Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vorig aar een Samsung S3 voor mijn dochter besteld en zag er prima uit. Na een tijdje toch wel wat problemen; toestel loopt opeens vast en moet je opnieuw opstarten. Na 3 maanden volledige scherm la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste lezers, Na aankoop van een hele mooie iPhone 4S in september, raakte het geluid van de onderste speaker defect. Na controle bleek deze niet meer te repareren (moederbord stuk). Na twee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebeld en kon dezelfde middag nog ophalen. Locatie in Amsterdam noord is een beetje apart, maar als je eenmaal binnen bent, vriendelijk geholpen. Duurde even voordat de juiste telefoon gevonden was in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast! Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit m... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Perfecte klantenservice!!

iPhone 5 via de marktplaats aanbieding besteld. Super snel binnengekregen en helemaal happy. Accu was toch niet zoals het zou moeten dus contact opgenomen en ik kon hem gelijk afgeven voor reparatie.
Uiteindelijk kon die niet worden gerepareerd dus krijg ik gewoon een nieuwe!
Ben erg content op de manier hoe beatsnew klanten behandelt en over de snelheid!!

17 de junio de 2014

Prima!

Niet van nieuw te onderscheiden, opgehaald prima service. Bedankt!

12 de junio de 2014
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Duurde te lang, maar goede service

Goed:
- Uitstekende telefoon, lijkt net nieuw
- Vriendelijke service
- Netjes aangeleverd met checklist van geïnspecteerde onderdelen

Minder goed:
- Duurde ruim een week voordat het geleverd werd, tegen belofte in
- Er werd hierover wat laks gecommuniceerd

11 de junio de 2014

SUPER KOOPJE!!

Zeer snelle en correcte levering.
Niet van nieuw te onderscheiden.
Helaas ontbreekt een quick start handleiding.
Nog niet kunnen gebruiken, omdat mijn micro SIM-kaart er in niet in past.
Een nano SIM kaart is hier nodig, is bij T-mobile besteld.

7 de junio de 2014

Super goeie deal!

iPhone 5 'in goede staat' besteld dus ik had een zichtbaar gebruikt exemplaar verwacht maar hij lijkt wel nieuw. Heb m nu 3 dagen en so far so good, alles doet t perfect.
Levering was zeer snel dus ben zeer tevreden over service, product en prijs.

6 de junio de 2014

uitstekende service

Had met spoed een Iphone nodig i.v.m. bereikbaarheid voor praktijk. Het toestel werd daarom eerder verzonden dan eigenlijk gebruikelijk was: had hem de volgende dag in huis. Ook werd me uitgelegd hoe ik de simkaart kon vervangen. Klantvriendelijkheid ten top.

5 de junio de 2014

goede en snelle service

De thinkpad T410 werd ondanks vertraging toch heel snel geleverd, prijs is top en service is echt ouderwets met een "grote rode Strik"

3 de junio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Wat fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor de beoordeling!

Perfect

Snel - Accuraat - Perfect! Het doosje van de telefoon viel me tegen, maar de inhoud was perfect, als nieuw.

2 de junio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met uw toestel!

TE goed

Hier een iPhone 5 64gb gekocht, deze was snel binnen voor een te lage prijs. De telefoon lijkt gewoon helemaal nieuw en qua gebruik en uiterlijk merk je er niks aan, oftewel: een te lage prijs voor een te goed product, zeker een aanrader want niemand die het merkt dat die 2e hands is, echt waar. Goede service, je kan goed met ze praten en als er een probleem is willen ze dit ook meteen goed oplossen, desnoods een nieuwe telefoon sturen.

Bedankt beats new, de volgende aankoop wordt weer bij jullie!

mvg,

Rens van de Water

2 de junio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Heel graag gedaan en wij helpen u graag weer bij de volgende aankoop!

uitstekende webshop

Weer een mobiel besteld. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle service

1 de junio de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw bestelling! Fijn dat u tevreden bent en veel plezier met uw toestel!

megaservice!

snelle levering, goed product , alles compleet, een echte aanrader.

30 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Heel leuk om te horen! Bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super store, zeer aan te bevelen.

Sprookjes bestaan niet, nou wel bij beatsnew. Iphone 5 besteld in de staat zo goed als nieuw. Hij is werkelijk waar gloednieuw inclusief accesoires en doos en zeer snel geleverd. Super bedankt.

30 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Heel graag gedaan en veel plezier met uw toestel!

Een aanrader!

Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zelf had ik per ongeluk de verkeerde telefoon besteld en heb ik een mailtje gestuurd, hopend dat ze het zouden lezen voordat de telefoon werd opgestuurd. Gelukkig lazen ze het gelijk en kreeg ik direct antwoord dat mijn bestelling aangepast was.
Telefoon kwam snel binnen, was netjes verpakt, zag er goed uit en er zat een keurig lijstje bij dat de telefoon was schoongemaakt, op fabrieksinstellingen was ingesteld etc.
Helemaal top!

29 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Wat fijn dat het goed is gekomen met uw bestelling! Bedankt voor uw beoordeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Snelle en goede kwaliteit voor mensen die een goede telefoon zoeken voor een wat ik noem een budget prijs.beatsnew is een echte aanrader.

26 de mayo de 2014

Bedankt!

Perfect

Zo goed als nieuwe telefoon gekocht, in originele verpakking (wel aangebroken) en met alle accessoires. Supersnelle levering, zeker voor herhaling vatbaar!

23 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw beoordeling!

Dubbel tevreden

Het is al mijn tweede toestel van BeatsNew. Na mijn eerste bestelling was ik al dik tevreden. Nu een telefoon voor mijn zoon gekocht. Ziet weer uit als nieuw en doet het ook goed. Jammer dat er geen lader bijzat en de telefoon eerst moest opgeladen worden. Want de vreugde bij ontvangst ( zeer snelle levering ) wordt iets minder als de telefoon leeg is en men niet meteen aan de slag kan. Maar snelle levering en goede kwaliteit tellen.

23 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Fijn dat u tevreden bent! Wij zullen uw tip zeker bespreekbaar maken binnen ons team. Bedankt!

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het product, het was even spannend wat 'goede staat' inhield maar het bleek alleen om een in gravering van de iPad te gaan, hoesje erom en niks van te zien.
De prijs lag lager dan dezelfde iPads die aangeboden waren via marktplaats terwijl er daar niet eens 3maanden garantie bij zit.

Zeer tevreden dus en zal indien nodig vaker gebruik maken van de site.

22 de mayo de 2014

Respuesta de BeatsNew

Bedankt voor uw beoordeling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.