Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverans fungerade inte som förväntat. Lång tid för Postnord att returnera. Återbetalning har inte skett trots utfästelse. Kundservice svarar inte på e-post. Undvik att beställa från detta företag. Ej... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint parasoll men dåligt att inte fästen till balkongen ingår, särskilt eftersom det är ett balkongparasoll och de på bilderna sitter monterade på räcket. Det står förvisso ”köp till fästen” långt ner... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu totalt tre fästen för parasoll på vårt lilla balkongräcke 🥲 Fästena är rejäla, ett mindre som vi hade först roterade hela tiden, och blåste tillslut ned. Fästena är tyvärr ganska fula, men... Ver más

1. Tienda de mobiliario para jardín
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Proveedor de muebles a medida
  4. Accesorios para muebles
  5. Tienda de artículos para el hogar
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Välkommen till Balconyliving Sverige Balconyliving är ett familjeägt företag med uppdrag att ge alla människor tillgång till ett estetiskt och rekreativt frirum utanför hemmets fyra väggar. Vi tror att friluftsliv och livskvalitet går hand i hand – oavsett om det sker i eller utanför staden. Sedan mor, far och dotter, startade Balconyliving 2012 har vi specialiserat oss på design och försäljning av kvalitetsmöbler, accessoarer och innovativa lösningar för balkonger och små uteplatser. Med vårt eget varumärke - Balcony Living - tar vi utgångspunkt i estetiken och materialet i klassisk dansk design, blandat med den hållbarhet och funktionalitet som krävs av möbler med lång livslängd ute i det fria. Med nära kundkontakt med våra fantastiska kunder har vi – tillsammans – lyckats göra Balconyliving till Danmarks ledande universum inom balkong- och friluftsliv – och uppdraget har bara börjat. Sedan 2017 har Balconyliving varit verksamma med försäljning till Sverige. Vi ser fram emot att välkomna dig utanför! Bästa hälsningar från - Mie, Hans & Trine

3,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Tydlig sajt

Tydlig sajt. Kompetent och vaken support. Snabb leverans. Snyggt!

6 de octubre de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme. Gläjder oss att välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Mycket fint bord

Mycket fint bord. Bästa servicen från kundtjänst!

8 de septiembre de 2022

Respuesta de Balconyliving

Hej! Tusen tack för att du tagit dit tid att dela ditt omdöme. Hoppas du får mycket glädje av produkterna. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalitet på parasollet jag köpte

Bra kvalitet på parasollet jag köpte. Lika snyggt som på bilderna. Supernöjd.

22 de agosto de 2022

Jätte nöjd

Bra utbud av produkter, snabb och smidig leverans. Super nöjd.

19 de julio de 2022

Respuesta de Balconyliving

Hej! Vad glada vi blir att höra. Tusen tack för att du tagit dit tid att dela ditt omdöme. Hoppas du får mycket glädje av produkterna. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Bästa kundservicen

Bästa kundservicen. Alltid snabba svar och bra lösningar varje gång jag ringt. Snabbt och bra agerande när företaget som skulle leverera tappat bort det jag beställt. Nya varor skickades direkt. Så nöjd!

19 de julio de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för att ni tagit er tid att dela er upplevelse. Det glädjer vi oss riktigt mycket av. Ni är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Fina och smarta produkter

Fina och smarta produkter, snabb leverans. Allt är utmärkt och jag är supernöjd!

12 de julio de 2022

Respuesta de Balconyliving

Hej! Tusen tack för du tagit dig tid att dela ditt omdöme. Glädjer oss att du är nöjd och att allt gick som det skall. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Snabb leverans och gediget

Snabb leverans och gediget, stabilt parasoll. Utmärkt!

11 de julio de 2022

Respuesta de Balconyliving

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du gillar ditt parasoll. Hoppas sommaren kommer på allvar så du får mycket glädje av det. Välkommen åter till oss på Balconyliving.se

Leveransen snabb som utlovat

Leveransen snabb som utlovat
Parasollet utmärkt på min lilla balkong
Stabilt till skillnad från ”billigare” alternativ

27 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Det är vi riktigt glada att höra att du är glad för din parasoll. Tusen tack för att du tagit dig tid att dela med dig av ditt omdöme. Hoppas du får riktigt mycket glädje av det och att vädret är med oss. Hoppas få önska dig välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fin parasoll.

Snabb leverans och fin parasoll.
Är mycket nöjd.!

27 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Glädjer oss att du gillar parasollen. Hoppas du får mycket glädje av den. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Balkonglådor

Färgen på levererade balkonglådor motsvarade inte alls färgen på bilden på hemsidan; det som såg ut som matt kopparfärg visade sig vara lackad, blank brunfärg. Men till det priset kan en ju inte få riktig koppar... Gillar falsen för upphängning, den är väldigt snygg och passar perfekt för mitt räcke. Har tidigare aldrig köpt balkonglådor p.g.a. de fula upphängningsanordningarna.

24 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för att ni tagit er tid att ge oss ditt omdöme. Det uppskattar vi verkligen. Det är en målad zinklåda och man försöker efterlikna koppar så nära det bara går. Det är ju inte riktig koppar, då hade priset varit något helt annant precis som ni påpekar.

Beklagar om färgnyanserna upplevts som något missvisande. Men är glad du gillar designen och hoppas du får mycket glädje av dem. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka till oss på Balconyliving.

Snabb service och leverans

Snabb service och leverans. Råkade boka för många produkter av misstag och det rättades utan problem.

23 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme och att du tagit dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi hoppas få välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Grym service

Grym service, snabba svar och ser till kundens bästa. Pålitligt företag.

21 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss alla på Balconyliving. Vi hoppas få önska dig välkommen tillbaka till oss igen.

Funkade finfint

Funkade finfint, snabb leverans och kvalitetsvara (balkongparasoll).

11 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Det blir vi riktigt glada av att höra. Tusen tack för att du tagit dig tid att bedöma oss på Balconyliving. Hoppas du får mycket glädje av parasollen och att vädret är med oss. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra vara i utmärkt skick tack…

Mycket bra vara i utmärkt skick tack vare god emballage, leverans till dörren efter god info. Mycket nöjd!

11 de mayo de 2022

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Är glad att du gillar din produkt. Nu håller vi tummarna att vädret är med oss. Ni är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Ett stabilt parasollfäste är Halvor

Ett stabilt parasollfäste är Halvor, och lätt att montera, men det vore bra om företaget utökat sortimentet med distanserinar som heter Doppler, till parasollfästet Halvor! Snabb leverans! JH

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för att du tagit dig tid att bedöma Balconyliving. Halvor är ett av våra mest polulära parasollfästen så är glad att du gillar det. Vi utvecklar hela tiden nya produkter, så vi tackar för din input. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick ett utmärkt bemötande ang mitt…

Fick ett utmärkt bemötande ang mitt köp.
Uppskattade att ni var uppmärksamma på mitt felaktiga val av parasollskydd!
Skall gärna rekommendera er till mina bekanta.

Respuesta de Balconyliving

Hej! Vad glada vi blir av att du tagit dig tid att ge oss ditt omdöme. Glädjer oss att du fått en fin upplevelse. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter och bra kvalitet

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tagit dig tid till att bedöma oss. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Jättebra support!

Respuesta de Balconyliving

Tusen tack för att du tagit dig tid till att ge oss ditt omdöme. Det glädjer oss att du fått fin support. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

snabb leverans

snabb leverans, kvalite på produkten

28 de abril de 2022

Respuesta de Balconyliving

Hej! Tusen tack för att du tagit dig tid att ge oss på Balconyliving ett omdöme. Glädjer oss att både leveransen och produkten uppskattades. Önskar dig välkommen tillbaka till oss på Balconyliving, tack än en gång för ditt fina omdöme.

ALLT FUNKADE SMIDIGT

ALLT FUNKADE SMIDIGT.
BRA PRODUKT.
SNABB SERVICE.

25 de abril de 2022

Respuesta de Balconyliving

Ett stort tack för att du tog dig tid att ge oss omdöme. Glädjer oss till att du gilla produkterna. Ni är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.