Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van bestelling tot levering, alles vlot verlopen. Correcte info track & trace. De 10% korting op de volgende aankoop is meegenomen, al zijn de prijzen van baslerbeauty.be al heel scherp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik geef om natuurlijke producten en Hauschka heeft al jaren lang een goede reputatie. Het intensieve regeneratiegamma lijkt mij zeer interessant en bekommert zich om de meeste ouderdomskwaaltjes. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer leuke webshop. Ik ben altijd zeer tevreden over de bestelling. Een echte aanrader. Top👌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was eerst een fout in de bestelling gebeurt maar dat werd snel opgelost door de klantendienst. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket toch nog op tijd toegestuurd en werd het eerste bedrag meteen terugg... Ver más

4,1

Suele responder en menos de 1 semana

Vlotte bestelling, vlotte levering

23 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

J’ai passé une commande il y a presque…

J’ai passé une commande il y a presque un mois,je ne l’ai pas reçue.
Chaque fois que je réclame ma commande, ils vont faire le nécessaire......
Mais toujours rien......
Si vous avez le choix,faîtes vos achats ailleurs.

4 de marzo de 2026

Cher client,
Merci beaucoup pour votre avis. Nos clients sont au cœur de nos préoccupations et votre satisfaction est notre priorité absolue. Nous serons ravis de vous aider dans les plus brefs délais ; merci de bien vouloir répondre à notre demande concernant vos coordonnées. Merci beaucoup. L'équipe baslerbeauty

Nooit terugbetaalt

Ik heb 1 bestelling betaald en nooit gekregen en 1 2de 2x betaald door probleem op de website.
2 mails gestuurd naar basler-beauty.be, met bewijst van mijn rekening, nooit antwoord gekregen, niks ! Puur diefstal!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de baslerbeauty BE

Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, uw baslerbeauty-team

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen gratis geschenken bij bestelling ondanks vermelding op website

Ik deed 2 bestellingen op 1 week tijjd. Ondanks het feit dat de website vermeldt dat er bij elke bestelling een geschenk bij zit, kreeg ik tweemaal niets. Voorlopig ook nog geen antwoord op mijn mails. Producten zelf wel ok en snelle verzending

1 de diciembre de 2025

Respuesta de baslerbeauty BE

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Helaas kunnen we uw bestelgegevens niet inzien op basis van uw beoordeling.

Neem rechtstreeks contact met ons op via service-team@basler-beauty.de met uw bestelnummer, zodat we het probleem snel kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen vinden. We willen ervoor zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

Productmonsters worden weergegeven in de winkelwagen en moeten actief worden geselecteerd door op "Toevoegen" te klikken.

We hopen dat uw volgende bestelling naar wens verloopt. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. basler-beauty team

Bedrog

Ik heb na een week mijn bestelling nog niet ontvangen. Zogezegd foutief adres. Ondanks mijn adres correct was. Het wordt volgens de apps teruggestuurd naar de leverancier. Kunnen zij ook zien en toch krijg ik mijn geld niet terug! Terwijl het volgens de app dat ik zie klaar ligt in het afhaalpunt van de verzender. Laatste keer een bestelling gedaan via jullie

16 de noviembre de 2025

Geachte klant,

Uw bestelling is al verwerkt en had al lang bij u moeten zijn aangekomen.

Uw pakket is op 05-11-2025 aan DHL overhandigd. We hebben onmiddellijk een onderzoek aangevraagd bij DHL om de verblijfplaats van de zending te achterhalen.
Zodra we een resultaat hebben, nemen we weer contact met u op. Tot die tijd vragen we u om nog even geduld te hebben. Hartelijk dank!

Mocht u uw pakket in de tussentijd ontvangen, dan zouden we het op prijs stellen als u ons een kort berichtje stuurt.

Natuurlijke producten, dierproefvrij

De aanbiedingen bij Basler Beauty waren zeer interessant; daarom heb ik een dag- en nachtcrème/serum/olie gekozen. Daarbij kan ik nog een klein geschenkje kiezen.
Ik gebruik de producten nog maar pas en ze bevallen me zeer.
Alles bio, natuurlijk én dierproefvrij!!!

16 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.