Bangstorvblomster Opiniones 2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lyn hurtig levering

Grundet it-nedbrud, fandt jeg via interflora kundeservice en lokal butik, ringede, og indenfor 2 timer var buketten leveret til min mor på hospitalet. Hjælpsom på telefonen og jeg fik en SMS som bevis på betaling. 💐🦾🤩

5 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Få dem ALDRIG til at håndskrive et kort.

Deres hjemmeside virker ikke korrekt. Den blev ved med at skrive at jeg ikke havde valgt en forsendelsesmetode, hvilket jeg havde, nemlig udbringning. Jeg ser så, at den ikke kan genkende adressen, selv om det er 6 min. kørsel fra butikken.
Jeg opgiver og må ringe butikken op.
Jeg får fat i en medarbejder der taler meget dårligt dansk. Jeg forklarer hvilken buket jeg ønsker og jeg fortæller at der skal vedlægges et kort. Han fortæller prisen og at det koster 80 kr. for udbringningen. Jeg synes det var dyrt, men betaler via mobil pay. Jeg var nød til at stave hele kortet for ham og da vi er færdige, beder jeg ham læse kortet højt, hvilket han nægter. Han siger ordret: det behøver jeg ikke, har skrevet det du siger, og nu skal jeg tilbage til andre kunder der venter.
Jeg havde vel at mærke lige betalt 550, kr.
Han sendte en SMS med kvittering, men ingen besked om, at nu var de leveret, så jeg måtte ringe og høre om de var leveret. Jeg har nu modtaget 2 billeder fra modtageren et af buketten som er pæn, men kortet er under al kritik. Det ligner et kort, som et barn i 1 klasse har skrevet, der mangler endelser, og tingene er stavet forkert så meningen ikke forståes og der er ord som lige pludselig står med store bogstaver. Der gik lang tid før modtageren kunne tyde nogenlunde hvad der stod og hvem buketten var fra. Så mega pinligt. Hvis han ikke kan dansk, skulle han ha fundet een der kunne.

10 de octubre de 2025
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.