Jeg blev kontaktet af Bedri på LinkedIn og fik efterfølgende en samtale med Ruben, som tog sig tid til at høre om mig og min baggrund. Allerede en uge senere var jeg til min første samtale hos en virk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har aldrig brugt rekrutteringer partnere så jeg var skeptisk i starten, men nogle der lavet no cure no pay de må stå inde for deres eget produkt. Bedri leveret opstart møde dagen efter vi un... Ver más
Value Funds har brugt BEDRI med succes til at finde dygtige salgsfolk. Vi har indtil videres fået 1 fuldtidssælger og 2 deltid via dem - alle sælgere af højt niveau. Vi kommer helt sikkert til at brug... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de empleos
- también en la categoría
- Agencia de marketing
- Asesoría de recursos humanos
Escrito por la empresa
De seneste tre år har BEDRI haft fokus på at sælge kommercielle salgsprofiler i det nordiske marked. En startup, der på tre år har opbygget en database på over 3.000 sælgere i vores interne kartotek og arbejdet med over 61 forskellige virksomheder.
Información de contacto
Porcelænshaven 26, 1.sal, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- +45 53 27 60 10
- yousef@bedri.dk
- bedriconsulting.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem og professionel
Nem og professionel, fremgangsmåde at finde det korrekte match.
Tak for hjælpen.
Tak til Bedri!
Tak til Bedri som har hjulpet mig med at finde det rigtige match til at kunne udvikle mig videre indenfor salg/komunikation.
Processen med Ruben og Yousef, har været lige til og kan kun anbefales.
Fantastisk service
Fik en fantastisk god oplevelse!!
Blev vejledt af Sebastian, som var super dygtigt. Efter det første opkald med ham, gik ca 1 uge før jeg fik en jobsamtale, med den job stilling, jeg præcis havde i tankerne
10/10 herfra
Jeg fik Bedriconsulting anbefalet af en…
Jeg fik Bedriconsulting anbefalet af en ven, og de har været super menneskelige og professionelle, og lytter meget til specifikke ønsker for at finde det bedste match. Der gik under 1 uge, så skulle jeg til jobsamtale, hvor jeg også har fået jobbet. Klasse arbejde! 5 stjerner herfra.
Genialt
Genialt! Forløbet var mega kort men samtidigt meget effektivt, for i løbet af kun 1 uge gik jeg fra ledig til ansat. Hvis der var en mulighed for 6 stjerner havde jeg givet det, jeg anbefaler at snakke med Sebastian da det var ham der sørgede for at jeg kom så hurtigt igang.
Som sælger vil jeg nok sige at det er nok det mest useriøse sted man kunne tænke sig at være!
Nok noget af det mest useriøse sted jeg længe har oplevet

Respuesta de BEDRI
I had a great experience with Bedri
I had a great experience with Bedri. They were very professional and efficient throughout the entire process. From start to finish, I felt supported and well-informed. They really helped me find the right opportunity quickly and made the process seamless. Highly recommend!
Super profesionelle
Super profesionelle. Talte først med Yousef og derefter Ruben. De fandt lynhurtigt et godt match, som gjorde at jeg sagde nuværende stilling op for at smutte videre.
Tak til jer boys 🏆
Faktisk interessede i ens velbefindende!
Man kan virkelig godt mærke, at de oprigtigt gerne vil hjælpe en med at finde den rigtige arbejdsplads!
Jeg har i en længere periode været usikker vedr. det korrekte jobskifte, men drengene har været med til at gøre min kringlede situation meget mere håndterbar og hjulpet mig med at finde et godt job!
Yousef var en riktigt bra rekryterare
Yousef var en riktigt bra rekryterare! Jag kan varmt rekommendera honom, det fanns en god dialog genom hela processen och han var väldigt trevlig och hjälpsam med att hitta de rätta jobben åt mig. Jag valde tyvärr att gå vidare med ett annat jobb då jag fick ett erbjudande snabbare, men oavsett vad så skötte han det hela väl och gav mig även tips och råd inför intervjun på hur jag skulle hantera olika situationer. Tack Yousef för din tid och energi du lade ner på mig.
Han var hjälpsam och noga
Han var hjälpsam och noga. Han brydde sig om mig och ville att jag skulle vara framgångsrik. Jag rekommenderar han högt!
Super flinke og profesionelle fyre.
Super flinke og profesionelle fyre.
Havde en god samtale med Ruben, som gav god indsigt i forskellige muligheder af jobs.
Klar anbefaling herfra
Gode gutter det her
Gode gutter det her
De var super gode til selv at tage kontakt til mig og hjalp mig med at finde et utroligt attraktivt job. Ville ikke have været dem foruden. Top anbefaling!
Kvalitet over kvantitet
Kvalitet over kvantitet
Det nogle utrolig oprigtige og dygtige personer, som du vil møde hos Bedri Consulting.
Du kan føler dig 110% sikker på, at de kun vil dig det allerbedste! Det langsigtede partnerskaber der er i fokus.
Kæmpe ros herfra
Fantastisk oplevelse
Har haft fornøjelsen af Ruben og Yosuf. Igennem dialoger har de forstået min situation og mine behov. Utrolig god og effektiv oplevelse som har gjort at jeg starter op i et spændende job i marts. Har ikke andet en rosende ord til Bedri Consulting.
Anmeldelserne taler for sig selv….
Anmeldelserne taler for sig selv….
Gutterne fra Bedri Consulting er vildt imødekommende og fyldt med kærlighed i deres dialoger.
Mangler man et job, så kan man jo høre Bedri🫵🏻
Fantastiske og engageret mennesker
Fantastiske og engageret mennesker. Man kan mærke de brænder for at levere varen.
Køber ikke for virksomheden i sig selv. Men menneskerne bag det. Stærk anbefaling.
Jamen Helt klart 5 stjerner herfra
Jamen Helt klart 5 stjerner herfra
Man kan virkelige mærke at folkene bag, virkelig ønsker det bedste for begge parter, altså både som arbejdsgiver men især også os som modtager!
Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger
Og tak for de gode snakke til både Yosuf og Ruben
Yousef og Ruben er et fantastisk team
Yousef og Ruben er et fantastisk team, endelig er der nogen der har styr på hvad de laver.
De sørger for god screening og matchmaking af kandidater og jobs, og finder fede muligheder frem til deres kandidater. Som ny eller erfaren sælger bør man klart bruge Bedri Consulting til at være sikker på at man kender alle sine muligheder og at man finder det helt rette job. Kan varmt anbefales! Med 8 år i salgsbranchen har jeg ikke mødt en duo som denne, der rykker brikkerne som de bør, og altid følger opgaven til dørs.
Ekstremt dygtigt team
Ekstremt dygtigt team, der faktisk lytter og forstår behovene. Kan klart anbefale at tage en snak med dem. En gnidningsfri process, der sparer en, fra en masse samtaler ved blot at tage en kort snak med bedri Consulting.
La experiencia Trustpilot