Kundeservicen var imøtekommende og hjelpsom gjennom hele prosessen. Jeg endte opp med å kjøpe Meaco Arete One 12L HEPA, og er fornøyd med produktet og anbefalingen jeg fikk. Dersom jeg skal trekke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Er veldig godt fornøyd med min MeacoFan eg kjøpte mai i fjor. Har brukt den ett år nå og den er fortsatt like bra. Den er stillegående og ingen problem å ha på soverommet om natten. Enkel å flytte ett... Ver más
La empresa ha respondido
Hei! Bestillingen min kom veldig raskt. Produktene er også veldig gode. Fungerer utmerket, har kjøpt to luftrensere, spesielt på soverommet merker jeg forskjell på luften om jeg har den av eller på.... Ver más
La empresa ha respondido
Er utrolig fornøyd med IR Opranic Thor med fjernkontroll stående varmer. Opranic Thor varmer kroppen min på en slik måte at den holder seg varm i timevis etter at jeg slår den av. Med Opranic Thor k... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag! Alt vi gjør, gjør vi for å bedre våre kunders helse og sikre deres eiendeler.
Información de contacto
Pindsleveien 8b, 3221, Sandefjord, Noruega
- bedre-inneklima.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nettbutikken anbefales!
Raskere håndtering av ordre har jeg aldri opplevd tidligere, virkelig!
Meget god kundeservice ved å raskt få svar på spørsmål før kjøp.
Og sist men ikke minst, jeg er kjempe fornøyd med produktet jeg kjøpte.

Respuesta de bedre-inneklima.no
Raskr levering og veldig fornøyd fra…
Raskr levering og veldig fornøyd fra produktet

Respuesta de bedre-inneklima.no
Rask levering.Veldig fornøyd med dette…
Rask levering.Veldig fornøyd med dette produktet.Bra avfukter.

Hyggelig handel
Meget greit handel og service, bra produkter, ble sendt fort også, jeg er kjempe fornøyd, avfukteren går hele tiden her nå og innerklimaet har blitt så mye bedre 👌

God handel
Bestilte en luftavfukter Meaco premium 12 l. Den kom som den skulle, og fungerer utmerket

Respuesta de bedre-inneklima.no
After a few working days
After a few working days, the humidity 37, raise to 45 or more is impossible. I want buy filter is was sold out.

Anbefales på det varmeste
Kjapp levering, flott kundeservice og topp produkt. Kjempefornøyd denne gangen også. Anbefales på det varmeste

Respuesta de bedre-inneklima.no
Fin webside med mye bra informasjon om…
Fin webside med mye bra informasjon om produktene. Levering gikk også raskt og smertefritt!

Rask levering
Rask levering. Tok 2-3 dager med postpakke. Luftrenseren fungerer veldig bra og er ganske stillegående. Betaling via Klarna og 30 dgr betalingsfrist. Helt topp 👍🏼

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.