Barkrukje Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte kwaliteit stoelen. De stof zit niet strak om de stoelen en al na 3 maanden drukken de bouten bijna door de bekleding heen. Je voelt ze duidelijk tijdens het zitten, wat erg oncomfortabel... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vier barkrukken besteld, maar drie leverbaar, vierde kruk pas over 4 maanden leverbaar. Staat nog steeds op site: op voorraad Derde kruk kwam zonder zitting .... gelijk gebeld, hele dag niet bereik... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Duurde geen 5a10 werkdagen zoals jullie vermelden. Heeft 4weken bijna 5 geduurd voordat we onze bestelling in huis hadden...via telf niet bereikbaar via de mail niet bereikbaar dus co.minicatie echt h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Als 0 sterren mogelijk was hadden ze dat gekregen. Tot 2x toe barkrukken besteld die niet geleverd werden. Telefonisch niet bereikbaar en via whatsapp heel laat (na een p... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heel slecht 👎

Heel slecht 👎, namelijk ik heb krukken nog niet ontvangen. Werd gezegd binnen 3tot 5 dagen, ik wacht inmiddels 2 weken en nog steeds heen krukken. Ik vind erg jammer, ben elke dag an het wachten. Ik zou mijn geld graag terug willen.

25 de septiembre de 2022

Geen reactie

Mijn partner heeft vorige week maandag en afgelopen donderdag 2 barkrukken besteld. Nog steeds geen verzendbericht of reactie op mail/app gekregen.

19 de septiembre de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Barkrukje

Respuesta de Barkrukje

Hi Miranda,

Ik heb zojuist in ons systeem gekeken, echter komt uw naam hier niet in voor.

Zou u daarom contact met ons op willen nemen via het volgende e-mailadres: info@barkrukje.nl zodat wij kunnen kijken of u wel bij ons hebt besteld?

Alvast hartelijk bedankt!

Groetjes Lisanne
Team Barkrukje.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Best tevreden over de aflevering maar…

Best tevreden over de aflevering maar de krukken zijn wel heel zwak

9 de septiembre de 2022
Logotipo de Barkrukje

Respuesta de Barkrukje

Hi Sjaak,

Wat vervelend dat de barkrukken geen stevigheid bieden! De stevigheid is bij een barkruk van essentieel belang, dit zorgt voor een comfortabele zit en veiligheid.

Daarom ga ik samen met u kijken naar hoe we dit probleem voor u kunnen oplossen. Ik zal vandaag contact met u opnemen per e-mail zodat we het probleem snel kunnen verhelpen en u kunt genieten van 6 degelijke barkrukken.

Groetjes Lisanne
Team Barkrukje.nl

Super tevreden

Super tevreden! Barkrukken besteld voor in ons nieuwe huis. Mooie krukken voor een lage prijs. De verzending ging snel en we krijgen hier via whatsapp bericht van, super service.

23 de agosto de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie barkruk en goed betaalbaar

Mooie barkruk en goed betaalbaar. Alleen met het leveren ging het een beetje mis. Barkrukje.nl stuurt een app met tijdsvak wanneer het geleverd wordt. Dit deden ze helaas pas ná dat het tijdvak voorbij was en de bezorger was geweest en wij dus nét niet thuis waren.
Moest toen helaas nog 2 dagen extra wachten tot de krukken gebracht werden.

16 de agosto de 2022

Dik tevreden!

Prima bedrijf. Persoonlijke en klantgerichte communicatie toen verzending iets langer duurde. Werd goed op de hoogte gehouden.

Product is van prima kwaliteit en lekker robuust. En er super blij mee!

5 de julio de 2022

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Doen wat ze beloven. Goed product. Kwaliteit zal op termijn blijken, maar voelt degelijk aan.

3 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie barkrukken

De levering duurde wat langer en ging niet helemaal gesmeerd, maar alles is uiteindelijk prima opgelost. Mooie barkrukken!

19 de junio de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.