Ich bin immer sehr zufrieden mit den bestellten Produkten 👍 Schnelle Lieferung und alles ist wirklich immer gut verpackt, sodass nie etwas beschädigt ankommt . Als Bonus gibt es auch zu jeder Beste... Ver más
Beautyfashionshop
Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Ver más
What I really like that BFS shop has the full range of my favorite Ersicson Laboratorie brand. I‘ve been using these creams since 2002, but unfortunately this brand is not presented on the Germa... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!
Nipkowweg 1a, 8501XH, Joure, Holanda
- +31 85 369 5791
- info@beautyfashionshop.com
- beautyfashionshop.nl
Incumplimiento de directrices
nicht zu empfehlen - unseriös
leider bin ich auch auf diesen Shop hereingefallen. Ich hatte vorher nicht die vielen negativen Bewertungen gesehen. Es läuft anscheinend immer mit dem gleichen Muster ab. Drei Tage nach Bestellung die sehr unpersönliche Nachricht, dass sich die Lieferung um 1 - 3 Tage verzögert. Nachrichten werden nicht beantwortet. Nach zwei Wochen wieder ein Nachtricht mit Hinweis auf eine Verzögerung von 1 -3 Tagen. Ich habe mich schon am PayPal gewandt und meinen Widerspruch erklärt. Mal sehen, ob und wann ich mein Geld wieder bekommen
Goede en snelle service
Finger weg: Bezahlte Ware wird nicht geliefert
Ich habe im August via PayPal drei Produkte bei der Firma gekauft. Nach einer ersten Reklamation via PayPay wurde dann ein Produkt geliefert, die anderen jedoch nicht. Diese sollten nachgeliefert werden. Bis heute habe ich keine Ware erhalten. Auf E-Mails wurde im Vorfeld gar nicht reagiert - lediglich auf die Beschwerde via PayPal. Der Fall bei PayPal ist nur mittlerweile geschlossen, die zwei anderen Produkte fehlen noch. Ich gehe davon aus, das ich sie nicht mehr bekommen werde. Bin echt sehr enttäuscht. Also Finger weg von diesem Laden!
Alles verloopt steeds vlot
Alles verloopt steeds vlot, ook een snelle levering!
Goed geadviseerd en snel in huis. Top service!
Was op zoek naar een product tegen mijn acne en ben erg goed geadviseerd bij het vinden van het juiste product. Complimenten aan de klantenservice, zo zie je het niet vaak meer. Product werd snel verzonden.
Mooie producten en een snelle levering
Mooie producten en een snelle levering! Bij ontvangst ook nog een paar testers gekregen😄
Goede service!
Uitstekende producten
We zijn erg tevreden over de over de diverse leveringen
We zijn erg tevreden over de Beautyfashionshop,bestellen hier regelmatig
Het mooie is dat als je een vraag hebt dit ook deskundig wordt beantwoord
Snelle levering,wat voor ons niet het belangrijkste is ,maar is er een klacht deze wordt altijd goed opgelost
Trouwe klant
Ben al jaren een enthousiaste bezoeker van Bema en erg blij met de producten. Snelle levering en bij vragen een klantvriendelijke medewerkster. Top!
Mooie producten tegen scherpe prijzen
Mooie producten tegen scherpe prijzen. De levering was tijdig zoals afgesproken. Top!
Mijn ervaring met Beautyfashionshop is…
Mijn ervaring met Beautyfashionshop is eigenlijk altijd positief, de levering is snel en de service is goed!
Fijne en professionele website
Fijne en professionele website, met duidelijke uitleg over de producten.
Snelle levering.
Top webshop, zeer veel keus.
Zeer veel keus, zeer snelle levering en scherpe prijzen + mooie kortingsbon bij een bestelling. Bij vragen snelle reactie. Ik zou deze webshop aan iedereen aanbevelen.
Zeer tevreden van deze winkel
Zeer tevreden van deze winkel. Ik zou iedereen aanraden om hier te shoppen. Groot assortiment aan producten en leveren binnen de opgegeven levertermijnen.
Bestelling betaald maar geen product ontvangen
Onderhand al 5 weken verder en heb nog steeds een deel van mijn bestelling niet binnen gekregen.
100 mails verder en ze zeggen elke keer hetzelfde 'je product heeft vertraging'. Op mails als 'ik wil die bestelling annuleren' wordt er niets op gereageerd.
Ik raad deze webshop absoluut niet betaald: geen product en je bent je geld kwijt.
Zeer tevreden!
Vlotte en snelle levering + leuke cadeautjes gekregen!
Communicatie kan beter
Ze zijn niet zo snel met versturen en dat is op zich niet heel erg maar er vindt in de tussentijd geen communicatie plaats waardoor je gaat denken dat er iets mis is. Dat kan dus beter; beter op de hoogte houden met een mailtje. Het pakje is ontvangen, en dat ziet er keurig verzorgd uit, met kortingsbon en proefmonstertjes. Vanwege het eerste gaf ik eerst 3 sterren. Vanwege het laatste heb ik dit toch veranderd in 4 sterren.