Voor onze familie bbq 30 personen gekozen voor de luxe bbq schotels gecombineerd met enkele visschotels. Alles van een zeer hoge kwaliteit en erg lekker. Ruim voldoende salades en stokbrood en het f... Ver más
La empresa ha respondido
Goede service. Prima vlees, heerlijke salades. Perfect verzorgd. Heerlijk dat je de hele troep vies terug mag geven.
La empresa ha respondido
Gisteren gezellig met onze vriendengroep gebbqed De BBQ laten verzorgen door A-Z. De reacties waren heel positief! Iedereen vond het heerlijk, van het vlees en vis tot aan de salades. Alles netj... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen weekend A-Z bbq besteld op de camping. Ze zouden in de ochtend komen, maar gezien het warme weer was dit niet wenselijk, omdat we niet genoeg koelcapaciteit hadden. Gebeld en goed meegedacht... Ver más
La empresa ha respondido
De volledig verzorgde BBQ-ervaring van A tot Z! Barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met A-Z wordt jouw droom werkelijkheid! In ons assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour. Gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland onafhankelijk van de groepsgrootte. Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het A-Z Kinder Barbecue Menu. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nú en A-Z zal zorgen voor een fantastische BBQ-ervaring.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Onze eerste ervaring met A-Z BBQ Service is en was fantastisch! De buurt BBQ was een groot succes mede door het assortiment vlees, vele salades en sauzen!! Iedereen was zeer enthousiast en wij organisatoren hadden een zeer prettige communicatie vooraf, tijdens en achteraf met de medewerkers van A-Z BBQ!! Kortom jullie hebben er een fan bij ❗️Gr. Annet

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Wij hebben vorige week dinsdag een de luxe barbecue besteld bij AZ barbecue. Dit hadden we al 2x eerder gedaan en dat waren goede ervaringen
Dat was het deze keer niet . De biefstuk hebben we de helft van weggegooid , deze was niet te eten , het waren hompen vlees die ontzettend taai waren
De kipspiesen waren erg vet . De salades waren droog , en sommige al een beetje zurig ( niet vers dus )
De afwas zou pas op vrijdag worden opgehaald, dat betekent dat je het toch gaat schoonmaken. Met dit warme weer laat ik geen vieze borden en bestek 3 dagen staan . Ik heb hier in het weekend een klacht over ingediend en er zou contact met mij worden opgenomen. Het is nu woensdagavond en ik heb nog steeds geen reactie meer gehad.
Er is vandaag contact met me opgenomen door het bedrijf en de klachten doorgesproken. Er zijn excuses aangeboden en een tegemoetkoming voorgesteld. Hier ben ik tevreden mee

Respuesta de A-Z Barbecue Service
prima service en prima eten. Dik voor elkaar.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Bestelling, prijs/kwaliteit, service en vriendelijkheid zoals altijd top!

Meerdere jaren klant sinds 2016,
Zegt eigenlijk genoeg , voor elk wat wils
Alles goed op smaak en goed gekoeld.
Meestal voor 30-35 personen ideaal.!!

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Super makkelijk geregeld. Geen gedoe.
Duidelijke uitleg hoe de bbq werkt. Alles smaakte ook heerlijk. We hebben een top verjaardag gehad, mede mogelijk gemaakt door a-z.
Inclusief schoonmaak en goede ophaalservice, kan vanuit de tuin worden opgehaald, omdat we er niet bij kunnen zijn. Helemaal top, 5 sterren, maximaal plezier.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Heerlijk dat het zo compleet is
Lekkere salades
Eigenlijk niets te kort
Alleen jammer dat een barbecue zo laag is .
Inmiddels een tafel ervoor geregeld

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Voor 14 personen besteld en betaald. Door het slechte weer geannuleerd en binnen 2 dagen het betaalde terug gekregen. TOP! Enkele dagen later opnieuw besteld en perfecte levering en prima kwaliteit. Een paar dagen later alles keurig op tijd opgehaald.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
We vonden iets te weinig kruidenboter voor de rest was alles perfect

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Gister heerlijke BBQ gehad met wat fam vrienden ter gelegenheid verjaardag
Waren met 18 had wat menu s door elkaar besteld en 2x vismenu erbij
Gasten waren zeer enthousiast
Alles top geregeld
Hadden ooit 10 jr geleden ook keer besteld nog steeds even goed ! Bedankt en idd handig alles vuil mee terug

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Het is heel prettig om alles bij elkaar te hebben (vlees, salades, servies, bbq enz.). Ook dat de afwas gedaan wordt is een luxe.
De enige tip/vraag die ik heb is: kunnen de salades en het vlees in een koelbox (Tempex koelbox) geleverd worden? Het werd in de ochtend geleverd en we hadden ruimte gebrek in de koelkast waardoor we het een en ander bij de buren in de koelkast moeten leggen.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Voor de eerste keer een bbc thuis besteld. Mede door de keuze in menu's was het een fluitje van een cent.
Wij en onze gasten hebben er van genoten. Heerlijk !
De service van A-Z Barbecue top !!

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Alles tot in de puntjes geregeld en lekker op tijd, zoals verwacht.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Bezorging en ophalen prima. Het zag er allemaal keurig uit.
Smaakte ook prima
Wij vonden het echter weinig salade voor 14 personen. Allemaal 1 schepje en t was op.
1 bakje kruidenboter voor 14 personen? Erg karig hoor
Ook de sauzen mogen meer zijn.
Jammer dat er geen allergie menu's zijn.

De bezorging was perfect
En het vlees en andere eten was perfect verzorgd.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Vlees en salades waren top. Meer dan genoeg.

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Prima pakket wij hadden de luxe met a tot z sausen en salades

Respuesta de A-Z Barbecue Service
Bbq voor 12 personen gehad!
Alles was zeer goed verzorgd!
Gaan we zeker nog weer een keer doen!