Ik vind het echt een fijne tas en gebruik deze ook primair als werktas (voor elke sport gelegenheid kan je de vakken “misbruiken”). Het enige wat ik echt een nadeel vind is dat het “hengsel” aan de ac... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb in november de zwarte duffel besteld en sindsdien ben ik niets anders dan tevreden! De tas is precies zoals ik in de advertenties heb gezien: geweldig voor werk, sporten en zelfs prima als week... Ver más
Verwachtingen waren hooggespannen maar die zijn allemaal waargemaakt. Tas is van topkwaliteit (Daily Backpack) en zeer handig in gebruik als je 1 tas wilt combineren voor sport(school) / kantoor. Daar... Ver más
The shoulder strap on my bag broke within just two weeks of use. I contacted customer service, and they eventually replied asking if I wanted a replacement strap or a refund. I replied a week later, r... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Designed for professionals, built for functionality. Bagga maakt stijlvolle en functionele tassen voor sportieve professionals. Bij Bagga geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Onze tassen zijn ontworpen om er goed uit te zien én intensief gebruikt te worden. Wij combineren een strak design met een slimme indeling. De ideale tassen voor werk, sport, reizen en alles ertussen. Ontdek het gemak van één tas voor alles.
Información de contacto
Frans van Mierisstraat 30, 9718ST, Groningen, Holanda
- +31 85 401 4242
- contact@bagga.store
- bagga.store
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snelle service, lekkende beker
Goeie tas en snelle service hulp,
Echter is de beker die ik erbij heb gekregen niet water dicht…
Dus had ik even een natte tas

Respuesta de Bagga
Bestellingen gedaan 22 mei nooit een…
Bestellingen gedaan 22 mei nooit een berichtje gehad dat die uitverkocht was en dat we moesten wachten. En als je een e-mail stuurde geen antwoord. Later werd op website gezet weer leverbaar eind juli heb maar rustig gewacht en kreeg nu een bericht dat die bezorgd was.

Vriendelijk en snel
Perfect
Snelle levering, mooi product. En wat is het ontzettend attent om er een persoonlijke reactie bij te doen.
Hele goede tas en een snelle service
Hele goede tas en een snelle service, ben zeker tevreden en raad het zeker aan anderen aan.

Respuesta de Bagga
Ik wist niet precies wat ik kon…
Ik wist niet precies wat ik kon verwachten totdat ik de bagga in handen kreeg: gelijk verkocht! Het materiaal voelt heel fijn aan. Daarbij oogt hij ook nog eens heel chique. En dat is nog niet alles. De binnenkant is heel mooi en netjes afgewerkt met veel opbergruimte en mogelijkheden. Kortom, ik ben blij met de aankoop en heel erg verrast met de mogelijkheden voor gebruik.

Leuk kaartje bij ontvangst
Leuk kaartje bij ontvangst! Snelle levering! Mooi product!

Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle en goede levering, met een handgeschreven briefje bij de ontvangst.
Goede kwaliteit tas zonder rare mankementen bij ontvangst!

Topservice
Topservice! Snel verzonden en alles ziet er hartstikke goed uit. Erg tevreden.

Professionele en klantvriendelijke ervaring
De bag werd in een PostNL ophaalpunt afgeleverd. Hiervan had ik echter geen bericht ontvangen door PostNL.
Een mailberichtje naar Baggabag waar de tas bleef, werd op de dag zelf persoonlijk beantwoord (in naam van Thijs Wiggers getekend - goed gevonden Kesmon :-) ) met hun bezorgdheid en tracking geschiedenis.
De eerste look en feel bij de unboxing was meteen raak. Fijne bag, handige compartimenten en vervaardigd uit leuk aanvoelend materiaal.

Snel makkelijk en goed
Makkelijk te bestellen; snelle levering met persoonlijke touch. En, meest belangrijk, product was precies wat ik ervan kon verwachten.
Top tas met veel ruimte en een heel tof…
Top tas met veel ruimte en een heel tof design!
Waanzinnig handige en mooie tas
Waanzinnig handige en mooie tas. Echt weer s anders dan alle andere tassen. Bovendien een prachtig initiatief wat het verdiend om ondersteund te worden. Ik ben er content mee. Complimenten!
zeker aan te raden
Ik gebruik de Daily Duffel elke dag voor werk, school en het sporten. Doordat het zo ruim is kan ik alles meenemen dat ik nodig heb. zeker aan te raden
Ik heb deze geweldige tas gekocht via…
Ik heb deze geweldige tas gekocht via een tip van mijn collega! Superstrak en handige tas.
Ontzettend tevreden
Ik gebruik de tas elke dag: voor werk, sporten en op reis. De details, efficiëntie en het maatwerk is hetgeen dat deze tas onderscheid van andere tassen. Super tevreden!
Más información sobre otros tipos de reseñas.