Van bestelling tot levering, alles vlot verlopen. Correcte info track & trace. De 10% korting op de volgende aankoop is meegenomen, al zijn de prijzen van baslerbeauty.be al heel scherp.
Consulta las opiniones de los clientes
Ik geef om natuurlijke producten en Hauschka heeft al jaren lang een goede reputatie. Het intensieve regeneratiegamma lijkt mij zeer interessant en bekommert zich om de meeste ouderdomskwaaltjes. D... Ver más
Zeer leuke webshop. Ik ben altijd zeer tevreden over de bestelling. Een echte aanrader. Top👌
Er was eerst een fout in de bestelling gebeurt maar dat werd snel opgelost door de klantendienst. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket toch nog op tijd toegestuurd en werd het eerste bedrag meteen terugg... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gansäcker 20, 74321, Bietigheim-Bissingen, Alemania
- 0800 / 10041
- info@basler-beauty.be
- basler-beauty.be
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snel geleverd aan goede prijzen
Basler beauty
Vlotte bestelling, vlotte levering
J’ai passé une commande il y a presque…
J’ai passé une commande il y a presque un mois,je ne l’ai pas reçue.
Chaque fois que je réclame ma commande, ils vont faire le nécessaire......
Mais toujours rien......
Si vous avez le choix,faîtes vos achats ailleurs.

Respuesta de baslerbeauty BE
Ils ont des bons produits
Ils ont des bons produits.
Ils sont delivrees vite e bien
Heel vlotte opvolging en levering
Heel vlotte opvolging en levering. Leuk dat je ook een extra staal van een product mag kiezen
Geweldige producten
Geweldige producten! Ruime keuze en snelle levering. Scherpe prijzen!
Livraison sans souci
Livraison sans souci ; produit correspondant aux attentes
Goeie prijzen en snelle levering
Nooit terugbetaalt
Ik heb 1 bestelling betaald en nooit gekregen en 1 2de 2x betaald door probleem op de website.
2 mails gestuurd naar basler-beauty.be, met bewijst van mijn rekening, nooit antwoord gekregen, niks ! Puur diefstal!

Respuesta de baslerbeauty BE
klantendienst werkte primaEr was eerst een fout in de bestelling…
Er was eerst een fout in de bestelling gebeurt maar dat werd snel opgelost door de klantendienst. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket toch nog op tijd toegestuurd en werd het eerste bedrag meteen teruggestort.
Goede service en prijs is zeker ok
Goede service en prijs is zeker ok. Ook de producten zijn allemaal hoe ze horen te zijn.
Geen gratis geschenken bij bestelling ondanks vermelding op website
Ik deed 2 bestellingen op 1 week tijjd. Ondanks het feit dat de website vermeldt dat er bij elke bestelling een geschenk bij zit, kreeg ik tweemaal niets. Voorlopig ook nog geen antwoord op mijn mails. Producten zelf wel ok en snelle verzending

Respuesta de baslerbeauty BE
Graag gratis staatjes bij bestelling en…
Graag gratis staatjes bij bestelling en vaste klanten
Bedrog
Ik heb na een week mijn bestelling nog niet ontvangen. Zogezegd foutief adres. Ondanks mijn adres correct was. Het wordt volgens de apps teruggestuurd naar de leverancier. Kunnen zij ook zien en toch krijg ik mijn geld niet terug! Terwijl het volgens de app dat ik zie klaar ligt in het afhaalpunt van de verzender. Laatste keer een bestelling gedaan via jullie

Respuesta de baslerbeauty BE
Dat is gekomen wat ik heb gekocht en…
Dat is gekomen wat ik heb gekocht en juist op tijd.
Natuurlijke producten, dierproefvrij
De aanbiedingen bij Basler Beauty waren zeer interessant; daarom heb ik een dag- en nachtcrème/serum/olie gekozen. Daarbij kan ik nog een klein geschenkje kiezen.
Ik gebruik de producten nog maar pas en ze bevallen me zeer.
Alles bio, natuurlijk én dierproefvrij!!!
Levering Alpecine Forte Medicinal
Een van de weinige aanbieders van het product in België aan een schappelijke prijs, vlugge en correcte levering. Aan te bevelen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.