Brugsesteenweg 572, 8800 Roeselare, Vlaanderen, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer ontevreden klant Mijn ervaring met Garage Bariseau – Nissan Roeselare is ronduit teleurstellend. Mijn auto maakt storende geluiden aan de remschijven, maar de techniekers weigeren er iets... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bereidwillig, meedenkend, klant- en oplossingsgericht

Heb er op dit moment nog niet besteld, maar sta versteld van hun bereidwilligheid, hoe ze meedenken met de klant en actief op zoek gaan naar een oplossing om de klant tevreden te stellen. Nog nooit elders meegemaakt dat er zo creatief werd meegedacht met de klant. Vele gelijkaardige bedrijven werken volgens een bepaald stramien waar ze niet van afwijken. Maar hier worden bergen verzet om tegemoet te komen aan (potentiële) klanten.

28 de abril de 2026

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Auto nieuw gekocht daar en bij een jaarlijks onderhoud is er iets fout gelopen met de koelstof van de motor. Zij hebben hun fout niet erkend noch hersteld met als gevolg dat ik mijn Opel mokka van 6 jaar met defecte motor zelf heb moeten verkopen . Zwaar verlies en voel me immens bedot. Een malafide bedrijf ik heb er geen woorden voor.

20 de noviembre de 2025

Zeer ontevreden klant

Zeer ontevreden klant
Mijn ervaring met Garage Bariseau – Nissan Roeselare is ronduit teleurstellend. Mijn auto maakt storende geluiden aan de remschijven, maar de techniekers weigeren er iets aan te doen — terwijl ik nog 1 jaar garantie heb!

Bovendien bleek de wagen oorspronkelijk uit Litouwen te komen, iets wat tijdens de verkoop niet aan mij werd meegedeeld. Dat is onaanvaardbaar.

Wanneer je hen aanspreekt, krijg je als antwoord dat ze “een garage met 4,… sterren op 5” zijn. Stoefen lukt, maar problemen oplossen blijkbaar niet.

Geen aanrader voor niemand! Service en transparantie laten zwaar te wensen over.

7 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Men partner paar jaar geleden Grandland…

Men partner paar jaar geleden Grandland gekocht, is een probleemauto steeds melding van olie, bog maar 65000km en al nieuwe distributieriem moetn legn, service en vriendelijkheid dikke zero, moesten zelf een takelwagen zoeken en bekostigen, nu naar andere grage geweest blijkt het een probleemwagen te zijn weg met die HANDEL

20 de septiembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nieuwe wagen aangeschaft Nissan Juke

Nieuwe wagen aangeschaft Nissan Juke. Verkoop was wel top.afhaling uitleg over werking wagen was top.wel over het op kuisen wagen daar waren nog enkele zaken die niet ok waren rode streepjes langs beide kanten wagen dan wel verwijderd.krijt lijnen op banden zag er toch niet uit voor zo een nieuwe af te leveren jammer dat ze hem niet top afleveren daar moet er zeker nog aan gewerkt worden.

30 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service bij de aankoop van een tweedehandsauto. Alles verliep zeer vlot, de overname van mijn auto verliep ook zonder probleem. Nog eens een bedankje aan Guillian voor het goede verloop van de aankoop.

17 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Triestig

Na het overeen komen het kopen van de wagen nog 4 weken moeten wachten tot ze hem ingeschreven kregen. Daarna mocht ik hem ophalen waar er 2 wieldoppen “nog steeds ontbreken “ en nog niks gehoord heb of die al binnen gekomen zijn. 2 dagen erna werd mij vermeld dat er condens in het rechter voorlicht zat ook de verlichting in de wagen is een ramp flikkert continu. Als een wagen afgeleverd word zou u ook ten minste verwachten dat hij tip top in orde staat en zeker voor deze som geld. Rechter far kapot waneer ik ze voor het eerst nodig had, ruitenwisser vloeistof half leeg afgeleverd , en kan zo maar doorgaan !! Hoopelijk word dit recht gezet want de verkoper die ik contacteerde werkt daar ook al niet meer. Triestig boeltje!

22 de marzo de 2022

Super vriendelijk

Super vriendelijk! Eerlijke meegaande mensen! Gaan echt op zoek naar de ideale auto voor u! En je kan een mooie korting krijgen als je je huidige auto bij hen inlevert!

22 de marzo de 2022

Parfait

Toujours le meilleur prix, meilleurs conseils et un service client de qualité !

21 de marzo de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.