Bankenbazaar Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na in eerste instantie een vervelende ervaring met de levering van de artikelen is dit erg fijn opgelost. Twee erg behulpzame medewerkers kwamen om de artikelen te reinigen en in orde te maken en zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

120 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima bankstellen en super service,erg…

Prima bankstellen en super service,erg snel geregeld en bezorgt door een vriendelijke chauffeur..

20 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bankstellen en service, en dat de levering snel en vriendelijk verliep.

delivery from hell...

my daughter ordered 2 sofas to be delivered to her 1st floor house. The delivery driver was alone and she tried to help. The driver asked her to be at the bottom of the stairs and lift the sofa while he was at the top. He completely let go of the sofa and she became trapped under it. She was covered in bruises and put such an effort to not be crushed that she had burst blood vessels in her muscles everywhere. Banken Bazaar is comletely ignoring this and blames a "failed delivery because of customer's fault". They are simply not even acknowledging the issue. It is unacceptable.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service snel geleverd hele mooie…

Goede service snel geleverd hele mooie bank gekocht een aanrader dit bedrijf

18 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, de snelle levering en je mooie bank. Dankjewel voor je aanbeveling!

Wat een top service

Wat een top service, zelfde dag nog geleverd dankjewel!

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service en de snelle levering. Geniet van je bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Prima bank.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat u tevreden bent met uw bank.

Geweldig

Bank als nieuw en van begin tot eind top service

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de staat van de bank en onze service van begin tot eind. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bank.

Bank besteld in nieuwstaat

Bank besteld in nieuwstaat. Er word snel gecommuniceerd over de levering. Deze werd zelfs s’avonds gedaan. Fijne bezorger! Contant kunnen afrekenen. Top service!

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de communicatie, levering en service helemaal naar wens zijn verlopen en dat u tevreden bent over onze bezorger. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben netjes geholpen door mannen van…

Ben netjes geholpen door mannen van bank bazaar en alles netjes geregeld niks mis mee zal ze zeker aanraden mannen bedankt

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat alles netjes is geregeld. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Heel goede ervaring!

Snelle reactie, prettig contact, en onze bank werd op hele korte termijn opgehaald. Goede service!

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het snelle contact, de vlotte afhandeling en onze service.

Alles was prima

Alles was prima, levering was duidelijk en precies op tijd.

23 de agosto de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de levering duidelijk en precies op tijd was en dat alles naar wens is verlopen.

Bank in perfecte staat

Bank in perfecte staat, vlotte communicatie en punctuele levering!

14 de agosto de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de staat van de bank, de vlotte communicatie en de punctuele levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas een minder goede ervaring, slechte after service.

Helaas en minder goede ervaring. Bij het bezichtigen bleek het onderzoek gescheurd wat natuurlijk mogelijk is bij een 2e hands. Men zou het repareren voor afleveren. Bij de levering was het gehele onderzoek uitgesneden de chauffeur (prima jongen en goede indruk) neemt contact op met de zaak, was inderdaad niet de bedoeling, men zou iemand dinsdag sturen om t te repareren. Tot zover top. Echter van dat moment was het over met de service en snelheid in reageren. Eerst wilde men een financiële vergoeding van een paar euro vanwege personeelsgebrek, daarna werd het dat dit geen defect is en men dit niet kan repareren. Men gaf aan dat de m2 was uitgesneden om het netter te maken. Terwijl je eenvoudig een nieuw stuk doek eroverheen vast niet. Ik wacht nog steeds op een reactie dat men het of komt maken of met een fatsoenlijk voorstel komt. Al met al is de goede eerste indruk en die van de chauffeur overschaduwd door de slechte after service en het niet nakomen van afspraken en verdraaien van eerder gemaakte afspraken.

12 de agosto de 2025

Hallo Michiel,

Het onder doek was inderdaad gescheurd aan de onderkant. Dit doek snijden we zelf wel eens open ter kwaliteit controle of beschadigd wel eens tijdens vervoer of door huisdieren. Deze zijn gelukkig makkelijk te vervangen en er is inderdaad reparatie met u afgesproken echter hebben we uw compensatie voorstel geaccepteerd. Daarom zouden we u graag willen vragen uw review te willen herzien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben onze bank via Bankenbazaar…

Wij hebben onze bank via Bankenbazaar gekocht en hij zit heerlijk. Via whatsapp contact gehad over de levering. Hebben er niet lang op hoeven te wachten. Cash mogen betalen oude bank meegenomen. Ideaal. Volgende bank zou ik zo weer via hun kopen.

8 de agosto de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bank, de snelle levering en het contact via WhatsApp. Fijn dat de afhandeling soepel verliep met contante betaling en het meenemen van uw oude bank. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgende aankoop!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gedoe over geboden bedrag beetje jammer

Snelle reactie met opsturen van foto’s van onze grote Ubank. € 300 zou ik krijgen.
Ophaalafspraak ging via Whatsapp app goed. Dag van ophalen kwam een vriendelijke man (alleen) onze bank ophalen.
1 hoek van de bank was iets minder mooi door regelmatig gebruik. Chauffeur ging bellen en na een hoop gedoe over die hoek “ laat de bank maar staan , geven er geen €300 voor enz. De chauffeur/ophaler ging er nog tegen in dat het verder een prachtige bank was. Uiteindelijk hebben we er €250 voor gekregen.
De chauffeur valt niets te verwijten, wij hebben meegeholpen om alles in de vrachtauto te zetten.
Wij werden voor een voldongen feit gesteld want we gaan over 2 weken verhuizen en de bank meenemen was geen optie.
Maar baal van deze actie over het bedrag.
Kom anders eerst kijken voor er een prijs opgegeven wordt of houdt een slag om de arm en zeg we bekijken ter plekke wat het definitieve bedrag wordt.
Ik denk dat deze mannen zeker 2 of 3x de waarde kunnen ontvangen voor “onze” opgeknapte bank

7 de agosto de 2025

Super snelle reactie

Super snelle reactie, rappe levering en goede service. Prijs/kwaliteit super.

4 de agosto de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties, vlotte levering en goede service. We zijn blij dat u de prijs-kwaliteit verhouding als uitstekend ervaart.

Super snelle reactie

Super snelle reactie. Snel geleverd en mooi produkt. Aanrader

29 de julio de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties, de vlotte levering en het mooie product. We waarderen uw aanbeveling!

Slechte service en communicatie

Slechte service en communicatie! Na drie maal verwittigd te hebben dat het op de eerste verdieping moest geleverd worden, stond de leverancier hier toch zonder lift of enige verwittigen dat ik een lift moest voorzien. Mijn zoon was hier om te helpen maar zetel geraakte met veel veel geduw en getrek niet boven. Opeens was de leverancier verdwenen en heeft mijn zoon de zetel in de garage gezet. Drie van de zes pootjes zijn beschadigd en het stuk dat wel boven is geraakt is ook beschadigd. Resultaat, ik moet ongeveer €300 meer betalen dan wat hij kost, de korting van 10% dat ze beloven krijg je niet en de na service hebben ze nog nooit van gehoord. Erg onbeleefd naar mijn mening.

23 de julio de 2025

Hallo Annick,

We bieden helaas geen bezorgservice met lift aan. Alleen het mee tillen naar boven via trap of lift. We vinden het dan ook niet helemaal onze verantwoordelijkheid dat de bank niet door uw trappenhuis pasten. Na overleg is de bank in de schuur gezet en is de bezorger weggegaan. Doorgaans kostten traplift services tussen de 75 en 100 euro, we maken hier zelf ook vaak gebruik van. De 10% korting is tijdens het afrekenen op de website te krijgen met code "leegverkoop". die wordt dan dus met je bestelling verrekend.

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

team Banken Bazaar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snel geleverd!

23 de julio de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg blij met mijn bestelling

Ik ben erg blij met mijn bestelling! De bank werd netjes op tijd geleverd en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Zit comfortabel, goede kwaliteit en past perfect in mijn woonkamer. Helemaal tevreden!

7 de julio de 2025

- De bank is als nieuw

- De bank is als nieuw, je kunt nergens aan merken dat het een tweedehands bank is.
- snelle levering volgens afspraak (je hoeft niet een halve dag thuis te blijven wachten)
- capabele vriendelijke chauffeur

10 de julio de 2025

Respuesta de Bankenbazaar

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van de bank, de snelle levering en de vriendelijke chauffeur. We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Team Banken Bazaar

8 consejos para escribir buenas reseñas.