Ballon Express Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ballon was echt de volgende dag niet geleverd. Zelf twee dagen ernaar . Zou ook eens kijken met welke bezorger ik deze pakketten meegeef. Dan zit het ook nogeens een in goedkope bruine doos en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De ballon die wij gekozen hadden was op dat moment helaas niet meer op voorraad. We mochten iets anders kiezen zelf voor een wat hoger bedrag. De ballon was helaas na een half uur uit de doos al kapot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was te laat met bestellen. BE bood toen aan om prioriteit te geven aan mijn zending. Kwam alles toch nog op tijd binnen! Paar prachtige ballonnen kunnen meenemen naar een diploma-uitreiking, de gedipl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind het fantastische service en op tijd bezorgd. Prachtige belonen dat heel lang hangen. Enige wat ik niet snap waarom voor elke ballon de bezorgkosten moeten betaald worden als onze alle belonen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de globos

Escrito por la empresa

Het grootste assortiment helium ballonnen. Het leukste cadeau om te geven! Op werkdagen voor 16:00 = de volgende dag in huis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super netjes

Super netjes, goed op de hoogte gehouden van levering, keurig op afgesproken datum bezorgd.

1 de marzo de 2023

Respuesta de Ballon Express

Bedankt voor de positieve review en heel veel plezier met de ballon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke keuze uit originele ballonnen

Leuke keuze uit originele ballonnen. Snelle reactie via whatsapp toen ik fout in adres had gemaakt en na afsluiten bestelling erachter kwam.

9 de febrero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Super bedankt voor de positieve review! En heel veel plezier met de ballonnen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kreeg niet wat ik besteld had.

Teleurgesteld in de bestelling die ik kreeg. Het was niet de ballon die ik besteld had. Was voor een verjaardag in thema dus erg jammer.

8 de febrero de 2023

Respuesta de Ballon Express

We begrijpen de teleurstelling! We hebben aangeboden om het bedrag terug te storten als de ballon werd geretourneerd, hier helaas geen antwoord op gekregen.

Alles top!

Veel keuze, mooie kaart, blij verjaardagskind 👍🏻

29 de enero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Super bedankt voor de positieve review en veel plezier met de ballon!

Tevreden hartballon (er)vaarder...{-;

Gewoon de afspraak nagekomen en netjes en op tijd bezorgd bij mijn vriendin die er heel blij mee was/is want hartballon zweeft nog steeds boven haar bed {-;

3 de febrero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Bedankt voor je positieve review. En blij om te lezen dat je vriendin blij is met de hartballon!

Respuesta de Ballon Express

Wij hebben meerdere malen aangegeven dat de chauffeur van de koeriersdienst een ongeluk heeft gehad tijdens het uitleveren van uw pakket. De pakketten zijn toen uitgeleverd aan een ander depot. Wij hebben al meerdere keren excuses aangeboden voor de vertraging en een tegemoetkoming aangeboden, helaas werd dit niet aangenomen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zoals verwacht!

Ballon netjes afgeleverd op juiste moment.

12 de enero de 2023

Bedankt voor uw review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoe maak je iemand blij?

Al aantal keren ballon laten bezorgen. Heel leuk om te regelen en ontvanger is ook blij. Op tijd ook, geen problemen met bezorging voor zover ik weet.

11 de enero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Super bedankt voor je positieve review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De kleur was niet zoals op foto…

De kleur was niet zoals op foto aangegeven.
De verzending duurde langer helaas.

10 de enero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Bedankt voor uw review! Wij zullen dit intern meenemen zodat we dit kunnen verbeteren voor de volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De doos met ballonnen was weg

De doos met ballonnen was weg. De bezorger heeft de doos gezocht en toch nog gebracht!
Top van de bezorger!

4 de enero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Super goed om te lezen dat de chauffeur heeft meegedacht in deze situatie. Bedankt voor je positieve review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De ballon werd 1 dag te laat bezorgd…

De ballon werd 1 dag te laat bezorgd bij de 100 jarige!

4 de enero de 2023

Respuesta de Ballon Express

Dat is inderdaad erg vervelend om te lezen. Wij geven al onze orders uit handen aan een koeriersbedrijf en die hebben het erg druk gehad rondom de feestdagen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.