspective is genuinely rewarding.

We are proud of the collaboration so far and look forward to everything we will build together in the period ahead.

Excellent Customer Service Support

Backbone Customer Service has been a huge help in making our customer service more organized and efficient. They respond quickly, communicate clearly, and actively help solve issues instead of just passing them on. Their structure, follow-up, and understanding of e-commerce have made a real difference for our store. Highly recommended.

1 de junio de 2026

Hi Ecom LKB,

Thanks for taking the time to write this. "Solve instead of pass on" is exactly the standard we hold agents to, so it's good to hear it lands that way on your side. Happy to keep building on it.

Good service

We were very busy with our customer service until we found Backbone. They really help you out and take care of everything. Highly recommended!

12 de febrero de 2026

Hi Luca,

Thank you for the great review! Happy to hear we could take the customer service workload off your plate, that’s exactly what we aim for. Appreciate the recommendation and the trust in our team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze gasten weten echt van aanpakken!

Deze gasten weten echt van aanpakken. Staan altijd voor je klaar en pakken vragen/opmerkingen razendsnel op. Veel zaken zijn geautomatiseerd waardoor processen efficient verlopen. De customer support is een belangrijk aspect van je backend. Het is fijn om te weten dat dit gewoon goed wordt opgepakt en je zelf kan focussen op groei.

14 de enero de 2026

Hi,

Wat een geweldige review, dank je wel daarvoor! 🙌
Super om te horen dat onze snelheid, betrokkenheid en geautomatiseerde processen zo worden gewaardeerd. Precies dat is waar we elke dag voor gaan: een sterke, betrouwbare backend zodat jij kunt focussen op groei.

Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have a business based in Lithuania…

I have a business based in Lithuania and I was looking for ways to support my shop online. After doing some research, I came across Backbone Costumer Service. They helped me promote my web shop on google and took care of my mailbox. I had a lot of help especially from Dylan. Thanks a lot boys for the support!

11 de enero de 2026

Hi Ceto,

Thank you so much for your kind words! Great to hear that we could support you with your backend.

Thanks again for the trust and the collaboration. We’ve got your back.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg fijn samenwerken en goed bereikbaar!

Wij werken inmiddels een paar maanden samen met Backbone CS voor onze klantenservice en dat bevalt echt ontzettend goed. Ze nemen altijd ruim de tijd voor ons als klant, zijn zeer betrokken en uitstekend bereikbaar voor vragen.
Wat voor ons het verschil maakt, is de persoonlijke benadering van Dylan en Jeffrey, de eigenaren. De communicatie verloopt altijd soepel, er wordt snel gereageerd en je merkt dat ze echt meedenken met ons bedrijf.
Daarnaast hebben ze duidelijk verstand van meer dan alleen klantenservice. Ook wanneer je tegen andere zaken binnen je bedrijf aanloopt, denken ze actief mee en beschikken ze over waardevolle kennis en goede contacten. Dat maakt de samenwerking extra waardevol.
Of het nu telefonisch is of via Slack: alles is duidelijk, professioneel en prettig. Het is enorm fijn om met zo’n betrouwbare partij samen te werken. Wij kunnen Backbone CS dan ook van harte aanbevelen. Je kunt met een gerust hart je klantenservice volledig aan hen uit handen geven.

10 de diciembre de 2025

Hi Marco,

Dank voor deze uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat onze betrokkenheid, bereikbaarheid en manier van samenwerken zo worden gewaardeerd. We zijn ontzettend blij met het vertrouwen en de samenwerking.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werk nu al meer dan een maand samen…

Ik werk nu al meer dan een maand samen met backbone. En vanaf het begin heb ik de samenwerking als prettig ervaren. Ik ben positief verrast door ‘t geduld, transparantie, de service en de kennis van deze agency. Oprecht een aanrader

10 de diciembre de 2025

Hi Mohamed,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de samenwerking vanaf het begin als prettig ervaart en dat onze service, transparantie en kennis zo worden gewaardeerd. We zijn ontzettend blij met jouw vertrouwen en samenwerking.

Klantenservice experts!

Ik ben echt super tevreden hoe Backbone mijn klantenservice oppakt. Ik heb er nauwelijks om kijken naar en alle mails worden razend snel opgepakt!

21 de octubre de 2025

Hi Glenn,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze manier van werken en snelle opvolging zo goed bevalt. We zijn ontzettend blij met jouw vertrouwen en samenwerking.

Ik ben super tevreden over Backbone CS

Ik ben super tevreden over Backbone CS. Ze reageren altijd heel snel en staan direct voor je klaar. De communicatie is heel duidelijk en via korte lijntjes, waardoor je nooit lang hoeft te wachten of in het ongewisse blijft. Echt een fijn en betrouwbaar team om mee samen te werken!

18 de septiembre de 2025

Hi Jim,

Dank voor je fijne review. Goed om te horen dat onze snelle reacties en duidelijke communicatie zo worden gewaardeerd. We zijn ontzettend blij met jouw vertrouwen en samenwerking.

Top partner voor stabiliteit

Backbone doet eigenlijk meer dan alleen mijn costumer service, dit bedrijf zorgt ervoor dat mijn merchant stabiel is en daarnaast dat mijn klanten goed worden geholpen. Plus dat de boyz echt super relaxt zijn en altijd eerlijk.

8 de septiembre de 2025

Dank voor je beoordeling, Bradley. Op naar een mooi Q4! 🚀

Top eigenaren

Top eigenaren, hebben me snel geholpen met een top customer service team, vechten disputes goed aan en ze zijn altijd bereid om te helpen

1 de junio de 2025

Respuesta de Backbone Customer Service

Dank voor het vertrouwen, Zakaria! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen zodat jij alle tijd had om je eigen klantenservice team op te bouwen. Heel veel succes! 🚀

Transparante en betrouwbare partij

Ik heb tot nu toe drie GMC’s bij Backbone laten keuren en ben daar meer dan tevreden over. Daarnaast verzorgen ze ook mijn klantenservice. Alles is enorm transparant, als klant kun je alles perfect inzien en weet je precies wat er echt gedaan wordt. Absoluut een aanrader!

26 de agosto de 2025

Respuesta de Backbone Customer Service

Dank voor het vertrouwen, Quint!

GMC keuring

Nadat mijn vorige GMC definitief was afgekeurd heeft Backbone een nieuwe GMC opgezet en deze door de keuring heen gebracht. Nu 2,5 maand later is de GMC nog steeds live. Goede service en houden zich aan hun woord.

11 de abril de 2025

Respuesta de Backbone Customer Service

Dank voor het vertrouwen en veel succes met schalen! 🚀

8 consejos para escribir buenas reseñas.