Kundeservicen var imøtekommende og hjelpsom gjennom hele prosessen. Jeg endte opp med å kjøpe Meaco Arete One 12L HEPA, og er fornøyd med produktet og anbefalingen jeg fikk. Dersom jeg skal trekke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Er veldig godt fornøyd med min MeacoFan eg kjøpte mai i fjor. Har brukt den ett år nå og den er fortsatt like bra. Den er stillegående og ingen problem å ha på soverommet om natten. Enkel å flytte ett... Ver más
La empresa ha respondido
Hei! Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på.... Ver más
La empresa ha respondido
Er utrolig fornøyd med IR Opranic Thor med fjernkontroll stående varmer. Opranic Thor varmer kroppen min på en slik måte at den holder seg varm i timevis etter at jeg slår den av. Med Opranic Thor k... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag! Alt vi gjør, gjør vi for å bedre våre kunders helse og sikre deres eiendeler.
Información de contacto
Pindsleveien 8b, 3221, Sandefjord, Noruega
- bedre-inneklima.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de bedre-inneklima.no
Rask levering og veldig fornøyd med…
Rask levering og veldig fornøyd med produktet.

Respuesta de bedre-inneklima.no
Kunnskapsrik betjening.Gode råd så vi…
Kunnskapsrik betjening.Gode råd så vi kjøpte luftrenser vi er meget fornøyd med.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Enkelt å sette i gang og luftavfukteren fungerer utmerket.

Kundeservice!
Bestilte en Sorpsjonsavfukter til bruk i garasje. Er meget godt fornøyd med rådgivning både før kjøp og i etterkant vedr. plassering osv.
Bestilte herfra til tross for at jeg kunne spart et par hundrelapper ved å bestille et annet sted, nettopp fordi jeg mener god kundeservice er verdt å betale litt ekstra for i dag. Kundeservice ser ut til å være et utdøende fag. (Prøv å telle antall klikk du må bruke på en tilfeldig nettside før du finner fram til et telefonnummer)
Beklager avsporingen. Stor takk til Bedreinneklima.no for fabelaktig kundeservice og kjapp levering!

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, men ingen får fult hus hos meg, for me kan alltid bli betre. 😊

Respuesta de bedre-inneklima.no
BI er service-innstilt og til å stole…
BI er service-innstilt og til å stole på. Min luftfukter U700 er effektiv, og får påfylling hvert 1-2 døgn. Prisene på forbruksdeler - avkalking og Silver Stick er stive, men til gjengjeld går trolig butikken bra,- så da så. 👍

Rask og grei levering
Rask og grei levering. Veldig fornøyd👍 Og avfukter fungerer utmerket👏

Utmerket kundeservice.
Kjøpte nylig en avfukter. Den hadde desseverre ein feil, som jo kan skje.
Men den kundeservice eg vart møtt med, var heilt eksemplarisk.
En meget positiv opplevelse.

Extremely good customer’s service
Extremely good customer’s service! The customer’s service personnel answered quickly and were helpful for the issues I had with the product.
The product was also delivered quickly.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.