Vorig aar een Samsung S3 voor mijn dochter besteld en zag er prima uit. Na een tijdje toch wel wat problemen; toestel loopt opeens vast en moet je opnieuw opstarten. Na 3 maanden volledige scherm la... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Beste lezers, Na aankoop van een hele mooie iPhone 4S in september, raakte het geluid van de onderste speaker defect. Na controle bleek deze niet meer te repareren (moederbord stuk). Na twee... Ver más
Gebeld en kon dezelfde middag nog ophalen. Locatie in Amsterdam noord is een beetje apart, maar als je eenmaal binnen bent, vriendelijk geholpen. Duurde even voordat de juiste telefoon gevonden was in... Ver más
Gisteren de bestelde BlackBerry Z10 ontvangen en positief verrast! Toestel was volgens de info op de site in goede staat met wat gebruikerssporen. Ik zou eerder zeggen 'zo goed als nieuw', er zit m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Versterkerstraat 4a, 1322AP, Almere, Holanda
- beatsnew.nl
Perfect
I want to say just in a word: Perfect!
Helpful customer service and rapid feedback, transport. Special thanks to Melissa!

Geweldig
Fijne service, ik kreeg de telefoon na 2 dagen thuis bezorgd. Ik was nog wat twijfelachtig, ik was bang dat er misschien wat krasjes of gebruikerssporen op zaten, omdat het een tweedenhands is. Maar gelukkig helemaal krasvrij en in perfecte staat. Ik kreeg alleen geen witte iphone oplader, maar een samsung stekker met groen koordje. Werkt gewoon perfect.
Een iPhone 5 voor €375, ik beveel het iedereen aan.

Respuesta de BeatsNew
Vervangend iphone met meer vermogen zonder kosten
Nadat ik in april een Iphone 4s 16GB had gekocht, bleek binnen drie maanden dat het toestel haperde tijdens bellen en ook geen contact meer kon maken met Wifi of internet.
Terug naar Amsterdam gegaan, vriendelijk ontvangen.
Uiteindelijk bleek het toestel niet meer goed te maken.
Ik kreeg een nieuw aanbod: zelfde toestel maar dan 32GB en.....zonder kosten.
Prima service dus en een betrouwbaar adres.
Laurens van der Vaart

Respuesta de BeatsNew
Van het eerste toestel dat ik ontving deden de geluidsknoppen het niet. Ze boden prima ondersteuning en informatie in het proces naar een volgend toestel. Dat duurde overigens wel bijna twee weken.

In één woord 'Geweldig'
Een bedrijf dat zijn naam waar maakt.
Je krijgt wat je is voorgeschoteld met een gecontroleerd toestel, bedenktijd en garantie.
Dat is safe in de ware zin van het woord.

Prima
Telefoon (iphone 5) tot nu toe goed. Ziet er erg goed uit en de prijs vind ik netjes. Wel enigszins teleurgesteld over de oplader die ik erbij kreeg. Op de website staat een nette witte oplader van apple, terwijl ik een zwarte oplader kreeg van samsung met een ontzettend lange knaloranje kabel.

kapotte mobiels
Tot 2 keer toe een kapot mobiel gekregen
erg jammer want beide mobiels bevatte (bijna) geen gebruikssporen
Maar aan een mooi uitziend, niet goed werkend mobiel, heb ik natuurlijk niets.
Wel mocht ik beide keren het mobiel terug sturen.
maar nu ik inmiddels mijn tweede mobiel op heb gestuurd,
Heb ik geen reactie meer gehad van beatsnew??

Nemen de tijd voor je
Gezocht naar een iPhone 4s. Na lang zoeken bij u terecht gekomen en tel. contact gehad. Heb iPhone via site gereserveerd. Het was mogelijk het toestel dezelfde dag op te halen. ren iPhone zag er netjes. Er zat geen oplader bij. Jammer! Gelukkig op voorraad en een gekocht.
Behulpzaam geholpen.

Betrouwbare site
Afgelopen weekend een iPhone 5 in goede staat besteld en binnen twee dagen in huis. Ik was een beetje huiverig hoe erg de gebruikerssporen zouden zijn, maar dat was nergens voor nodig. De telefoon ziet er goed uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding!
prima service
ik heb j.l maandag een Samsung Galaxy S plus I9001besteld, woensdagochtend door de Post bij mij aan huis gebracht
supersnel,
mooi toestel niet van nieuw te onderscheiden
complimenten

Zeer klantvriendelijk en probleemoplossend
iPhone 4 besteld en zeer snel binnen. Zag er uit als nieuw. Batterij vond ik alleen iets snel leeglopen en zonder problemen is de batterij vervangen binnen de garantie termijn.

Boven verwachting correct
Prima en correcte afhandeling, ook toen er een probleempje bleek te zijn met een geleverd toestel. Ik kan alleen maar zeggen " Beatsnew "dikke prima.

prima deal
Een goed alternatief als je een iphone wil, maar geen nieuwprijs wil betalen maar toch garantie wil krijgen.
Ben zelf gegaan voor de Iphone 4S 16GB. Bij diverse aanbieders alleen de 8GB te verkrijgen, 16GB is dan toch net wat meer. De site ziet er betrouwbaar uit. Betalen via PayPal is mogelijk, altijd handig in geval van een geschil. Bestellen ging eenvoudig. Dag later toestel ontvangen via de koerier. Toestel zat in plastic zakje voorzien van testrapport goed verpakt in kartonnen doos. Bij de aanschaf kun je kiezen voor "zo goed als nieuw" wat betekent geen tot lichte gebruikerssporen of "goede staat" wat betekent lichte tot medium gebruikerssporen. Ik heb gekozen voor "goede staat". Toestel ziet er nagenoeg uit als nieuw. Nauwelijks gebruikerssporen te ontdekken. Tegenvaller was dat er geen lader/oortelefoon/simkaartverwijdertool bij zat. Op zich geen probleem aangezien er meerdere Apple gebruikers in ons gezin zijn. Toch even navraag gedaan bij de klantenservice per email. Netjes de dag erna reactie. "De toestellen hebben geen originele doos en worden geleverd zonder accessoires zoals oplader, oordopjes en geheugenkaarten. Tenzij expliciet anders is aangegeven.” Had ik bij de aanschaf dus over het hoofd gezien. Tot dusver dus erg tevreden.
Mooi alternatief
Ik ben voor 2e hands Iphone 4S gegaan. Perfect verpakt. Toestel zag er mooi uit en de levering was snel. Men doet wat men beloofd. Dat is eigenlijk het eerste wat bij in het hoofd op kwam.
Uitstekende service
Ik heb een aantal weken geleden de Samsung GALAXY S II I9100 besteld bij BeatsNew. Hele snelle levering, het toestel was in prima staat (zo goed als nieuw) maar helaas kwam deze voorgeïnstalleerd met een oude Android 2.3.5 besturingssysteem. Normaal is dit gemakkelijk op te lossen door een update, maar helaas had ik hier een slechte ervaring mee. Nadat Android succesvol (!) was geupdate naar versie 4.1.2 kon er niet meer mee gebeld worden omdat de SIM kaart niet meer werd gelezen (alle andere functies werkten wel). Ik heb toen binnen een week een nieuw toestel gekregen van BeatsNew, maar met deze precies hetzelfde probleem na geupdate te hebben naar Android 4.0.3 (waarom 4.1.2 niet beschikbaar was, is mij een raadsel). Voor het tweede vervangende toestel die ik kreeg was BeatsNew zo aardig om de update voor mij uit te voeren. Ik kreeg hem weer binnen een week thuisgestuurd, maar dit keer met de nieuwste Android erop (4.1.2 voor dit toestel). Toen ik hem aanzette was er toch nog een update beschikbaar, en heb deze (met zweet op het voorhoofd) toch nog uitgevoerd. Tot mijn verbazing kon ik na deze update nog wel bellen.
Ik neem BeatsNew de problematische Android updates niet kwalijk. Android is immers een product van Google. Dit laat wel zien dat BeatsNew een uitstekende service biedt, met snelle leveringen en klantvriendelijkheid. Ik heb mijn nieuwe mobiel inmiddels ruim twee weken in gebruik, en ik ben er erg tevreden mee.
geweldige site met super service
Per toeval op de site terecht gekomen, en Nokia lumia 800 besteld omdat de mijne stuk was, binnen 2 dagen geleverd.
Ziet er super uit en werkt prima.
Haast niet van nieuw te onderscheiden, top service
Perfecte iPhone; alleen geen oplader of aansluitkabeltje.
De iPhone was echt heel mooi; niet van nieuw te onderscheiden. De enige tegenvaller was dat er geen oplader bij zat en geen aansluitkabeltje voor in de oplader etc. In de advertentie werd er ook niet over gesproken maar in mijn beleving hoort dat er gewoon bij te zitten.
Goed, beter, best
Na een bestelling, op zondag, werd de telefoon al op dinsdag geleverd. Zag er perfect uit. Alleen jammer dat er geen oplader bij was. Wat heb je nu aan een telefoon zonder oplader. Jammer dat ik hierover moest bellen. Deze wordt dus nagestuurd.
Nu is de dienstverleningen "Goed". Met een bijgesloten oplader gaat deze voor mij via "beter", naar "best."
Más información sobre otros tipos de reseñas.