Har gang på gang været mere end tilfreds med resultatet, når jeg har besøgt Louise. Jeg har fuld tillid, når jeg er i Louises hænder, da hun er virkelig god til at vejlede og rådgive. De varmeste anbe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kan varmt anbefale Louise , jeg bliver altid den bedste udgave af mig selv, på en naturlig måde. Og man føler sig altid i trykke hænder, og så er hun super sød. Hendes nye lokaler er en fantastisk atm... Ver más
Det er altid en stor fornøjelse at besøge Louise. Hun er enorm professionel og går meget op i at man kommer ud med det rette resultat og ønsker. Hun lytter altid til ens ønsker og kommer med hendes fa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Botox, filler og microneedling. Kosmetisk lægeklinik. Hos Beautification Clinic er det læger som behandler dig.
Información de contacto
Karlslunde Strandvej 76, 2690, Karlslunde, Dinamarca
- beautification@outlook.dk
- beautification.dk
La gente también ha visto
Professionel og meget dygtig
Mine bedste anbefalinger til Dr. Louise - hun er super dygtig, meget meget professionel og behagelig at komme hos. Allerede fra første snak følte jeg mig i trygge hænder hos Louise og det var for mig tydeligt, at hun virkelig tager stilling til hvem man er og at enhver behandling skal gøre en forskel, men bevare det naturlige look. Jeg har ikke lyst til at se “behandlet” ud - for mig skal kosmetiske behandlinger bruges til at se mere frisk ud, tage løftet af aldersbetingede sammenfald og træthed og det er præcis det Louise står for.
Louise får min varmeste anbefaling
Louise får min varmeste anbefaling! Hun er dygtig, betænksom og meget passioneret omkring sit arbejde! Man bliver altid mødt med et kæmpe smil og får den bedste behandling! Mig slipper hun ikke for :)
Altid professionel behandling
Altid god service og behandling af Louise
En verdens stjerne til det hun gør!
Louise har nu været min behandler i ca halvandet år, hun har behandlet mig med volite, filler og BOTOX. Louise er perfektionist til finger spidserne, og har syn for det æstetiske, og det værdsætter jeg som “ klient” virkelig når man selv bliver blind, er der rart at hun kan sige til og fra. Jeg føler mig tryg og veltilpas i hendes selskab og med hendes lægefaglige viden, ved jeg at jeg ALDRIG kommer galt afsted.
Louise har mine varmeste anbefalinger til enhver tid.
Man kan kun føle sig tryg i Louises…
Man kan kun føle sig tryg i Louises hænder, hun er top professionel og virkelig dygtig, jeg kan kun anbefalede hende :)
Jeg kan kun anbefale klinikken
Jeg kan kun anbefale klinikken. Yderst kompetent og professionel behandling. Louise formår at lave lige præcis det, jeg ønsker, hver gang. Hun er den eneste, jeg tør at overlade mit ansigt til. Super dygtig, ærlig og skøn.
Uden tvivl et besøg værd, hvis man vil være den smukkeste udgave af sig selv.
Kan varmt anbefale Louise som…
Kan varmt anbefale Louise som behandler! Hun er super dygtig til sit arbejde, jordnær og bare helt igennem fantastisk. Ønsker man at være den smukkeste udgave af sig selv er det absolut Louise man skal besøge. De varmeste anbefalinger ❤️
Kan kun varmt anbefale Louise hun er så…
Kan kun varmt anbefale Louise hun er så dygtig
Jeg kan helt klart anbefale skønne…
Jeg kan helt klart anbefale skønne Louise, hun levere altid det bedste resultat <3
Kan ikke være mere tilfreds med…
Kan ikke være mere tilfreds med resultatet som Louise har lavet. Hun lytter til mine ønsker og kommer også med hendes professionelle mening. Hun er altid grundig i hendes arbejde og tager sig god tid ved hvert besøg hvilket gør at man føler sig i trygge hænder :) mine største anbefalinger herfra :D
Nu har jeg gået hos Louise Beck i et…
Nu har jeg gået hos Louise Beck i et langt stykke tid. seriøst en ærlig men dygtig behandler skal man længe lede efter. Louise formår virkelig at imødekomme ens ønsker og behov. Louise er perfektionist helt ude til fingerspidserne, det er ikke bare næste i køen - nej, man får sin tid og det bliver lavet ordenligt. Desuden er Louise ikke længere væk end et opkald, det er rigtig rart og betryggende. Jeg vil til enhver tid anbefale Louise. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Louise er simpelthen den mest…
Louise er simpelthen den mest kompetente behandler jeg nogensinde er støt på. Hun er professionel og på en måde der skaber den ypperste tryghed, da hun æstetisk vurderer ens ønsker før en forestående behandling. Mine varmeste anbefalinger går til Louise og Beuatyfication (ville aldrig gå andre steder hen;-).
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.