Bankenbazaar Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na in eerste instantie een vervelende ervaring met de levering van de artikelen is dit erg fijn opgelost. Twee erg behulpzame medewerkers kwamen om de artikelen te reinigen en in orde te maken en zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

187 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

120 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bank

Via via een link gekregen van dit bedrijf zag hier een bank staan wat ik mooi vond
Contact gehad op de app of we eerst mochten kijken dat mocht
En toen was de koop snel gedaan
Vriendelijke verkoper

31 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat fijn om te lezen dat uw ervaring met Banken Bazaar zo positief was! Geweldig dat u via een tip bij ons terechtkwam en dat u de bank die u mooi vond eerst kon bezichtigen. Fijn dat het contact via de app soepel verliep en dat de aankoop snel en prettig is afgerond. Ook leuk om te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke verkoper.

Top bedrijf

Erg fijn bedrijf. Snelle levering. Vriendelijk personeel. Super blij met de mooie bank. Komt overeen als op de foto. 👍👍

28 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met Banken Bazaar! Fijn dat de levering snel verliep en dat ons personeel u vriendelijk heeft geholpen. Fantastisch dat de bank mooi is en helemaal overeenkomt met de foto’s. Uw positieve ervaring waarderen wij enorm!

Bank

Ik heb een bankstel besteld van Bank bazar. En bankstel is mooie, schoon en zgan op een redelijke prijs. Bezorger was heel vriendelijk hij heeft de bank op de eerste verdieping in de woonkamer gelegd zonder beschadiging. Ik ben heel erg blij met bank bazar.

16 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop bij Banken Bazaar! Geweldig dat het bankstel mooi, schoon en bijna nieuw is en dat de prijs u goed is bevallen. Fantastisch om te horen dat onze bezorger vriendelijk was en de bank netjes op de eerste verdieping heeft geplaatst zonder beschadigingen. We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige bank gevonden van goede…

Prachtige bank gevonden van goede kwaliteit! Service was vlot, en een afleverdatum dus snel geregeld. Chauffeur was zeer correct en had totaal geen moeite om ons te helpen de bank via een trap op zijn plaats te brengen. (Sterke gozer!) Nogmaals bedankt voor de service

18 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe bank! Geweldig dat u een bank van goede kwaliteit heeft gevonden en dat de service vlot verliep met een snel afgesproken afleverdatum. Fantastisch dat onze chauffeur u zo goed heeft geholpen en dat de bank zonder moeite via de trap op zijn plek is gekomen. We waarderen uw mooie woorden enorm!

Top service

21 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Het doet ons goed dat u uw ervaring als positief hebt ervaren. We blijven ons best doen om al onze klanten dezelfde service te bieden.

Goeie service fijne ervaring

Hoi
Het was voor ons de eerste dat we via bank bazaar een bank hebben gekocht we hebben eerst overlegd voor wat banken te bezichtigen en we mochten er drie uitzoeken ze waren heel erg vriendelijk koffie bij binnenkomst en er stonden heel veel mooie banken ook hele prettige communicatie en snelle levering voor mensen zoals wij die niet veel te besteden hebben of niet zo breed zitten is het echt een aanrader.
De chauffeur was ook vriendelijk en eerlijk en hij kwam ruim optijd wat echt heel fijn was.
Al met al fijne ervaring met de bank bazaar!!

Groetjes fam van Dijk

21 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat fantastisch om te lezen dat u zo’n positieve eerste ervaring heeft gehad bij Banken Bazaar! Geweldig dat u de tijd kreeg om meerdere banken te bezichtigen en dat u zich welkom voelde met een kopje koffie. Fijn dat de communicatie duidelijk was en dat de levering snel en netjes verliep. Het doet ons plezier dat onze service en vriendelijke chauffeur uw ervaring compleet hebben gemaakt. Dank u voor uw mooie woorden en aanbeveling!

Top bedrijf

Na de bestelling gelijk met mijn contact opgenomen over wanneer de bank bezorgd kon worden. ze hebben zelfs de andere bank uit mijn huis gehaald en een nieuwe geplaatst. ze hebben zelfs gewacht zodat ik nog even onder de oude bank de vloer kon schoonmaken
Een dag erna hebben ze gevraagd of alles naar wens was gegaan

9 de octubre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat een fantastische review, hartelijk dank! 😊
Geweldig om te horen dat ons team alles zo zorgvuldig en klantgericht heeft gedaan, van het ophalen van de oude bank tot het wachten zodat je de vloer kon schoonmaken. Fijn dat ook het nazorgmoment goed beviel. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fantastische ervaring met Banken…

Een fantastische ervaring met Banken Bazaar!
Ik heb bij Banken Bazaar een bank gekocht en ik ben echt heel tevreden over mijn ervaring.
Het team was zeer professioneel, flexibel en begripvol. Ze gaven me zelfs de mogelijkheid om later te betalen, wat ik enorm apprecieerde. De communicatie verliep altijd vlot en vriendelijk.

De bank, die ik kocht voor €500 in plaats van €1600 in andere winkels , werd in uitstekende staat geleverd, precies zoals beschreven.

De levering naar Brussel verliep zonder enig probleem, ook al is de winkel gevestigd in Nederland.

Echt een betrouwbare en klantgerichte service – snel, professioneel en menselijk.
Dank aan het hele team voor hun inzet en vriendelijkheid!

11 de octubre de 2025

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank! 😊
We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over je aankoop en onze service. Fijn dat onze flexibiliteit, communicatie en klantgerichtheid zo positief zijn ervaren en dat de levering naar Brussel vlekkeloos verliep. We geven je complimenten zeker door aan het hele team. Geniet van je bank en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Goed en snelle levering

Netjes geleverd goed geholpen en zeer tevreden over de bank

10 de octubre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, onze hulp en natuurlijk je bank. Veel plezier ermee!

Erg fijne medewerkers

Erg fijne medewerker, prijs kwaliteit is top en ze denken graag met je mee

6 de octubre de 2025

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze medewerker, de prijs-kwaliteitverhouding en dat we graag met je meedenken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige bank plus service!

Ik ben super tevreden met de bank en service van Bankenbazaar. Bij de showroom was ik vriendelijk begroet en werd ik ook goed geholpen. Ik kreeg ook andere opties te zien. De banken zijn super mooi, zitten goed, zijn goedkoop plus ze worden ook professioneel gereinigd. Bij een misverstand hebben ze het probleem professioneel en vlot afgehandeld en ook compensatie hierbij gegeven. Bij het brengen en installeren van de bank kan ik alleen maar positieve dingen over zeggen. Meneer hielp mij met de bank naar de 3e etage zonder lift en was super lief en begripvol. Ik raad het super aan om hier een bank aan te schaffen!

2 de octubre de 2025

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank! 😊
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je bank, onze service en het bezoek aan de showroom. Fijn dat alles, van reiniging tot levering en installatie, naar wens verliep en dat ons team het probleem snel en professioneel heeft opgelost. We geven je complimenten zeker door aan de chauffeur voor zijn hulp en begrip. Dankjewel voor je aanbeveling!

Nog steeds tevreden

Inmiddels vijf maanden geleden dat ik hier mijn vierdelige modulaire bank gekocht heb. Deze was professioneel gereinigd en geleverd op de derde verdieping. Nog steeds erg tevreden mee!

3 de junio de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je na vijf maanden nog steeds tevreden bent met je modulaire bank en dat alles, van reiniging tot levering, naar wens verliep. Geniet er volop van!

Hele vriendelijke mannen

Hele vriendelijke mannen. Die goed werkt verrichtten voor hun geld en ons geld en mooie bank hebben geleverd

30 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vriendelijke medewerkers en het werk dat zij hebben geleverd. We zijn blij dat je blij bent met je mooie bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op de site een bank gezien en hetzelfde weekend thuis geleverd

Op de site een bank gezien, in 2 dagen kon ik langs komen voor een bezichtiging en hetzelfde weekend kon die nog bezorgd worden en me oude bank werd gelijk mee genomen! Super snelle service en vriendelijk personeel.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Wat een geweldige review, dankjewel! 😊
Fantastisch om te horen dat alles zo snel verliep, van bezichtiging tot levering, en dat je oude bank meteen werd meegenomen. Fijn dat je onze service en personeel als vriendelijk hebt ervaren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijke personeel en zeer…

Super vriendelijke personeel en zeer vriendelijke chauffeur mijn bank was al binnen 1 uur afgehaald!

29 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers en chauffeur als vriendelijk hebt ervaren en dat de bank zo snel werd opgehaald. We zijn blij dat alles soepel verliep!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echte een hele fijne nieuwe ribstof U…

Echte een hele fijne nieuwe ribstof U bank gekocht. Super blij mee en hele attente bezorger!

29 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe ribstof U-bank en dat onze bezorger attent en behulpzaam was. Geniet er volop van!

Een echte aanrader

Een echte aanrader!
Beleefd, op tijd.
Bank zit geweldig

2 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze service beleefd en op tijd vond en dat je zo blij bent met je bank.

Net bedrijf, perfect!

Op tijd geleverd.
Nette vriendelijke chauffeur.
Goede prijs / kwaliteit

Gewoon netjes!

24 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering, onze vriendelijke chauffeur en de prijs-kwaliteitverhouding. Geweldig dat alles zo naar wens was!

Nette bank

Nette bank. Snelle en goede service. Vriendelijke bezorger en harde werker.

22 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bank, onze snelle service en dat onze bezorger zo vriendelijk en hardwerkend was.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bank werd binnen een week bezorgd

Bank werd binnen een week bezorgd , goede communicatie , bank zit heerlijk

13 de septiembre de 2025

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat de levering snel verliep, de communicatie duidelijk was en dat je heerlijk kunt zitten op je bank.

Team Banken Bazaar

8 consejos para escribir buenas reseñas.