BadkamerPlaza.nl

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na bestelling van een kraan kreeg ik de verkeerde thuisgestuurd. Volgens BadkamerPlaza was het de opvolger van degene die ik besteld had maar deze was zonder overleg gestuurd. De verstuurde kraan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Badkamerplaza kwam voor het artikel van onze keuze als goedkoopste uit de bus. Na bestelling nog telefonisch contact gehad ivm het opgeven van een ander afleveradres. E.e.a. werd vlot bevestigd per em... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Even hebben we getwijfeld of deze site wel echt was gezien het grote prijsverschil met andere sites. Uiteindelijk toch besloten hier onze kraan te kopen en deze werd helemaal volgens afspraak en go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een wc en inbouwreservoir besteld. Omdat er op de wc drie weken levertijd zat had ik een afleverdatum over drie weken gepland. Uiteindelijk werd hij keurig op de afgesproken dag netjes verpakt geleve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Proveedor para baños

Información proporcionada por diversas fuentes externas

BadkamerPlaza.nl is dé webshop voor al uw online sanitair aankopen! Of u nu op zoek bent naar een losse badkraan, douchekraan, wandcloset, badkamerverlichting of een complete badkamer wilt kopen, een aankoop bij BadkamerPlaza.nl loont zich altijd!

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Raak geschoten

Na een zoektocht op internet bij Badkamerplaza uitgekomen .
Aangezien de presentatie van de artikelen erg duidelijk was mijn bestelling geplaatst.
Na duidelijk I mailverkeer en correcte levering op de afgesproken datum
kan ik alleen zeggen : super leverancier.

7 de noviembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na foute levering snel hersteld!

Voordelig en snelle levering!
Verkeerd artikel geleverd, maar meteen de dag daarop na een telefoongesprek (werd zelf door hun gebeld) het goede artikel
ontvangen.!!!

20 de octubre de 2015

Top Service!

Ons bestelde artikel, een Grohe douchekop, werd tegen n scherpe prijs aangeboden & bovendien netjes en volgens afspraak afgeleverd. We zijn er erg blij mee dus ga zo door!!

1 de julio de 2015

Goedkoop en snel.

Goedkoopste door gratis verzending. Vrijdag besteld dinsdag in huis.
Klein minpuntje, levering op bewuste dag niet in tijdvak, dit betekent dat men die dag thuis moet blijven totdat artikel geleverd is.

27 de junio de 2015

Prima service!

Goede en eerlijke telefonische informatie en snelle en correcte afhandeling van bestelling. Helemaal goed, een aanrader!

25 de junio de 2015

Keukenkraan

Na mijn vakantie brak mijn kraan af en had ik met spoed een kraan nodig in keuken.
Besteld op internet en binnen 2 dagen had ik de kraan .
Een watervlugge bezorging!
Toppie van jullie

24 de junio de 2015

Top!

Het was mijn eerste bestelling dus nog geen 5 sterren maar was top! Waar op andere sites er nog verzendkosten bijkomen doet BadkamerPlaza hetzelfde product gratis thuisbezorgen. En op de afgesproken datum!

13 de junio de 2015

Heel goed

Goed prijs.
Geen verzendkosten.
Levering volgens afspraak binnen een paar dagen.
Ik kan BadkamerPlaze.nl zeker aanbevelen.

12 de junio de 2015

prima service

Ben erg tevreden.
Wc pot was gebarsten bij aankomst.
1 telefoontje en kreeg de volgende dag een nieuwe.
1 heel klein puntje: ik had vrijdag middag besteld en kon bik de aflever datum de eerstvolgende maandag aanklikken.
Helaas heb ik die maandag tot 13 uur gewacht in ons nieuwe huis voordat ik een mail kreeg dat het dinsdag geleverd werdt.
Dit door 2 werkdagen.
Was makkelijker geweest om dan die maandag niet aanklikbaar te maken.
Verder uiterst tevreden.

8 de junio de 2015
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.