Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind het echt een fijne tas en gebruik deze ook primair als werktas (voor elke sport gelegenheid kan je de vakken “misbruiken”). Het enige wat ik echt een nadeel vind is dat het “hengsel” aan de ac... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb in november de zwarte duffel besteld en sindsdien ben ik niets anders dan tevreden! De tas is precies zoals ik in de advertenties heb gezien: geweldig voor werk, sporten en zelfs prima als week... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verwachtingen waren hooggespannen maar die zijn allemaal waargemaakt. Tas is van topkwaliteit (Daily Backpack) en zeer handig in gebruik als je 1 tas wilt combineren voor sport(school) / kantoor. Daar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The shoulder strap on my bag broke within just two weeks of use. I contacted customer service, and they eventually replied asking if I wanted a replacement strap or a refund. I replied a week later, r... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos

Escrito por la empresa

Designed for professionals, built for functionality. Bagga maakt stijlvolle en functionele tassen voor sportieve professionals. Bij Bagga geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Onze tassen zijn ontworpen om er goed uit te zien én intensief gebruikt te worden. Wij combineren een strak design met een slimme indeling. De ideale tassen voor werk, sport, reizen en alles ertussen. Ontdek het gemak van één tas voor alles.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,3

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldige service….!!

In augustus 2025 zag ik een advertentie van Bagga via Instagram voorbijkomen. Na enige twijfel toch maar een mooie zwarte Duffel tas besteld. Na ontvangst heb ik nog een grijze versie voor mijn vrouw besteld. Wij gebruiken de tassen beiden als werktas. Van diverse kanten werd er positief gereageerd op deze tassen (zelfs spontaan in de trein) en werd gevraagd waar wij deze hadden gekocht. Super fijne tassen dus waar we veel spullen voor ons werk in kwijt kunnen.
Vandaag (06/02/26) kwam mijn vrouw thuis met haar tas die aan de bovenkant gescheurd was. Dit ondanks dat er op dat moment niet veel spullen in zaten en dus niet zwaar was. Echter na een telefoontje met één van de Nederlandse eigenaren en een whatsapp bericht met foto’s van de gescheurde tas kregen wij direct bericht dat dit niet de bedoeling hoort te zijn en zij een nieuw exemplaar zouden opsturen. Wel zou deze begin volgende week verstuurd worden aangezien deze nu niet op voorraad was. Met welgemeende excuses. Wat een service….!! Waar vind je dat nog tegenwoordig. Bedankt Thijs en Kesmon. Wij waren al tevreden klanten maar nu nog meer….

6 de febrero de 2026

Tas is echt heel fijn

Tas is echt heel fijn, alleen was er 1 hendel kapot gegaan. Berichtje gestuurd en krijg meteen een nieuwe opgestuurd! Dat noem je nog eens service.

De tas zelf is echt heel fijn, kan natuurlijk gebeuren dat er iets losschiet.

4 de febrero de 2026

Komt na wat het beloofd

Ik heb de backpack nu ongeveer een jaar en ik moet zeggen dat het alles is wat het beloofd. Ik vond hem wat groot aan het begin, maar op die manier past er net alles in voor werk én sport mitsje kleine handdoeken gebruikt. En als je alleen sport kan je er nog aardig wat boodschappen in kwijt na de sportschool. Ik vind hem ook duurzaam, want ik kan nog geen slijtage sporen vinden (en hij wordt aardig in lockers gepropt) . Genoeg verschillende vakjes ook. Zeker neutraal genoeg voor op werk. Aan het begin zit er een rubber geur aan, maar die trekt weg.

8 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

helemaal blij!

Echt top!!
De tassen zijn kwalitatief en met liefde ingepakt
1 voor een vriendin en 1 voor mijzelf :) en heb ruim van tevoren besteld (voor kerst) dus op tijd binnen..!!
G E W E L D I G

17 de noviembre de 2025

2e tas (Kado)

Die was mijn 2e tas. Deze is voor mijn zoon. Echt een super gaaf product die ik graag aan mijn zoon geef.

18 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waarom de Bagga tas mijn nieuwe favoriet is

Ik ben erg blij met mijn Bagga backpack. Voor mijn werk zit ik veel in de auto. Laptop, opladers, agenda en mappen zijn makkelijk mee te nemen.

Het extra vak gebruik ik om mijn mealpreps in mee te nemen. Nu hoef ik geen extra tas meer mee te nemen onderweg. De kwaliteit en de afwerking is hoogstaand! Het geld dubbel en dwars waard.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Bagga

Bedankt Joey, dit is precies waar die voor ontwikkeld is. Leuk om te lezen dat de tas ook zo gebruikt wordt!

Broken part

Hi, een van de clips was gebroken bij ontvangst, ik kon niet goed een klantenservice optie vinden. De tas is goed, de vakjes zijn fijn. Persoonlijk zou ik willen dat de rits iets verder open kon, dan hoef ik niet te graaien.

Update: Binnen een week kreeg ik een vervangende tas opgestuurd, waar ik niks voor hoefde te doen. Wel handig als de tips over de fragiliteit van de onderdelen meegenomen worden. Dat is houdbaarder in de toekomst.

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Bagga

Dag Pam, wat vervelend de clip gebroken is. Onze klantenservice zou goed bereikbaar moeten zijn via de contact pagina op de website.

Zou je ons desondanks een mail willen sturen naar contact@bagga.store? Dan kunnen we zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Thijs
Team Bagga

Mooie tassen

Mooie tassen. Ik heb twee gekocht.

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Bagga

Bedankt, veel plezier met beide Bagga's!

Kwalitatief heel goede tas

Kwalitatief heel goede tas met een -voor mij- top concept: zakelijk & sportief gecombineerd!

Levering ging soepel en snel en de tas heeft de kwaliteit die is beloofd. En mooi dat het een Nederlands product is!

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Bagga

Bedankt voor deze review, fijn om te lezen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooi tas met veel handige vakjes en een…

Mooi tas met veel handige vakjes en een prettige draagvorm. Helaas zijn de knoopjes op de tas redelijk fragiel en zit er bij mij al vanaf dag één een knoopje los, daarnaast komt er een stevige vislucht uit de tas wanneer ik hem open.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Bagga

Dag Niels, wat vervelend om te horen. We lossen dit graag netjes met je op. Zou je ons een e-mail kunnen sturen zodat we je verder kunnen helpen?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I received my new bag as a birthday…

I received my new bag as a birthday gift mainly for travelling and work. I was really pleased with the look and feel and design of the bag. Hope I will enjoy the use of my new bag for a long long time.

12 de noviembre de 2025

Thanks! Enjoy your the gift

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben helemaal verkocht van het merk…

Ik ben helemaal verkocht van het merk inmiddels,Ik had eerst de grijze backpack aangeschaft en een dag later besloot ik ook de dufferbag grijs te bestellen.Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en design.Mijn oke , hebben jullie en ga vooral zo door!!!

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Bagga

Bedankt!! Hier doen we het voor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.