Wat een geweldig bedrijf. Ik woon sinds een paar jaar in Spanje. Op maandag 17 augustus om 16.00 uur een bestelling gedaan. Vrijdag 21 augustus om 16.00 uur geleverd hier in Spanje. Echt top service... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Had een zak Volkoren GLX meel van 10 kg besteld, samen met andere dingen alsmede een andere 10 kg zak T65 meel. Het GLX meel is nog maar 4 maanden houdbaar, de T65 ruim 10 maanden. Heb dit aan... Ver más
Had met deze hittegolf chocolade besteld. Ik had het nodig om te smelten, dus ik dacht kan niet veel kwaad, als het al wat zal smelten. Tot mijn verbazing was het heel goed verpakt in een koeltas, met... Ver más
Dit was mijn tweede bestelling bij Baktotaal en meteen de laatste. De stroopwafelstukjes kwamen in een simpele plastic zak in een doos, en die zak was óók nog beschadigd. Daarnaast had ik twee flessen... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle levering en leuke producten!
Super webshop
Snelle levering, goede service en wanneer problemen worden deze goed en snel opgelost.
Uitstekende service
Bouwhuis heeft uitstekende service geleverd. De producten waren wat ervan verwacht mocht worden. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Top service!
Top service! 1 mailtje gestuurd en zonder 1 probleem lossen ze het op! Ben er er super blij mee! Ga ga zeker vaker bestellen!!
Ga zo door!!
Super bedrijf!
Goede service.
Alles is altijd op voorraad.
Geen gezeur met bestellingen, aflevering of ophalen.
Er werken leuke aardige mensen due altijd zeer behulpzaam zijn.
Top!!
Geen probleem als er iets niet goed is geleverd !!
Als er iets fout is gegaan ,geen probleem ze sturen zonder te zeuren gewoon het goede op !!
dat is pas service ,wat tegenwoordig bij veel winkels VER te zoeken is !!
toppie dus !!!!
klasse
ik heb 25 jaar ervaring met bouwhuis in de bakkerij in zutphen
perfect nu ze een webwinkel hebben
klasse
Super winkel
Ik kom regelmatig in de winkel in Rissen, als er eenmaal bent wil je eigenlijk niet meer weg het gewoonweg "baking heaven". Ook is de service er fantastisch!!!!
hele fijne service
snel geleverd goed verpakt. zal absoluut nogmaals een bestelling plaatsen
bouwhuis een zeer uitgebreide collectie en zeer klantgericht SUPER
Ik kom regelmatig in de winkel in rijssen en wordt altijd heel vriendelijk geholpen, krijg uitleg en mag ook dingen uitproberen.
Een super uitgebreide collectie, keuze genoeg.
Personeel is zeer klantgericht en vriendelijk
Dus fijne winkel een aanrader en je kan er heerlijk rondsnuffelen
Prima produkten, TOP service!
Zeer tevreden over Bouwhuis. Enige tijd een probleempje met mijn printer gehad. Deze is toen thuis opgehaald, nagekeken en twee dagen later met de post weer terug ontvangen.
Op vragen via de mail wordt snel en uitgebreid antwoord gegeven. Kortom; SUPER!
super snelle service wij zijn dik tevreden
worden altijd correct geholpen snelle bezorging en als er iets is even een belletje en het wordt direct opgelost
alle artikelen zijn goed heb nog nooit ergens problemen mee gehad,ga zo door
taarterij klavertje vier
www,kraamhoekje.nl
super goede snelle levering. De spullen waren netjes en goed verpakt
super goed
was blij dat mijn bestelling al na 2 dagen binnen was.
janet
goede service
Goede service, snel antwoord op vragen, goede producten.
De site is overzichtelijk en goede levering.
Super snel - ruime keuze
goeie kwaliteit marsepein en suikerpasta - zeer overzichtelijke site - handig om te bestellen en zeer snelle levering
Zeer tevreden hobbykok.
Geweldige zaak, snelle service, professionele spullen voor elke particulier binnen handbereik.
Sabsy's cake dreams
ik vind het een super bedrijf en de levering is gewoon echt snel, heerlijk vooral ik een last minute bestelling moet doen