Ich bin immer sehr zufrieden mit den bestellten Produkten 👍 Schnelle Lieferung und alles ist wirklich immer gut verpackt, sodass nie etwas beschädigt ankommt . Als Bonus gibt es auch zu jeder Beste... Ver más
Beautyfashionshop
Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Ver más
What I really like that BFS shop has the full range of my favorite Ersicson Laboratorie brand. I‘ve been using these creams since 2002, but unfortunately this brand is not presented on the Germa... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!
Nipkowweg 1a, 8501XH, Joure, Holanda
- +31 85 369 5791
- info@beautyfashionshop.com
- beautyfashionshop.nl
Incumplimiento de directrices
Slecht
Slecht. Besteld, er komt niets. Kijkende in mijn account zie ik dat de order nog steeds wordt "verwerkt." Hoe lang hebben deze mensen daarvoor nodig. bfnl-000126413
Producten zoals aangegeven geleverd.
Producten zoals aangegeven geleverd.
Binnen de aangegeven tijd.
Deze Beautyshopmensen zijn schatten, moeten we zuinig op zijn.
Ik was behoorlijk onder de indruk van hun allerliefste klantvriendelijke manier van werken. Het was of ik op een totaal andere planeet was. Ik voelde totaal geen stress of iets anders negatiefs. Ze hebben me zo goed geholpen en zelfs meer dan dat. Er zijn geen woorden voor. Ik kon alleen maar duizend maal dank je wel zeggen. Ik kan deze Beautyfashionshop aan iedereen aanbevelen. Zulke allerliefste mensen. Dat die nog bestaan is zo heerlijk. Gun ik iedereen. En ik ben zo'n gelukkig mens dat ik ze tegengekomen ben.
Snelle levering, goede prijzen en goede service
Snelle levering, goede prijzen en goede service. Ook de levertijd was erg goed. Een TOP webshop dus!
Ik wacht al bijna 2 weken op mijn…
Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling, nog steeds geen track en trace code.... Stom, ik had eerst de (negatieve) reviews moeten checken op trustpilot, dan had ik hier nooit besteld.
UPDATE
Na 3 weken wachten geen verandering. Ik heb de bestelling geannuleerd en het product ergens anders gekocht, gewoon binnen 1 dag in huis, het kan dus echt...
Het retourbedrag zou binnen 7 dagen teruggestort worden. We zijn nu 10 dagen en een mail verder, maar geen reactie. Beautyfashionshop is een klant kwijt...
Nicht zu empfehlen
Nicht zu empfehlen. Ich bin wirklich sprachlos über den Kundendienst.. So etwas ist mir noch nie passiert. Bei meiner Bestellung wurden in der Schweiz Zollgebühren erhoben. Das ist zwar grundsätzlich normal. Das Problem ist jedoch, dass der Shop auf dem Paket einen völlig überhöhten Warenwert deklariert hatte, der nicht meinem Bestellwert entsprach. Entsprechend hoch waren die zusätzlichen Kosten für mich. Bei dem von mir bestellten Warenwert (unter Fr. 65.-) wären überhaupt keine Einfuhrgebühren erhoben worden. Diese Kosten musste ich aufgrund des falschen Verhaltens des Shops tragen und wären ohne Probleme vermeidbar gewesen. Nach Kontaktaufnahme mit dem Kundendienst und der Bitte zukünftig den Warenwert korrekt zu deklarieren, ansonsten ich nicht mehr bestellen können, zeigten sie keinerlei Bereitschaft oder Interesse das Problem zu lösen. Offenbar wird kein Wert auf Kundschaft gelegt.
خدمه رائعه لقد وصلت الطلبيه مع هديه في…
خدمه رائعه لقد وصلت الطلبيه مع هديه في الوقت المطلوب
Goed
Ik heb hier tot nu toe 3 keer besteld. Daarvan 1 keer geannuleerd.
Jah, communicatie is matig. Er wordt niet automatisch gecommuniceerd als producten niet op voorraad zijn en moeten nog nabesteld worden. Maar als je belt, dan vertellen ze gelijk welke producten niet op voorraad zijn en wat de verwachte leverdatum is. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar. Bovendien hebben ze bij mij een bestelling gesplitst, eentje was dan dezelfde dag verstuurd en de rest ergens een week of twee later.
Annulering andere keer verliep ook soepel en snel.
Als je producten snel in huis wil, kies dan beter voor een andere webshop. Voor de rest: veel producten zijn aanzienlijk goedkoper dan elders (veel kortingscodes) en assortiment is super breed. En samples zijn fijn. Ik ben tevreden en ik ga hier vaker bestellen.
Bedrijf lekt je persoonsgegevens en…
Bedrijf lekt je persoonsgegevens en daarna kan je phishingmails ontvangen, ze gaan niet zorgvuldig met je gegevens om dus pas op!
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!! Ik zit al een maand op mijn wimperlift spullen te wachten die ik gebruik voor mijn behandelingen in de salon. Al 5 keer gebeld en gemaild maar dit had geen enkele zin.
Vandaag mijn bestelling geannuleerd maar helaas ook een klant verloren door dat ik haar niet heb kunnen helpen. Deze tent heeft zijn zaken niet op orde!!! Ze maken er een puinhoop van.
Wacht inmiddels al langer dan een maand…
Wacht inmiddels al langer dan een maand op mijn bestelling. Na 3 weken kreeg ik een mail van hen dat het adres niet klopte en het pakketje terug bij hen was geleverd. Adres klopte wel, opnieuw verzonden. Week later nog steeds geen pakketje, vervolgens heb ikzelf gemaild met de vraag of ik een update kon krijgen. Kreeg ik 4 dagen later bericht dat het 'momenteel niet leverbaar is' en het '1 a 2 weken zou duren'. Stond ook foute productomschrijving in de mail. Zojuist gebeld en bestelling geannuleerd, zou hier niet nog eens bestellen.
Bestelling vertraagd
Mijn vriendin heeft meerdere keren besteld maar de voorlaatste keer duurde het al langer en navragen dan komt het wel. Nu twee weken geleden weer een bestelling gedaan maar geen bericht van hun uit. Weer gebeld producten zouden vrijdag binnenkomen maar woensdag nog niets en ook geen e-mail. Naam is ook gewijzigd van de winkel want ze vallen onder een keten waarschijnlijk. Al met al gaat de service achteruit.
Artikelen besteld, TOTAAL geen ( echte ) communicatie, alleen maar over dat de post post vertraging heef.t
Artikelen besteld. Totaal geen contact over je bestelling! Info gevraagd omdat ik het met spoed nodig had (aangeven in het mededelingen vak). Alles was op voorraad en dan denk je dat het toch direct op de post gaat en snel binnen is want het contact is immers in Nederland, Enschede! Een automatisch antwoord (template) over vertraging met de post opgelopen. Nog een vraag gesteld en weer automatisch antwoord met een automatisch fout antwoord op de vraag en dan van Bema? waar ik nix heb besteld? (waarschijnlijk is dat het moederbedrijf) En weer geneuzel over vertraging wat aan de post lag ... Dus geen communicatie over jouw bestelling of een automatisch flut bericht.
Het lijkt mij een normale zaak om normaal vragen te beantwoorden, vooral omdat ze zichzelf heel hoog inschatten in hun eigen service bewoordingen.
Waarschijnlijk verkopen ze genoeg om zo te kunnen reageren.
Waarschijnlijk hebben ze helemaal geen voorraad en moeten alles ook zelf eerst nog bestellen en gaat het over een aantal schijven met verschillende webshops... Voortaan ga ik wel naar de winkel want die ± 10 euro goedkoper en op 115 eu geeft alleen maar ellende!
Ik denk niet dat ik niet nog is wat bestel omdat na je bestelling maar moet afwachten wanneer het komt.
Update: na een (alweer een template) verzendbericht ontvangen te hebben is het pakket aangekomen.
Prima en perfect ingepakt tegen beschadigingen! Kreeg ik de exacte artikelen thuis in een ruime omdoos incl 2 (vrouwen?) ?samples.
Dus:
Com-mu-ni-ce-ren!
! BEMA !
Dan krijg je van mij en.....8
Vandaag besteld binnen twee dagen in…
Vandaag besteld binnen twee dagen in huis. Goed verzorgd.
Bestelling na een maand maar geannuleerd.
Een bestelling geplaatst op 07-06. Na een aantal dagen kreeg ik bericht dat de bestelling vertraging had opgelopen (kan gebeuren natuurlijk) en binnen 1-3 dagen binnen zou komen. Op 21-06 maar een mailtje naar de klantenservice gestuurd waar mijn bestelling bleef. “Binnen 2-3 dagen”. Het is inmiddels juli en ik heb mijn bestelling inmiddels maar geannuleerd. Snelle reactie van klantenservice, maar geen juiste informatie. Ik zou hier dus niet zo snel meer iets bestellen.
Ich habe am 5
Ich habe am 5. April bestellt und bis heute noch keine Ware erhalten! Ich wurde immer wieder vertröstet, habe dann aber dann um Stornierung gebeten. Leider sind sie nicht der Bitte nachgekommen, so dass ich dann PayPal einschalten musste. Das Geld habe ich leider noch immer nicht und habe nun den Käuferschutz aktiviert! Sehr unseriös!!!!!
Where is my order?
I ordered on the 31st of May and the website said they had the products in stock and my delivery would be next day. On the 3rd of June I received an email saying that it has been delayed 1-3 working days. It is 10 of June, I didn't receive my products, they don't answer the phone or email. Of course they took the money on the 31st of May.
kijk uit zij zijn agressief in…
kijk uit zij zijn agressief in mailverkeer en kommen hun beloften niet naar je betaald en zij heben de sullen niet ofwel op de sites staat op voorraad en dus pas op met bestellen
Op de website staan producten op…
Op de website staan producten op voorraad. Als je het bestelt hoor je pas een week later dat het er niet is en weer een week later hoor je dat het nog wel 3 weken kan duren.
Als je vraagt hoe dat komt draaien ze eromheen.
Geen aanrader.
Tevreden klant
Verzending was inderdaad aan de trage kant. Heb gebeld en gevraagd hoe het met mijn bestelling ging. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon en deze wist me te zeggen dat er een aanraken producten niet in voorraad waren. Ze kon mij precies zeggen wanneer ze verwacht werden en wanneer ze dan verstuurt zouden worden. Deze info klopte volledig, kreeg mijn bestelling netjes goed verpakt aan. Het zijn zeker de originele producten. Ik ben een tevreden klant en raad beautyfashionShop zeker aan.