Bestselling was geplats om 14 uur, volgende dag heb ik paket om 11 uur gekreigen! Hartelijke dank jongens!!!
La empresa ha respondido
Grote bestelling gedaan. Leuke verassing gekregen waar de kinderen heel blij van werden. eerste twee mixen geprobeerd en smaakte heerlijk! We gaan zeker weer bestellen. Tip, kijk hoe het beter verzo... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelling kwam snel en goed verpakt binnen. De broodmix Witbrood en Caramelcake gelijk geprobeerd. Cake was superlekker en eenvoudig te maken! Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving... Ver más
La empresa ha respondido
Al 88 jaar dé bakspecialist! Bij BakeSmart vind je alle bakproducten om zelf lekker te bakken. Hobbybakker of professioneel? Voor iedere thuisbakker hebben we volop keuze. Al 88 jaar helpen wij bakkers en ijsmakers om de mooiste en lekkerste producten te creëren. Dat doen we met inspiratie, door kennis te delen en samen te werken met onze partners zoals Callebaut Chocolade, Dawn Foods, Dossche Mills, Puratos, Sonneveld en nog velen meer. Zo kunnen we onze klanten de beste ingrediënten bieden. En die professionele producten zijn er nu ook voor jou... om thuis te kunnen bakken als een bakker!
Hertog Karelweg 19, 4175 LS, Haaften, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima in orde. Communicatie zorgvuldig, snel geleverd en prima resultaat

Respuesta de BakeSmart
Eerste keer dat ik hier besteld heb. Werd snel geleverd, maar veel belangrijker: het resultaat van de bakmixen die ik gekocht had was heerlijk!

Respuesta de BakeSmart
Ik heb een week geleden mijn bestelling geplaatst. Maar het is nog niet bezorgd. Ik heb 2 keer e-mail verstuurd. Ik had geen reactie. Heel ontevreden.

Respuesta de BakeSmart
Adequaat de bestelling afgehandeld.
Product keurig verzorgd opgestuurd.

Respuesta de BakeSmart
Tja, voor thuisbakkers zijn de producten van BakeSmart ideaal en een goede oplossing voor het bakken van heerlijk brood en dat is echt nog niet zo eenvoudig maar met deze producten naast het kneden en het laten rijzen van de deeg lukt het prima.

Respuesta de BakeSmart
+ Heb het product ontvangen, alles in orde.
+ Snelle verzending
- Wel een overdreven grote doos voor een paar lolly-pop stokjes.

Respuesta de BakeSmart
Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving maakte had wat een te knapperige korst. Mijn tweede witbrood was perfect. Ik zette dit in de op 230 graden voorverwarmde oven en na 20 minuten heb ik de temperatuur verlaagd naar 200 graden.
We gaan zeker vaker bestellen!

Respuesta de BakeSmart
Snelle service prijs was prima alles duidelijk en correct gegaan blij mee

Respuesta de BakeSmart
Mijn bestelling is supersnel geleverd en goed verpakt. Ik zal nog vaak bestellen hier. Ook de website is eenvoudig zodat je gemakkelijk vind wat je nodig hebt. Super🤩

Respuesta de BakeSmart
Heb nu al een paar keer besteld bij bakesmart en over het algemeen heel tevreden met het product enige probleem. Is dat er altijd 1 zak broodmix gebroken aankomt waardoor de hele inhoud door de doos ligt. Ook word er voor verschillende broden meerdere instructies gegeven zoals bij het desem brood.

Respuesta de BakeSmart
Prima afgedaan. Eerste keer besteld bij deze firma, maar zeker vaker in de komende tijd! Bij de 1e bestelling een prachtige attentie ontvangen: helemaal goed! Bedankt.

Respuesta de BakeSmart
Tip, kijk hoe het beter verzonden kan worden, 2 pakken waren open gescheurd door het vervoeren.

Respuesta de BakeSmart
Más información sobre otros tipos de reseñas.