2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Dårligt ejendomsselskab

Jeg har nu flere gange været ude for det mest sataniske personale- både på hovedkontor og ejendomskontor. De må ikke glemme, hvem der betaler deres løn. Måske skulle man afskedige dem og finde nogle andre - nåh nej de er jo gode socialdemokrater!

26 de septiembre de 2024

Tyveknækte

Jeg fraflyttede fra min bolig, jeg kunne ikke få adgang til mit depot rum da deres elektroniskelås til yderdøren var i stykker hvilket den havde været i en måned mindst, efter meget overtalelse fra viseværten og hans kompanjon blev aftalen at jeg ville blive ringet op, så snart de har skiftet låsen. Jeg forlader mine ting i depotet og aflevere nøglerne til dem, i god tro. De informere mig at det godt kan tage noget tid at skifte den men de vil ringe så snart det er klar. De skirver det desuden ned på en seddel og hænger den på ders opslagstavle. Efter noget tid så jeg gider ikke vente længere og tager forbi for at høre om låsen ikke snart er skiftet den. Viseværten kikker på mig som om jeg er sindsyg og siger noncelant at de ting har er da for længst smidt ud.

15 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kompenseret, og så alligevel...

De sørgede for at jeg ikke betalte for vaske der nægtede at gå igang, men så trækker de søreme en varmeefterregning, efter at have boet der 5 måneder!

Der gik næsten 3 år hos Almenbo, men det er ikke det værste.
Det er for perioden 01-12-2021 til 31-12-2021, hvilket vil sige at de har sørget for betaling af 446,31 kr. for betaling af en 12 måneders periode, efter at have boet der 29 dage! 446,31 kr. for 29 dage!

Hvis det er sådan man får sin velkomst i Baldersbo, så vil jeg anbefale at man finder en anden udbyder.

Scheiße.

2 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende vedligeholdelse har ført til kritiske udfordringer

Baldersbo har udlejning i bl.a. Eskebjerggård i Måløv, hvor jeg bor. Det er som sådan, en rigtig dejlig bebyggelse, til en fin pris, og der er både gode legepladser og tilladelse til at have hund eller kat.

Afdelingen Eskebjerggård, fik et 2cifret million beløb til vedligeholdelsesarbejder sidste el forrige år, og der er igennem mange år henlagt mange millioner til vedligeholdelsesarbejdet. Men intet sker!
Der er tilsyneladende aldrig penge nok til vigtig og kritisk vedligeholdelse, for der handles umiddelbart kun, på almindelige daglige udfordringer, og helst af afdelingen selv, fremfor fagfolk.
Derfor vokser udfordringer år for år, og jeg frygte at det ender med at være ubeboeligt, såfremt strategien ikke ændres snart.

Desværre er der nu SÅ mange udfordringer, som næsten tager vejret fra en, som beboer.
Lejlighederne er 'sminkede lig', på fugtige fundamenter. Mange beboere har problemer med:
Skimmelsvamp
Mus
Utætte vinduer
For små faldstammer
Fugt generelt

Der kommer ingen information fra ledelsen (medmindre de ikke kan undslå sig, f.esk. corona eller ulykker som er kendt) og det er som at slå i en dyne at henvende sig, da al kritik stoppes i opløbet af en meget veltalende Direktør. Desuden har huslejen været stabil - eller ligefrem nedsat i flere regnskabsperioder, så beboerne tier og samtykker.

Jeg ønsker at bo her, men der SKAL investeres i disse dejlige lejligheder, inden det falder helt fra hinanden.

Med omfanget af alvorlige udfordringer, undrer det mig utroligt, at min anmeldelse her, er den første af slagsen.
Ifølge de beboere der har boet her + 10 år, har der altid været problemer.

24 de octubre de 2021

Lor-te service

Lor-te service ifl. opnotering - ingen information generelt og ringer man ind, får man bare en sviner af de gamle damer derinde.

21 de septiembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.