Badkamerplaza kwam voor het artikel van onze keuze als goedkoopste uit de bus. Na bestelling nog telefonisch contact gehad ivm het opgeven van een ander afleveradres. E.e.a. werd vlot bevestigd per em... Ver más
Even hebben we getwijfeld of deze site wel echt was gezien het grote prijsverschil met andere sites. Uiteindelijk toch besloten hier onze kraan te kopen en deze werd helemaal volgens afspraak en go... Ver más
Een wc en inbouwreservoir besteld. Omdat er op de wc drie weken levertijd zat had ik een afleverdatum over drie weken gepland. Uiteindelijk werd hij keurig op de afgesproken dag netjes verpakt geleve... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
BadkamerPlaza.nl is dé webshop voor al uw online sanitair aankopen! Of u nu op zoek bent naar een losse badkraan, douchekraan, wandcloset, badkamerverlichting of een complete badkamer wilt kopen, een aankoop bij BadkamerPlaza.nl loont zich altijd!
Industriepark 4, 8701 pn, Bolsward
- 085-2736178
- info@badkamerplaza.nl
- badkamerplaza.nl
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Afspraak na afspraak niet nagekomen
Na bestelling van een kraan kreeg ik de verkeerde thuisgestuurd. Volgens BadkamerPlaza was het de opvolger van degene die ik besteld had maar deze was zonder overleg gestuurd. De verstuurde kraan was ook nog eens 30 euro goedkoper op hun website
Na een aantal mails op en neer waarbij de reactie snelheid steeds verder omlaag ging heb ik aangegeven het verschil teruggestort te willen hebben. Na een akkoord waarbij werd aangegeven dat het wel een paar weken kon duren voordat het geld er was hoopte ik er klaar mee te zijn.
Helaas heb ik na een maand weer een mail moeten sturen met het verzoek het geld over te maken. Nu, 7 weken na de bestelling, is het geld eindelijk teruggestort.
Op afgesproken datum geleverd
Op afgesproken datum geleverd, helaas was er geen beschermingsmateriaal om de toiletpot wat de kans op beschadigingen vergroot. Gelukkig in onze situatie geen probleem.
Top een zeer snelle levering en het product is precies zoals ik verwacht had.
Tja wat wil je nog meer.
Geen kouwe drukte. Gewoon doen wat ze beloven en ook nog goedkoop ook. Tja wat wil je nog meer.
Levering product
Helaas wat telaat maar toch nog keurig afgeleverd.
Zou in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen
Perfect
goede site ..overzichtelijk ..goede prijzen ..snelle bestelling plaatsen plus makkelijk betalen en snelle levering in goede verpakking ..
perfect geregeld
Professioneel geregeld, keurig op de gevraagde dag bezorgd.
Prijstechnisch ook een aanrader om bij Badkamer Plaza te bestellen.
Top leverancier!
Zeer veel artikelen van alle bekende merken.
Duidelijk en overzichtelijke website.
Snelle communicatie.
Uitstekende bezorging.
Alles is daar in goede handen, dus geen stress meer.
topbedrijf
binnen een wk na tel overleg/advies product in huis tegen scherpe prijs.ga zo door.
Tevreden klant
Ik ben zeer tevreden over het bestelde product ,en zal zeker nogmaals iets bestellen bij deze webwinkel.
Goed afspraken na gekomen
Levering precies volgens afspraak.
Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Keukenkraan
Goed product en redelijk snelle levering voor een gunstige prijs
Más información sobre otros tipos de reseñas.