Na in eerste instantie een vervelende ervaring met de levering van de artikelen is dit erg fijn opgelost. Twee erg behulpzame medewerkers kwamen om de artikelen te reinigen en in orde te maken en zelf... Ver más
Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Ver más
La empresa ha respondido
Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Bank
Via via een link gekregen van dit bedrijf zag hier een bank staan wat ik mooi vond
Contact gehad op de app of we eerst mochten kijken dat mocht
En toen was de koop snel gedaan
Vriendelijke verkoper

Top bedrijf
Erg fijn bedrijf. Snelle levering. Vriendelijk personeel. Super blij met de mooie bank. Komt overeen als op de foto. 👍👍

Bank
Ik heb een bankstel besteld van Bank bazar. En bankstel is mooie, schoon en zgan op een redelijke prijs. Bezorger was heel vriendelijk hij heeft de bank op de eerste verdieping in de woonkamer gelegd zonder beschadiging. Ik ben heel erg blij met bank bazar.

Respuesta de Bankenbazaar
Prachtige bank gevonden van goede…
Prachtige bank gevonden van goede kwaliteit! Service was vlot, en een afleverdatum dus snel geregeld. Chauffeur was zeer correct en had totaal geen moeite om ons te helpen de bank via een trap op zijn plaats te brengen. (Sterke gozer!) Nogmaals bedankt voor de service

Goeie service fijne ervaring
Hoi
Het was voor ons de eerste dat we via bank bazaar een bank hebben gekocht we hebben eerst overlegd voor wat banken te bezichtigen en we mochten er drie uitzoeken ze waren heel erg vriendelijk koffie bij binnenkomst en er stonden heel veel mooie banken ook hele prettige communicatie en snelle levering voor mensen zoals wij die niet veel te besteden hebben of niet zo breed zitten is het echt een aanrader.
De chauffeur was ook vriendelijk en eerlijk en hij kwam ruim optijd wat echt heel fijn was.
Al met al fijne ervaring met de bank bazaar!!
Groetjes fam van Dijk

Top bedrijf
Na de bestelling gelijk met mijn contact opgenomen over wanneer de bank bezorgd kon worden. ze hebben zelfs de andere bank uit mijn huis gehaald en een nieuwe geplaatst. ze hebben zelfs gewacht zodat ik nog even onder de oude bank de vloer kon schoonmaken
Een dag erna hebben ze gevraagd of alles naar wens was gegaan

Respuesta de Bankenbazaar
Een fantastische ervaring met Banken…
Een fantastische ervaring met Banken Bazaar!
Ik heb bij Banken Bazaar een bank gekocht en ik ben echt heel tevreden over mijn ervaring.
Het team was zeer professioneel, flexibel en begripvol. Ze gaven me zelfs de mogelijkheid om later te betalen, wat ik enorm apprecieerde. De communicatie verliep altijd vlot en vriendelijk.
De bank, die ik kocht voor €500 in plaats van €1600 in andere winkels , werd in uitstekende staat geleverd, precies zoals beschreven.
De levering naar Brussel verliep zonder enig probleem, ook al is de winkel gevestigd in Nederland.
Echt een betrouwbare en klantgerichte service – snel, professioneel en menselijk.
Dank aan het hele team voor hun inzet en vriendelijkheid!

Goed en snelle levering
Netjes geleverd goed geholpen en zeer tevreden over de bank

Erg fijne medewerkers
Erg fijne medewerker, prijs kwaliteit is top en ze denken graag met je mee

Respuesta de Bankenbazaar
Geweldige bank plus service!
Ik ben super tevreden met de bank en service van Bankenbazaar. Bij de showroom was ik vriendelijk begroet en werd ik ook goed geholpen. Ik kreeg ook andere opties te zien. De banken zijn super mooi, zitten goed, zijn goedkoop plus ze worden ook professioneel gereinigd. Bij een misverstand hebben ze het probleem professioneel en vlot afgehandeld en ook compensatie hierbij gegeven. Bij het brengen en installeren van de bank kan ik alleen maar positieve dingen over zeggen. Meneer hielp mij met de bank naar de 3e etage zonder lift en was super lief en begripvol. Ik raad het super aan om hier een bank aan te schaffen!

Nog steeds tevreden
Inmiddels vijf maanden geleden dat ik hier mijn vierdelige modulaire bank gekocht heb. Deze was professioneel gereinigd en geleverd op de derde verdieping. Nog steeds erg tevreden mee!

Hele vriendelijke mannen
Hele vriendelijke mannen. Die goed werkt verrichtten voor hun geld en ons geld en mooie bank hebben geleverd

Respuesta de Bankenbazaar
Op de site een bank gezien en hetzelfde weekend thuis geleverd
Op de site een bank gezien, in 2 dagen kon ik langs komen voor een bezichtiging en hetzelfde weekend kon die nog bezorgd worden en me oude bank werd gelijk mee genomen! Super snelle service en vriendelijk personeel.

Respuesta de Bankenbazaar
Super vriendelijke personeel en zeer…
Super vriendelijke personeel en zeer vriendelijke chauffeur mijn bank was al binnen 1 uur afgehaald!

Respuesta de Bankenbazaar
Echte een hele fijne nieuwe ribstof U…
Echte een hele fijne nieuwe ribstof U bank gekocht. Super blij mee en hele attente bezorger!

Een echte aanrader

Nette vriendelijke chauffeur.
Goede prijs / kwaliteit
Gewoon netjes!

Nette bank
Nette bank. Snelle en goede service. Vriendelijke bezorger en harde werker.

Respuesta de Bankenbazaar
Bank werd binnen een week bezorgd
Bank werd binnen een week bezorgd , goede communicatie , bank zit heerlijk