Limburgsbakwinkeltje Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

(H)Eerlijke kwaliteits bakprodukten voor hobbybakkers als mij, maar ook voor professionals. Vandaag besteld, (over)morgen in huis. Alles netjes verpakt en verzonden. Ik zit hier gebakken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom al jaren bij het Limburgs bakwinkeltje in Heerlen en ben nog steeds super tevreden. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en de kwaliteit van de producten is gewoon goed. Er is ook genoeg keuze, dus j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkt snel ter verzending gekomen. Kwaliteit van de produkten is ook prima . Limburgs bakwinkeltje is nog een van de weinig webshops waar je ook makkleijk mee in kontakt komt ,mocht je vragen hebbe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para hornear
  2. Equipamiento para panaderías
  3. Mayorista de golosinas

Escrito por la empresa

Het Limburgs Bakwinkeltje is een familieverhaal dat al in 1983 begint, wanneer Rob Peters in Zuid-Limburg start met het leveren van bakkerijgrondstoffen. Wat toen klein en nuchter was, groeide stap voor stap uit tot een vaste waarde in de regio: in 1992 verhuisde het bedrijf naar de Wijngaardsweg 16 in Heerlen en in 2005 kwam er een tweede hal bij. De lijn is sindsdien hetzelfde gebleven: doen wat werkt, met degelijke producten en service die je merkt. In de loop der jaren schoof de volgende generatie naar voren. Sanne van Prooijen-Peters nam per 1 januari 2015 officieel het bedrijf over en bouwt samen met Dennis van Prooijen voort op het fundament dat Rob legde: korte lijnen, eerlijke informatie en consequent goede kwaliteit. Die continuïteit is zichtbaar in alles wat we doen, van de manier waarop we adviseren tot hoe we bestellingen afhandelen en is precies waarom klanten al zo lang bij ons blijven. Vanuit diezelfde familiewaarden ontstond Limburgs Bakwinkeltje: onze toegankelijke winkel en webshop voor thuisbakkers die professionele ingrediënten zoeken zonder poespas. Waar je ook staat in je bakreis, je eerste witbrood of je vertrouwde vlaaibodem, je vindt bij ons meel, bloem, broodmixen en bakbenodigdheden die gewoon kloppen, met uitleg waar je direct mee verder kunt. En wil je liever even binnenlopen voor persoonlijk advies? Dan ben je welkom aan de Wijngaardsweg 16, 6412 PJ Heerlen. Vandaag blijven we trouw aan dat vertrouwde ritme. We houden het assortiment scherp, leggen helder uit wat werkt in oven of broodbakmachine en zorgen dat je bestelling netjes en op tijd in huis is. Zo verbinden we het beste van toen aan de wensen van nu met een familie die klaarstaat, en een traditie die verdergaat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top bedrijf

Bestellen ging makkelijk, alles was netjes ingepakt bij het ophalen, iedereen was vriendelijk en de kwaliteit is uitstekend.

11 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Producten zijn altijd naar wens

Producten zijn altijd naar wens, worden super snel verzonden en zorgvuldig verpakt, alleen erg jammer dat de bezorging door Post NL verzorgd word! Track en trace die je krijgt klopt nooit, wordt vaak nog een dag later dan track en trace laat zien, klopt echt nooit! Deze keer weer een uur voordat het bezorgd zou worden, staat er ineens dat het de volgende dag bezorgd gaat worden, echt waardeloos!!!!!!!!!!

10 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijna helemaal tevreden

Alles was goed verpakt en vlot verzonden. Maar toch een ster minder. Ik had een spatel besteld. Bij het eerste gebruik kwam er meteen een scheur in. Ik beschouw dit item eerder speelgoed dan keukengerei.

27 de julio de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.