Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv opplevelse så langt. Oversiktlig nettside med god info om delene og bra kundeservice. Veldig enkelt og trygt å returnere deler som ikkje passer, fra utleveringssted på Kleppe. Pengene tilbake... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fornøyd med BDbildeler. Handlet deler der flere ganger, aldri fått feil deler (jeg sjekker alltid med originalkatalog før jeg bestiller), prisene er ganske bra og det er utrolig greit at d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varen er ikke kommet og ingen info. Jeg hadde ikke tid til å vente og tenkte siden jeg ikke har fått noe info er den sikkert kansellert. Jeg måtte kjøpe delen en annen plass så ordren kan slettes Mvh... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kjempe bra og når ein kan hente deler på obsbygg klepp helt til kloken 21:00 på drive inn å parkere der deler hentes kan jo ikkje bli enklere å bedre.

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Tienda de repuestos de automóviles usados

Escrito por la empresa

Bdbildeler er en nettbutikk med bildeler, motoroljer, verktøy og tilbehør. Vårt tilbud inkluderer kun nye reservedeler til alle merker og modeller av personbiler og lette nyttekjøretøyer. Du får en tilstrekkelig produsentgaranti for alle deler kjøpt hos oss. Vi leverer reservedeler så raskt som mulig til adressen du velger. Du kan hente delene på hjemmeadressen din, adressen til bedriften der du jobber eller på hvilken som helst adresse som passer deg. Vi kan også sende deler direkte til ditt bilverksted. Vårt team av erfarne eksperter sjekker nøye hver innkommende bestilling for å sikre at du får den riktige reservedelen til kjøretøyet ditt. Hvis du ikke kan velge delene selv, trenger du hjelp eller en profesjonell anbefaling, ta gjerne kontakt med oss.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varen kom veldig fort

Varen kom veldig fort. Og prisen var på nivå til autodok. Denne blir jeg nok til og bruke oftere

24 de abril de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Godt å høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake for en hyggelig handel. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakken fremdeles IKKE mottatt

Pakken fremdeles IKKE mottatt. Og hvorfor brukes ikke NÆRMESTE utleveringssted som er Neskollen. 2.7km unna i stedet for 8.4km. eller i postkassen.

25 de abril de 2025

Hei, Arne!
Takk for tilbakemelding.
Vi ønsker å oppklare at bestillingen din ble lagt inn 25. april, og sendt fra vårt lager innen 2. mai - altså innen 4 arbeidsdager. Dette er innenfor vårt angitte utsendelse på 3-5 virkedager for varer som ikke er på lager ved bestilling. Vi ber om forståelse for at helger og røde dager (som 1. mai) ikke regnes som arbeidsdager.

Når det gjelder hentestedet, tilbys det valg av hentested etter at postnummer er lagt inn ved bestilling. Dersom det ikke velges et spesifikt sted, sender PostNord pakken automatisk til nærmeste standardutleveringssted.
Vi forstår at det kan være frustrerende dersom forventningene ikke samsvarer med leveringsopplevelsen, men vi har fulgt våre rutiner og informasjonåspraksis slik som opplyst på vår nettside.

Vi håper dette svaret bidrar til en forståelse av hva som gjelder din bestilling, og er selvfølgelig tilgjengelige dersom du har ytterlige spørsmål! :)

Privat

Lokal bedrift. Rask, grei og billig forsendelse.

21 de abril de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Takk for god tilbakemelding!
Velkommen tilbake. :)

Anbefaler

andre butikker hadde ikke det jeg fant her, og det kostet meg halve prisen

25 de marzo de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Vi er glad for å høre at du hadde en hyggelig opplevelse hos oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spare parts are cheap and delivered…

Spare parts are cheap and delivered quicker than expected

24 de marzo de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Thank you for your feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your experience! :)

Godt utvalg

Godt utvalg, lett å bestille,fornuftige priser, god service og rask levering

27 de febrero de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Godt å høre at du er fornøyd, Ronny!
Velkommen tilbake for en hyggelig handel. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjekt å handle med deretter

Rask levering. Enkel bestilling og bra utvalg og pris👍

25 de febrero de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Vi er glad for å høre at forventningene samsvarte med kundeopplevelsen din! Velkommen tilbake. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good service and swift reply when…

Good service and swift reply when contacting them by phone or email.
Good prices for spareparts as well.

22 de febrero de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you're satisfied, and we'd love to have you back anytime. :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered part were canceled

Ordered part were canceled. No explanation given. A lot of hassle for nothing.

27 de enero de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Hi. Sorry for your experience. If you make contact with us at post@airsuspension.no we will try to help you finding a solution. Brgs, www.bdbildeler.no

Rask levering

Rask levering, god pris

9 de enero de 2025

Respuesta de Bdbildeler

Takk for hyggelig tilbakemelding, og velkommen tilbake ved neste anledning! Mvh. oss i www.bdbildeler.no

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.